Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Wam dziewczyny za słowa wsparcia. Na ten moment nie jest gotowa na przeprowadzki ale na pewno nie zamierzam narzucac się mężowi.
Słomko myślałam nad terapią ale to nierealne z racji tego ze z mężem widze sie co 4 tygodnie.
Czuje że rozwód to kwestia czasu. Na eazie oswajam się z tą myślą. Pewnie jak już się oswoje spakuje się i poprostu zaczne wszystko od nowa. Chyba że coś sie zmieni jednak tak jak slomka powiedziala nie da sie rego odslyszec i do końca zycia bede do tych słów wracać. -
A ja pojechałam z M nad morze... Relaksujemy się Trochę połaziliśmy ale myślę że nie zaszkodziła tym kropkowi...
e_mil_ka, asiastokrota, Karcia, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Emilka przykro mi słyszeć przez co przechodzisz, nie wiem co Ci doradzić...ciężki temat tym bardziej że mieliście niedługo startować z nową procedura. Mocno sciskam:*
Halszka mówią że normalnie żyć także raczej nie zaszkodzisz maluchowi . Ja tam lezalam plackiem 3 pierwsze dni ale potem już mnie w dupkę drapalo i chodziłam z psami na spacery:) w międzyczasie oczywiście gnilam na plecach
Miłego dnia dziewczyny! -
Emilko przykro mi ze tak sie dzieje dziewczyny dobrze radza przestan sie ty do niego odzywac zacznij byc zimna suka i wychodz do ludzi. Jak twoj m wroci z trasy do domu to specjalnie umow sie gdzies ze znajomymi jak sie spyta co robisz to powiedz ze przeciez i tak masz to w dupie nie czujesz juz nic do mnie nie tesknisz to po tych slowach moje uczucia do ciebie tez sie zmienily.
Ahh ci faceci mojemu tez odwalilo po udanej probie wiec ja stwierdzilam ze z gowniarzem siedziec w domu nie bede i nie bede stresowac dziecka. Co prawda nalozyl sie tez na to krwiak ze musialam lezec wiec od 1.5 miesiaca jestem u rodzicow a ten siedzi w domu sam i teskni
Krwiaka niema juz od prawie miesiaca ale kara musiala byc hehe wiesz jakie zainteresowanie od razu jak zostal sam w domu
Polecam ja dopiero teraz choc tez sie przekomazam wracam do domue_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki trzymam kciuki !!
Mag niby wiem, że trzeba żyć normalnie ale trudne to jest w naszej sytuacji. I tak myślę czy on jeszcze z nami jest czy już nie... -
nick nieaktualnyCześć
Czyli zorganizujemy się na początku września.
Halszka wypoczywaj. Ja nawet nie chcę sobie przypominać, co robiłam na początku tej ciąży, o której jeszcze nie wiedziałam...jakieś trampoliny, dźwiganie...
Emilka - Domyślam się jak Twoja psychika na tym wszystkim cierpi... obyś znowu poczuła się komfortowo.
Wiki - powodzonka
Mag - nie nudzisz się jeszcze w domu?
Gosia - kupiłaś już coś dla malutkiej? Robiłaś rozeznanie w wózkach?e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
Czyli zorganizujemy się na początku września.
Halszka wypoczywaj. Ja nawet nie chcę sobie przypominać, co robiłam na początku tej ciąży, o której jeszcze nie wiedziałam...jakieś trampoliny, dźwiganie...
Emilka - Domyślam się jak Twoja psychika na tym wszystkim cierpi... obyś znowu poczuła się komfortowo.
Wiki - powodzonka
Mag - nie nudzisz się jeszcze w domu?
Gosia - kupiłaś już coś dla malutkiej? Robiłaś rozeznanie w wózkach?
Wozki tez juz przestudiowane w necie i tak jak wczesniej podobal mi sie bebetto i adamex tak teraz jak znalazlam przypadkiem cybexa na allegro to mimo ze jest prosty z wygladu to ma cos w sobie a najwazniejszd wazy tylko 10kg
Jestem tylko ciekawa czy jest w ktoryms ze stacjonarnych sklepow w Olsztynie zeby mozna bylo przetestowac jak sie go prowadzi. I na allegro ma super cene bo najtansza oferta to 1000zl wozek 2w1 plus do tego oczywiscie trzeba dokupic nosidelkoBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Zwróciliśmy. Wracamy do domu. Komórki się źle dzielą. Może w 4 dobie bedzie transfer, ale małe są na to szanse
Trzymam mocno kciuki zeby zarodek jeszcze was zaskoczylBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyWiki... oby wszystko dobrze poszło
Gosia Ja też będę szukała wózka. Po Zuzce sprzedałam, a z resztą i tak był dziewczyński. Muszę zajechać do Kangurka i zobaczyć, co jest teraz modne i wygodne Ja sugeruję się tym, że mam fotelik Maxi Cosi po małej i musi pasować do stelaża wózka. -
Z wózków moge smialo polecić wózek espiro next (Manhattan) spacerowka w nim tez jest swietna naet na lato, bo ma wentylowana tapicerke.
A tak poza tym, super rozwiązanie , To kupic tania gondole ( i tak jest tylko na ok pol roku ) a zainwestować w lepsza spacerowke.ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Z wózków moge smialo polecić wózek espiro next (Manhattan) spacerowka w nim tez jest swietna naet na lato, bo ma wentylowana tapicerke.
A tak poza tym, super rozwiązanie , To kupic tania gondole ( i tak jest tylko na ok pol roku ) a zainwestować w lepsza spacerowke. -
Wiki trzymaj się...bądź silna. Emilka przykro się czyta o twojej sytuacji Ale faceci to naprawdę ciężkie przypadki. Karcia fajnie napisała Ale myślę że musisz sama dojrzeć do dobrej decyzji bo to wasze życie. Czasami kopniak w dupe dużo daje. Jeśli chodzi o spotkanie to fajny pomysł i dzięki że dostałam zaproszenie. Może uda się coś wymyśleć. Będziemy W kontakcie:)
e_mil_ka lubi tę wiadomość