Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Oooo dobrze wiedziec a twoja juz z niego wyrosla ? Jak juz rozeznam sie w wozkach to sie odezwe a za ile chcesz go opchnac
Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 21:56
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Z wózków moge smialo polecić wózek espiro next (Manhattan) spacerowka w nim tez jest swietna naet na lato, bo ma wentylowana tapicerke.
A tak poza tym, super rozwiązanie , To kupic tania gondole ( i tak jest tylko na ok pol roku ) a zainwestować w lepsza spacerowke.
Ja też śmiało polecam ten wózeczek
-
Lura82 wrote:Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.Lura82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.
HeJa
Ojej - współczuję Ci.
A z oficJalnycH wieśCi jest Tak, Że jak Się miaŁo za PierWszym Razem CC, to przy kolejNym PorodZie jest wybóR - cc bądź sn - do końca roku Tak będzie, a w 2019 wielka niewiadoma. Tak jest formalnie, a praktycznie....
-
Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?
Ja zakładam zwykłe ubrania. Z ciążowych kupiłam tylko jeansy u babki na olx - nówki sztuki za 49 zł. Jakieś dwa tygodnie temu byłam w Aurze w H&M i były przecenione (kilka par) spodnie ciążowe - tylko małe rozmiary xs,s za niecałe 50 zł - zakupiłam jedną parę - są spoko.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ena, Ty to Chudzinka jesteś a ile Cię więcej w ciąży zrobiło? Ja tez w sumie miałam jedne spodnie jeans ciążowe z hm, a najwygodniej bylo w legginsach. Był sklep w manhatanie ale ciuchy tam to masakra- jak dla staruszek, a nie kobietek w ciąży.
W aurze jest fajny sklep, ale ceny powalają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 14:45
-
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Emilka dzięki, że pytasz.
Nasz zarodek ma 4 komórki, od wczoraj w ogóle się nie rozwinął... Jutro o 8 jeszcze maja dzwonić czy w ogóle mamy przyjeżdżać na transfer...
Kurczę może jednak ruszy. Trzymasz się jakos? -
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Jakoś tak... Ale ciężkie to wszystko... Ostatnie dni to totalny rollercoaster... Zastanawiam się już co dalej... 3 procedura... A jak też sie nie to chyba KD... Chociaz nie jestem na to gotowa... Boje sie, że nigdy nie będę mama...
Całkowicie rozumiem Twoje obawy. Mam to samo. I ciągle pytania dlaczego ja. Mam jednak nadzieję że Wasz kropek jednak zawalczy. Trzymaj sie kochana.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Dziękuję Emilka... Też uważam, że życie jest podłe i niesprawiedliwe... Ale nic na to nie poradzimy... Tylko musimy się z nim zmierzyć...
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Jakoś tak... Ale ciężkie to wszystko... Ostatnie dni to totalny rollercoaster... Zastanawiam się już co dalej... 3 procedura... A jak też sie nie to chyba KD... Chociaz nie jestem na to gotowa... Boje sie, że nigdy nie będę mama...
Wiki cały czas myślę o Tobie i życzę z całego serca żeby jednak się udało tym razem.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny