X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Oooo dobrze wiedziec ;) a twoja juz z niego wyrosla ? Jak juz rozeznam sie w wozkach to sie odezwe ;) a za ile chcesz go opchnac ;)
    Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
    Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 21:56

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, przykro mi, trzymaj się !!

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Z wózków moge smialo polecić wózek espiro next (Manhattan) spacerowka w nim tez jest swietna naet na lato, bo ma wentylowana tapicerke.
    A tak poza tym, super rozwiązanie , To kupic tania gondole ( i tak jest tylko na ok pol roku ) a zainwestować w lepsza spacerowke.

Ja też śmiało polecam :) ten wózeczek

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
    Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.
    Koleżanka rodziła naturalnie ale druga ciążę chciała cc. Zadzwoniła do mnie za kilka dni po porodzie i mówi pamiętaj nigdy W życiu nie chcij cc. Tragedia. Więc jednak nie jest tak słodko jak się mówi. Ale wiadomo jak mus to mus. Wracaj do zdrowia:) i jak najmniej bolu

Lura82 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:

HeJa

Ojej - współczuję Ci.

A z oficJalnycH wieśCi jest Tak, Że jak Się miaŁo za PierWszym Razem CC, to przy kolejNym PorodZie jest wybóR - cc bądź sn - do końca roku Tak będzie, a w 2019 wielka niewiadoma. Tak jest formalnie, a praktycznie.... :-)

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?

Ja zakładam zwykłe ubrania. Z ciążowych kupiłam tylko jeansy u babki na olx - nówki sztuki za 49 zł. Jakieś dwa tygodnie temu byłam w Aurze w H&M i były przecenione (kilka par) spodnie ciążowe - tylko małe rozmiary xs,s za niecałe 50 zł - zakupiłam jedną parę - są spoko.

asiastokrota lubi tę wiadomość

• słomka :) Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena, Ty to Chudzinka jesteś :) a ile Cię więcej w ciąży zrobiło? Ja tez w sumie miałam jedne spodnie jeans ciążowe z hm, a najwygodniej bylo w legginsach. Był sklep w manhatanie ale ciuchy tam to masakra- jak dla staruszek, a nie kobietek w ciąży.
    W aurze jest fajny sklep, ale ceny powalają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 14:45

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wiki jak sytuacja?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka dzięki, że pytasz.

Nasz zarodek ma 4 komórki, od wczoraj w ogóle się nie rozwinął... Jutro o 8 jeszcze maja dzwonić czy w ogóle mamy przyjeżdżać na transfer...

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Emilka dzięki, że pytasz.

Nasz zarodek ma 4 komórki, od wczoraj w ogóle się nie rozwinął... Jutro o 8 jeszcze maja dzwonić czy w ogóle mamy przyjeżdżać na transfer...

Kurczę może jednak ruszy. Trzymasz się jakos?

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś tak... Ale ciężkie to wszystko... Ostatnie dni to totalny rollercoaster... Zastanawiam się już co dalej... 3 procedura... A jak też sie nie to chyba KD... Chociaz nie jestem na to gotowa... Boje sie, że nigdy nie będę mama...

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Jakoś tak... Ale ciężkie to wszystko... Ostatnie dni to totalny rollercoaster... Zastanawiam się już co dalej... 3 procedura... A jak też sie nie to chyba KD... Chociaz nie jestem na to gotowa... Boje sie, że nigdy nie będę mama...

Całkowicie rozumiem Twoje obawy. Mam to samo. I ciągle pytania dlaczego ja. Mam jednak nadzieję że Wasz kropek jednak zawalczy. Trzymaj sie kochana.

Wiki03 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Emilka... Też uważam, że życie jest podłe i niesprawiedliwe... Ale nic na to nie poradzimy... Tylko musimy się z nim zmierzyć...

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Dziękuję Emilka... Też uważam, że życie jest podłe i niesprawiedliwe... Ale nic na to nie poradzimy... Tylko musimy się z nim zmierzyć...
    Naprawę życie jest niesprawiedliwe. Dużo osób zachodzi z łatwością W ciążę i tego nie docenia. A my tyle walczymy o maluszka i jeszcze niektórzy mają cały czas pod górkę. pamiętaj że warto byc silna i nie poddawać się dla takie skarba warto jest zrobić wszystko.

Wiki03 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 17:49

Karcia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Dziewczyny mam to samo ostatnio, czytam różne fora, porównuje z innymi, a na koniec i tak ogarnia mnie smutek i ten strach, ze nigdy nie będę Mamą....
    Wiki cały czas myślę o Tobie i życzę z całego serca żeby jednak się udało tym razem.

Wiki03 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane bardzo Wam dziękuję, że ze mna jesteście...

• mag87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki jesteśmy z Tobą,ciężki czas przed Tobą ale z pewnością się podniesiesz i staniesz na nowo do walki. Będziesz mama, wszystkie będziemy:*

Wiki03, słomka :), asiastokrota, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki mam nadzieję, że kropek okaże się siłaczem. Obt wszystko miało pozytywny finał.

Słomka - taka drobna już nie jestem... Cycki duże... Wczoraj na wizycie w Art w ciuchach i butach ważyłam 57 kg.

słomka :), Wiki03 lubią tę wiadomość

‹‹ 1753 1754 1755 1756 1757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ