X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Wam dziewczyny za słowa wsparcia. Na ten moment nie jest gotowa na przeprowadzki ale na pewno nie zamierzam narzucac się mężowi.

Słomko myślałam nad terapią ale to nierealne z racji tego ze z mężem widze sie co 4 tygodnie.

Czuje że rozwód to kwestia czasu. Na eazie oswajam się z tą myślą. Pewnie jak już się oswoje spakuje się i poprostu zaczne wszystko od nowa. Chyba że coś sie zmieni jednak tak jak slomka powiedziala nie da sie rego odslyszec i do końca zycia bede do tych słów wracać.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojechałam z M nad morze... Relaksujemy się :) Trochę połaziliśmy ale myślę że nie zaszkodziła tym kropkowi...

e_mil_ka, asiastokrota, Karcia, ana1122 lubią tę wiadomość

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka przykro mi słyszeć przez co przechodzisz, nie wiem co Ci doradzić...ciężki temat tym bardziej że mieliście niedługo startować z nową procedura. Mocno sciskam:*

Halszka mówią że normalnie żyć także raczej nie zaszkodzisz maluchowi . Ja tam lezalam plackiem 3 pierwsze dni ale potem już mnie w dupkę drapalo i chodziłam z psami na spacery:) w międzyczasie oczywiście gnilam na plecach :P

Miłego dnia dziewczyny!

klz96iye30cupjne.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki mocno zaciskaj nogi dzisiaj i nie puszczaj juz kropka :) powodzenia kochana :)

klz96iye30cupjne.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko przykro mi ze tak sie dzieje dziewczyny dobrze radza przestan sie ty do niego odzywac zacznij byc zimna suka ;) i wychodz do ludzi. Jak twoj m wroci z trasy do domu to specjalnie umow sie gdzies ze znajomymi jak sie spyta co robisz to powiedz ze przeciez i tak masz to w dupie nie czujesz juz nic do mnie nie tesknisz to po tych slowach moje uczucia do ciebie tez sie zmienily.
    Ahh ci faceci mojemu tez odwalilo po udanej probie wiec ja stwierdzilam ze z gowniarzem siedziec w domu nie bede i nie bede stresowac dziecka. Co prawda nalozyl sie tez na to krwiak ze musialam lezec wiec od 1.5 miesiaca jestem u rodzicow a ten siedzi w domu sam i teskni :P :P
    Krwiaka niema juz od prawie miesiaca ale kara musiala byc ;) hehe wiesz jakie zainteresowanie od razu jak zostal sam w domu ;)
    Polecam ;) ja dopiero teraz choc tez sie przekomazam wracam do domu

e_mil_ka lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki kciuki mocno zacisniete i wysylam ciazowe zarazki ✊✊❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane to moze faktycznie zorganizujmy spotkanie w pierwszych 2 tygodniach wrzesnia tak zeby bylo nas wiecej co wy na to

gann3e3kewa6j1el.png
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki trzymam kciuki !!

Mag niby wiem, że trzeba żyć normalnie ale trudne to jest w naszej sytuacji. I tak myślę czy on jeszcze z nami jest czy już nie...

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, powodzenia zaciskam wszystko co się da &&&&&

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Czyli zorganizujemy się na początku września.

Halszka wypoczywaj. Ja nawet nie chcę sobie przypominać, co robiłam na początku tej ciąży, o której jeszcze nie wiedziałam...jakieś trampoliny, dźwiganie...

Emilka - Domyślam się jak Twoja psychika na tym wszystkim cierpi... obyś znowu poczuła się komfortowo.

Wiki - powodzonka

Mag - nie nudzisz się jeszcze w domu?

Gosia - kupiłaś już coś dla malutkiej? Robiłaś rozeznanie w wózkach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwróciliśmy. Wracamy do domu. Komórki się źle dzielą. Może w 4 dobie bedzie transfer, ale małe są na to szanse

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Cześć

Czyli zorganizujemy się na początku września.

Halszka wypoczywaj. Ja nawet nie chcę sobie przypominać, co robiłam na początku tej ciąży, o której jeszcze nie wiedziałam...jakieś trampoliny, dźwiganie...

Emilka - Domyślam się jak Twoja psychika na tym wszystkim cierpi... obyś znowu poczuła się komfortowo.

Wiki - powodzonka

Mag - nie nudzisz się jeszcze w domu?

Gosia - kupiłaś już coś dla malutkiej? Robiłaś rozeznanie w wózkach?
    Jakies male zakupy juz mammusze sie hamowac bo najchetniej to codziennie cos bym zamawiala ale poki nie ma 100% pewnosci to sie powsciagam od szalu zakupow ;)
    Wozki tez juz przestudiowane w necie i tak jak wczesniej podobal mi sie bebetto i adamex tak teraz jak znalazlam przypadkiem cybexa na allegro to mimo ze jest prosty z wygladu to ma cos w sobie a najwazniejszd wazy tylko 10kg
    Jestem tylko ciekawa czy jest w ktoryms ze stacjonarnych sklepow w Olsztynie zeby mozna bylo przetestowac jak sie go prowadzi. I na allegro ma super cene bo najtansza oferta to 1000zl wozek 2w1 plus do tego oczywiscie trzeba dokupic nosidelko

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki powodzenia &&.....trzymaj się

Emilko przykro mi ze życie w małżeństwie też daje kopniaki :-( na pewno jest Ci trudno...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 09:28

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Zwróciliśmy. Wracamy do domu. Komórki się źle dzielą. Może w 4 dobie bedzie transfer, ale małe są na to szanse
    Wiki ale jak to zle dziela zatrzymaly sie ?
    Trzymam mocno kciuki zeby zarodek jeszcze was zaskoczyl

gann3e3kewa6j1el.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki dużo siły dla Was...&&&

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki... oby wszystko dobrze poszło

Gosia Ja też będę szukała wózka. Po Zuzce sprzedałam, a z resztą i tak był dziewczyński. Muszę zajechać do Kangurka i zobaczyć, co jest teraz modne i wygodne :-) Ja sugeruję się tym, że mam fotelik Maxi Cosi po małej i musi pasować do stelaża wózka.

• Lura82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wózków moge smialo polecić wózek espiro next (Manhattan) spacerowka w nim tez jest swietna naet na lato, bo ma wentylowana tapicerke.
    A tak poza tym, super rozwiązanie , To kupic tania gondole ( i tak jest tylko na ok pol roku ) a zainwestować w lepsza spacerowke.

ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Z wózków moge smialo polecić wózek espiro next (Manhattan) spacerowka w nim tez jest swietna naet na lato, bo ma wentylowana tapicerke.
    A tak poza tym, super rozwiązanie , To kupic tania gondole ( i tak jest tylko na ok pol roku ) a zainwestować w lepsza spacerowke.
    a pasuje do niego fotelik Maxi Cosi?

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki trzymaj się...bądź silna. Emilka przykro się czyta o twojej sytuacji Ale faceci to naprawdę ciężkie przypadki. Karcia fajnie napisała Ale myślę że musisz sama dojrzeć do dobrej decyzji bo to wasze życie. Czasami kopniak w dupe dużo daje. Jeśli chodzi o spotkanie to fajny pomysł i dzięki że dostałam zaproszenie. Może uda się coś wymyśleć. Będziemy W kontakcie:)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    a pasuje do niego fotelik Maxi Cosi?
    Adaptery trzeba dokupic

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
‹‹ 1751 1752 1753 1754 1755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ