Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. mam pytanie jak to jest w przypadku zgloszenia się po mrozaczka. Lekarz przepisał aby estrofem i plastry. zero wyników typu posiew...zero luteiny przed? Jak to teraz jest?
-
Ana tez jestem ciekawa bo wybieram sie na wizyte we wrzesniu. A w ktorym dniu cyklu bylas u ginekologa. A co to za plastry. I pisz tu na forum jak to u was wszystko idzie. A bierzesz kwas foliowy.
-
Systen te plastry się nazywają. Ja byłam W 8 dc aby właśnie dowiedzieć się co dalej. Biorę już kwas foliowy od miesiąca Ale coś mi się kojarzy że tu na forum pisalysmy jeszcze żeby brać Wit D coś jeszcze doradzicie?
-
ana1122 wrote:Hej dziewczyny. mam pytanie jak to jest w przypadku zgloszenia się po mrozaczka. Lekarz przepisał aby estrofem i plastry. zero wyników typu posiew...zero luteiny przed? Jak to teraz jest?
Ja przy ostatnim crio musiałam sie sama upominać. Nawet wirusologii nie robiłam bo odziwo stwierdzili ze badania waze są dwa lata.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ja przy ostatnim crio musiałam sie sama upominać. Nawet wirusologii nie robiłam bo odziwo stwierdzili ze badania waze są dwa lata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 14:07
-
ana1122 wrote:Emilka to co tam potrzeba? Jakie leki miałaś?
Ja miałam tylko estrofem i upomniałam sie o czystość pochwy. Jak juz endo bylo ok dostałam duphaston i crinone a no clexane miałam tym razem ze wzgledu na ciąże biochemiczne. -
nick nieaktualnyMnie Artemida zadziwia w tym olewającym podejściu... Może w Novym chcą aż za dużo badań... Ale kontroluja TSH, robia morfologie przy stymulacji, przed kazdym transferem koniecznie wymaz z szyjki i z pochwy... Wyszła mi bakteria i dostałam odpowiedni antybiotyk przed puncja. Oczywiście jeszcze aktualna wirusologia.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja też za każdym razem musiałam powtarzać wirusologie, ważne 3 miesiące. Ostatnio na wizycie dr Zd przypominał ze przed transferem trzeba będzie powtarzać.
Ana ja mialam crio na cyklach naturalnych, wizyta 11dc- ustalenie dnia transferu i zaczynałam brać luteine dp i duphaston,dodatkowo miałam steryd i clexan. po 5 dniach było crio. Teraz będę na sztucznym podchodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 19:40
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Hej, ja też za każdym razem musiałam powtarzać wirusologie, ważne 3 miesiące. Ostatnio na wizycie dr Zd przypominał ze przed transferem trzeba będzie powtarzać.
Ana ja mialam crio na cyklach naturalnych, wizyta 11dc- ustalenie dnia transferu i zaczynałam brać luteine dp i duphaston,dodatkowo miałam steryd i clexan. po 5 dniach było crio. Teraz będę na sztucznym podchodzić. -
nick nieaktualny
-
Wiki, nie dziękuję
Ana ja podchodzę do crio na cyklu sztucznym od 1 dc biorę estrofem i przyklejam plaster systen. Plaster zmienia się co trzy dni. A estrofem brałam 1-3 DC po 1 tab,4-7 DC 2 7-11dc 3 tab. 11 DC endometrium 10 i decyzja o crio transferze w 17 DC więc od 12 dc plaster dalej tak samo a estrofem 2 razy dziennie. Od 13 DC duphaston razy 3 i zastrzyki prolutex raz dziennie.Wiki03, ana1122 lubią tę wiadomość