Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Zaciskaj mocno nozki kochana i nie puszczaj kropka przez 8 miesiecy ❤❤ wysylam ciazowe zarazki
Dziękuję Gosiu, łapie te zarazki:) -
Agonia dr mówił, że za 12 ale kurde mogę szybciej nie ??
Może mi podpowiecie kiedy ??
A mieliśmy zamiar jutro jechać nad morze z Mężem, myślicie że mogę jechać ?? -
nick nieaktualny
-
Hejka!!!!
Wiki kciuki zaciśnięte & & & & &
Halszka jedź spokojnie relaks jak najbardziej wskazany. A co do bety jeżeli to była blastka to chyba po tygodniu można już robić.
We wtorek mnie nie będzie bo już będziemy w Gdańsku przed histero. Umówiłam się z anestezjologiem i chcemy się jeszcze zrelaksować.
Miłego dnia KochaneHalszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Osz nie dopasujemy sie chyba wszystkie ale ok wsyepnie wtorek Agonia z toba zgramy sie jeszcze przed twoim transferem
Czyli wtorek 17-18 pod wysoka brama ?
Zglaszac sie czy wam pasuje
Oczywiscie zeby nie bylo Asia tez cie widze na spotkaniuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
asiastokrota wrote:Dzięki Gosia ale ja niestety nie mogę. Mam kwas w robocie i muszę garować.
A jak tam sytuacja z kosmita cos sie ruszylo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 13:53
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Pobrali mi 7 komórek, ale tylko 6 mogą zapłodnić. Jutro między 10-13 maja dzwonić z informacją ile się zapłodniło...
Wiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Pobrali mi 7 komórek, ale tylko 6 mogą zapłodnić. Jutro między 10-13 maja dzwonić z informacją ile się zapłodniło...
Wiki03 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia321 wrote:No to bardzo niedobrze
A jak tam sytuacja z kosmita cos sie ruszylo ?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc