Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dziewczyny a jaka jest skuteczność zabiegow w Olsztynie?
Za 12 dni się okażeana1122 lubi tę wiadomość
-
Mnie to chyba jakiś pech prześladuje. Nigdy nie choruje, rzadko się przeziębiam a teraz oczywiście zaczęłam smarkać. Czy to nie fatum?!
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka 84 wrote:Mnie to chyba jakiś pech prześladuje. Nigdy nie choruje, rzadko się przeziębiam a teraz oczywiście zaczęłam smarkać. Czy to nie fatum?!
-
Ena wrote:Ana ja się nie orientuję jak to jest ze statystykami w olsztyńskiej art.
Smerfetka - o widzisz u ciebie przeziębienie, a u mnie chyba Bostonka... Kropek już z Tobą i gil mu nie straszny. -
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ena a jak to jest z bostonkw w ciąży? Bezpieczne to?
Nie wiem... Już raz miałam, ale wtedy w ciąży nie byłam. Wtedy miałam gorączkę i krosty, a teraz tylko krosty. Ehhhh... W sumie to leków żadnych na to nie ma. W poniedziałek skoczę do lekarza. -
ana1122 wrote:Gorąca herbatka z miodem albo malina do tego kocyk i tak przez 2 tyg
Kropek od początku poznaje smak czosnku i bzugoldenka28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzis dzien plasterka
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Przepraszam że zawracam wam głowe w wmiedziele ale wole tu niż mężowi mówić żeby nie panikował. Jakoś dzisiaj źle się czuje od rana, nie dobrze mi i jakoś tak "dziwnie", leże od rana. mam nadzieje że nie wpływa to negatywnie na mojego kropeczka. Może to nerwy.