Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki super wynik czekamy na wieści co dalej:)
Wiki03 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:A czemu kosmita?
ana1122, Izaura, Wiki03 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Wiki super wiesci. Teraz trzymamy kciuki za miłość na szkiełku. Oby była owocna.
Halszka moim zdanie ból podbrzusza to dobry znak. Ja w kazdej biochemicznej mialam takie bóle wiec uwazam je za zbak zagniezdzenia choc kazdy organizm jest in ny. W dwich ostatnich transferach ledwo czulam cokolwiek i sie nie udalo. Badz dobrej myśli. Wypoczynek wskazany. A beta 8dpt to juz musi cos wyjsc nie ma bata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 15:31
Wiki03, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Wiki super! Trzymamy dalej kciuki &&&
To jeszcze w tym tygodniu będziesz z kropkiem czy jednak transfer odroczony na kolejny miesiąc?
Ana jak ja jeszcze chodziłam do Art to w piatki przyjmowali dr Malarkiewicz i dr Waśniewski i chyba ktos jeszcze ale nie pamiętam. W sobotę dr Zdanowski i dr Przybyłowicz. Najlepiej przedzwoń do nich to się dowiesz z pierwszej ręki, bo może coś się pozmieniało
Halszka ja też czułam bóle, za pierwszym razem szybciej, praktycznie od początku. Teraz czułam pieczenie w pachwinach i rozpychanie ok 4-5 dpt, dlatego jadąc na betę w 6dpt miałam nadzieje, że to był własnie objaw zagnieżdżania:) Mam nadzieje, że u Ciebie ból podbrzusza zwiastuje to samo. i też mi się wydaje że jak miałaś podawaną blastkę to spokojnie wcześniej możesz jechać na krew:)
Gosia mi pasuje praktycznie każdy dzień, jeśli wolicie przyszły piątek to też jestem za:)Wiki03, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za wsparcie... Nie wiecie ile to dla mnie znaczy
Mag jak dobrze pojdzie to transfer w drugiej albo trzeciej dobie. Jutro maja ustalić termin. Powiem Wam, że jakiś dół mnie złapał... Dobrze, że wierzycie w powodzenie za mnie...
Izaura ja mam encorton 10mg od 1 dc ze stymulacja i intralipid. Miałam mieć immunosupresje, ale na razie zrezygnowałam. -
Ona nie przyjmowałam zyworodki przed transferem.Ostatnio szukałam tych kropli w aptece ale nic nie znalazłam.
Chcesz teraz spróbować z kroplami?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Ona nie przyjmowałam zyworodki przed transferem.Ostatnio szukałam tych kropli w aptece ale nic nie znalazłam.
Chcesz teraz spróbować z kroplami? -
nick nieaktualny