X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Oooo dobrze wiedziec ;) a twoja juz z niego wyrosla ? Jak juz rozeznam sie w wozkach to sie odezwe ;) a za ile chcesz go opchnac ;)
    Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
    Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 21:56

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, przykro mi, trzymaj się !!

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Z wózków moge smialo polecić wózek espiro next (Manhattan) spacerowka w nim tez jest swietna naet na lato, bo ma wentylowana tapicerke.
    A tak poza tym, super rozwiązanie , To kupic tania gondole ( i tak jest tylko na ok pol roku ) a zainwestować w lepsza spacerowke.

Ja też śmiało polecam :) ten wózeczek

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
    Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.
    Koleżanka rodziła naturalnie ale druga ciążę chciała cc. Zadzwoniła do mnie za kilka dni po porodzie i mówi pamiętaj nigdy W życiu nie chcij cc. Tragedia. Więc jednak nie jest tak słodko jak się mówi. Ale wiadomo jak mus to mus. Wracaj do zdrowia:) i jak najmniej bolu

Lura82 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:

HeJa

Ojej - współczuję Ci.

A z oficJalnycH wieśCi jest Tak, Że jak Się miaŁo za PierWszym Razem CC, to przy kolejNym PorodZie jest wybóR - cc bądź sn - do końca roku Tak będzie, a w 2019 wielka niewiadoma. Tak jest formalnie, a praktycznie.... :-)

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?

Ja zakładam zwykłe ubrania. Z ciążowych kupiłam tylko jeansy u babki na olx - nówki sztuki za 49 zł. Jakieś dwa tygodnie temu byłam w Aurze w H&M i były przecenione (kilka par) spodnie ciążowe - tylko małe rozmiary xs,s za niecałe 50 zł - zakupiłam jedną parę - są spoko.

asiastokrota lubi tę wiadomość

• słomka :) Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena, Ty to Chudzinka jesteś :) a ile Cię więcej w ciąży zrobiło? Ja tez w sumie miałam jedne spodnie jeans ciążowe z hm, a najwygodniej bylo w legginsach. Był sklep w manhatanie ale ciuchy tam to masakra- jak dla staruszek, a nie kobietek w ciąży.
    W aurze jest fajny sklep, ale ceny powalają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 14:45

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wiki jak sytuacja?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka dzięki, że pytasz.

Nasz zarodek ma 4 komórki, od wczoraj w ogóle się nie rozwinął... Jutro o 8 jeszcze maja dzwonić czy w ogóle mamy przyjeżdżać na transfer...

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Emilka dzięki, że pytasz.

Nasz zarodek ma 4 komórki, od wczoraj w ogóle się nie rozwinął... Jutro o 8 jeszcze maja dzwonić czy w ogóle mamy przyjeżdżać na transfer...

Kurczę może jednak ruszy. Trzymasz się jakos?

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś tak... Ale ciężkie to wszystko... Ostatnie dni to totalny rollercoaster... Zastanawiam się już co dalej... 3 procedura... A jak też sie nie to chyba KD... Chociaz nie jestem na to gotowa... Boje sie, że nigdy nie będę mama...

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Jakoś tak... Ale ciężkie to wszystko... Ostatnie dni to totalny rollercoaster... Zastanawiam się już co dalej... 3 procedura... A jak też sie nie to chyba KD... Chociaz nie jestem na to gotowa... Boje sie, że nigdy nie będę mama...

Całkowicie rozumiem Twoje obawy. Mam to samo. I ciągle pytania dlaczego ja. Mam jednak nadzieję że Wasz kropek jednak zawalczy. Trzymaj sie kochana.

Wiki03 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Emilka... Też uważam, że życie jest podłe i niesprawiedliwe... Ale nic na to nie poradzimy... Tylko musimy się z nim zmierzyć...

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Dziękuję Emilka... Też uważam, że życie jest podłe i niesprawiedliwe... Ale nic na to nie poradzimy... Tylko musimy się z nim zmierzyć...
    Naprawę życie jest niesprawiedliwe. Dużo osób zachodzi z łatwością W ciążę i tego nie docenia. A my tyle walczymy o maluszka i jeszcze niektórzy mają cały czas pod górkę. pamiętaj że warto byc silna i nie poddawać się dla takie skarba warto jest zrobić wszystko.

Wiki03 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 17:49

Karcia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Dziewczyny mam to samo ostatnio, czytam różne fora, porównuje z innymi, a na koniec i tak ogarnia mnie smutek i ten strach, ze nigdy nie będę Mamą....
    Wiki cały czas myślę o Tobie i życzę z całego serca żeby jednak się udało tym razem.

Wiki03 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane bardzo Wam dziękuję, że ze mna jesteście...

• mag87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki jesteśmy z Tobą,ciężki czas przed Tobą ale z pewnością się podniesiesz i staniesz na nowo do walki. Będziesz mama, wszystkie będziemy:*

Wiki03, słomka :), asiastokrota, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki mam nadzieję, że kropek okaże się siłaczem. Obt wszystko miało pozytywny finał.

Słomka - taka drobna już nie jestem... Cycki duże... Wczoraj na wizycie w Art w ciuchach i butach ważyłam 57 kg.

słomka :), Wiki03 lubią tę wiadomość

‹‹ 1753 1754 1755 1756 1757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ