Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMag punkcja jutro o 9. Jajnik doskwiera bez przerwy... w sumie gdzieś od 3 ds go wyraźnie czuję. Wczoraj musiałam nawet przeciwbólową wziąć, bo nie dałabym rady zasnąć... tylko, że w sumie podczas zwykłej owulacji jajnik też mnie zawsze boli :-)taka już moja natura oby jutro wszystko dobrze poszło... już mam stresik...
A Ty jak się czujesz? Chodzisz do pracy czy jesteś na L4?
mag87 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Wiki, nie dziękuję
Ana ja podchodzę do crio na cyklu sztucznym od 1 dc biorę estrofem i przyklejam plaster systen. Plaster zmienia się co trzy dni. A estrofem brałam 1-3 DC po 1 tab,4-7 DC 2 7-11dc 3 tab. 11 DC endometrium 10 i decyzja o crio transferze w 17 DC więc od 12 dc plaster dalej tak samo a estrofem 2 razy dziennie. Od 13 DC duphaston razy 3 i zastrzyki prolutex raz dziennie.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka kciuki zaciśnięte za dzisiejszy dzień & & & &
Halszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Halszka112 wrote:Wiki, nie dziękuję
Ana ja podchodzę do crio na cyklu sztucznym od 1 dc biorę estrofem i przyklejam plaster systen. Plaster zmienia się co trzy dni. A estrofem brałam 1-3 DC po 1 tab,4-7 DC 2 7-11dc 3 tab. 11 DC endometrium 10 i decyzja o crio transferze w 17 DC więc od 12 dc plaster dalej tak samo a estrofem 2 razy dziennie. Od 13 DC duphaston razy 3 i zastrzyki prolutex raz dziennie. -
nick nieaktualny
-
Ana a bralas pakiet czy placisz za pojedyncze wizyty. A wież cos ile kosztuje teraz transfer. I czy mialas informacje co do oplaty za zamrozone zarodki.
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Ena kazdy poniedzialek czwartek i piatek odpada czy tylko w tym tygodniu ?
Ana ja do crio miałam estrofemem i Lenzetto (ten lek mi został, zatem jeśli akurat to dostaniesz, to oddam ci).
Halszka powodzenia.
Wiki to jutro jesteśmy myślami z tobą.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo kochane za kciuki !!
Ja już w domu z krokiem jestem i sobie odpoczywamyIzaura, mag87, asiastokrota, xyz159, Ena, Wiki03, ana1122, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halszka odpoczywaj i kciuki za betę kiedy masz zrobić pierwszą betę?
Wiki kciuki za jutrzejsze jajozbiory & & & &
Mag pierwszy tydzień minął super byliśmy z dzieciakami w Malborku na zamku i w Dino parku. Jak jestem z dziećmi przynajmniej nie myślę o crio transferze. Mam nadzieję że @ będzie w terminie.
Pozdrawiam Was gorącoGosia321, Halszka112 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Ana a bralas pakiet czy placisz za pojedyncze wizyty. A wież cos ile kosztuje teraz transfer. I czy mialas informacje co do oplaty za zamrozone zarodki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 23:26
-
Halszka112 wrote:Dziękuję bardzo kochane za kciuki !!
Ja już w domu z krokiem jestem i sobie odpoczywamy
Halszka112 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤