X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Zapłodniła się tylko jedna komórka. 3 omumarly. Jedna była niedojrzala. Jutro o 10.40 transfer... Jak będzie co transferowac...
    Kochana to bedzie ta jedyna wlasciwa ktora da piekna ciaze ❤❤

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane cos maly odzew jak tam.z tym spotkaniem wtorek czy piatek przyszly tydzien i ile nas jest zglaszac sie

gann3e3kewa6j1el.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki Kochana bądź dobrej myśli, dla Kropka. Ja wierzę, że to będzie Ten zarodeczek ;*

klz96iye30cupjne.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Kochane cos maly odzew jak tam.z tym spotkaniem wtorek czy piatek przyszly tydzien i ile nas jest zglaszac sie

Gosiu mi pasuje i wtorek i piątek :)

klz96iye30cupjne.png
  • Agonia777 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki mocno trzymam kciuki za ten jeden silny zarodeczek & & & &

Dziewczyny mam takie pytanie o intralipid bo pierwszy mam wziąć na 2 tygodnie przed transferem tylko nie wiem kiedy transfer ma być. Mam na kontrolę stawić się w 12 dc wtedy pewnie dojdzie progesteron i decyzja kiedy transfer. Więc teraz nie wiem kiedy wziąć.

Wiek 40
    Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
    3 lata starań
    1 IUI :(
    2 IUI - 22.09.17. :(
    3 IUI - 17.10.2017r. :(
    ICSI - transfer 8.12.17r. :(
    IVF - transfer 13.03.2018. :(
    IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
    IVF - 10.09.2018r. :(
    Trombofilia wrodzona, KIR Bx
    Transfer ostatniego kropka ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Zapłodniła się tylko jedna komórka. 3 omumarly. Jedna była niedojrzala. Jutro o 10.40 transfer... Jak będzie co transferowac...

Hej

Oby to była ta najszczęśliwsza na świecie. Jeszcze mocniej trzymamy kciuki!!!

Gosia - JA 27-31.08 mam urlop. We wtorek jeszcze będę w Olsztynie, ale w piątek już nie. Jak mi się uda z wami teraz spotkać, to fajnie, a jak nie, to następnym razem.

Agonia ja nie podpowiem, bo nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 14:30

Gosia321 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agonia mi w klinice pilnowali intralipidu i wyznaczyli mi termin. W sumie wyszło, że miałam pierwszy wlew 10 dni przed transferem.

Edit. Na watku Novum jedna dziewczyna też ma podobny dylemat do Ciebie.. Mozesz sobie zerknąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 17:23

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Hej

Oby to była ta najszczęśliwsza na świecie. Jeszcze mocniej trzymamy kciuki!!!

Gosia - JA 27-31.08 mam urlop. We wtorek jeszcze będę w Olsztynie, ale w piątek już nie. Jak mi się uda z wami teraz spotkać, to fajnie, a jak nie, to następnym razem.

Agonia ja nie podpowiem, bo nie wiem.
    Kochana mi jest wszystko jedno czy to bedzie wtorek czy piatek tylko fajnie byloby sie spotkac w wiekszym gronie jak ostatnio a jak narazie jest nas 4 osoby ;)
    Dla mnie moze byc i poczatek wrzesnia jak wiekszej ilosci osob to pasuje

gann3e3kewa6j1el.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malawiki https://www.apo-discounter.pl/weleda-bryophyllum-rh-d-3-roztwor-p-61364.html

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rzeczywiście poczekajmy na początek września, skończą się urlopy, Agonie zlapiemy przed transferem, Asiastokrota może ogarnie trochę w pracy, może tym razem i Emilka z Wiki by się skusily:)
    Może i mamusie co wracają po rodzeństwo dla swoich pociech będą miały ochotę się znani spotkac- ana, eni?

Gosia321 lubi tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny co do mnie to ja wątpie czy dam rade. Teraz nie moge bo mam tyle roboty ze siedze po godzinach. Dopiero wrocilam z pracy a poczatek wrzrsnia jak to w szkole też jest masakra. Z resztą nie wiem czy nie odpadam całkowicie ze starań. Moje małżeństwo sie rozpada. Myślę że to tylko kwestia czasu.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:

Wiki trzymam kciuki ten siłacz będzie z Wami zobaczysz. Wiem że teraz drżysz o to co będzie ale trzeba być dobrej myśli.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka a co się dzieje? Może nie jest tak źle jak Ci się wydaje...

Chyba, że nie chcesz pisać.. Ale pamiętaj, że możesz liczyć na nasze wsparcie, nie tylko w problemach plodnosciowych..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 18:01

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Emilka a co się dzieje? Może nie jest tak źle jak Ci się wydaje...

Wiki jest i to bardzo. Kiedy mąż mówi Ci otwarcie że nic już do Ciebie nie czuje i nie tęskni za Tobą, a dowodem ba to jest to że wcale do mnie nie dzwoni i nie pyta co u mnie. No chyba że ma jakąś sprawe. Tak wygląda moja sytuacja. Jezzcze sie nie wyprowadziłam bo sama nie wiem co ma zrobic. Musze wszystko przemyslec i obyślić plan co dalej. Na razie staram sie sobie przyswoić jego słowa.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo współczuję :-( ciężko sobie wyobrazić co czujesz... Może powiedział tak tylko w złości... Noe wiem... Dajcie sobie jeszcze trochę czasu...

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Bardzo współczuję :-( ciężko sobie wyobrazić co czujesz... Może powiedział tak tylko w złości... Noe wiem... Dajcie sobie jeszcze trochę czasu...

To nie było w złości to była spokojna rozmowa. obecnie jestem na lekach uspokajających bo nie mogę sobie wyobrazić życia dalej ale musze jakoś to przetwać. Być może to jakiś mocniejszy kryzys no ale jeśli mam być ignorowana i traktowana jak powietrze nie widzę dalszego sensu tego ciągnąć.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • słomka :) Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka bardzo Ci współczuję, powiem Ci szczerze że mój M też ma czasem takie "gorsze dni" i potrafi mi czasem tak powiedzieć, że aż zatyka- jakby w ogóle nie liczył się z tym co czuję. A potem się dziwi, że między nami robi się chłodno. Niestety nie da się odsłyszec tego co się usłyszano... Nie chcę głupio radzić, może spróbujcie terapii małżeńskiej.

e_mil_ka lubi tę wiadomość

3i49krhmsotex3vt.png

16.04.2016- I iui :(
    12.05.2016- II iui :(
    02.07.2016- III iui :(
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Emilka ja Ci radzę weź tego swojego na przetrzymanie bądź oschla zajmij się pracą wyjdź kilka razy z koleżankami (odstaw się) i traktuj go jak by nie istniał wkoncu zapyta co jest grane więc powiedz mu że ukladasz sobie życie na nowo i albo zrozumie i zateskni jeśli nie wzbudzi to w nim zazdrości to naprawdę nie jest Ciebie warty. wiesz mój też mi robił cyrki ostatni raz półtora roku temu zniknął na 3miejsce ale wyszło to na dobre bo trochę zmadrzal, pisał do mnie że kocha że żałuję to mu napisałam że nie potrafię mu wybaczyć i że chcę rozwodu wtedy dopiero zrozumiał jak sam twierdzi że życie bezemnie w samotności jest do kitu bo wyjścia z kolegami też wkoncu się nudzą gdy widzi że koledzy wracają do żon a on do pustych ścian, wiec tak jak mówię ostatecznie się wyprowadz i jeśli nie zrozumie jeśli nie będzie zabiegał żebyś wróciła to hu... Z nim. Poplaczesz i przestaniesz a żyć w takiej huśtawce się nie da.

e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość

Karcia
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka wiem jak to jest mójego też często nie ma tylko u mnie na odwrót, mi się rozmawiać nie chce itp. Odzwyczajam się a jak przyjdzie to wkur..
    Radzę Ci tak jak Karcia pisze wyjdź do ludzi zacznij żyć. Wiem że ciężko, ale świat ci się nie zawalił, jesteś młoda i wszystko przed Toba i napewno się ułoży i będzie Ok

e_mil_ka lubi tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko przykro mi, że spotyka Cię coś takiego.

Wiki ja też wierzę,że to będzie ten jedyny i powodzenia jutro. Kciukasy zaciskam.

e_mil_ka, Wiki03 lubią tę wiadomość

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
‹‹ 1750 1751 1752 1753 1754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ