Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Moja rodzinna jest diabetologiem wiec dzis pedze na 12:15 a juz od wczorajszej kolacji wprowadzilam sobie dietke
Masakra jak mozna jesc co 2-2,5 h toc to przeciez caly czas przy lodowce stoiszLotta84, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Moja rodzinna jest diabetologiem wiec dzis pedze na 12:15 a juz od wczorajszej kolacji wprowadzilam sobie dietke
Masakra jak mozna jesc co 2-2,5 h toc to przeciez caly czas przy lodowce stoisz
To dzisiaj masz intensywny dzien:) mi chyba najbardziej nie chciałoby się wymyślać tych dietetycznych dań. Bo jak już dostanę rozpiske.to potrafię się zdyscyplinowac. Jejku mam nadzieję że nie dołączę do waszej grupy bo to będzie.oznaczac.koniec pizzy, fryteczek, ciast:(
A co upolowalas w Lidlu? Ja nieraz jak chodzę to oglądam.te.resztki co zostaną, ciuszki są piękne i jakościowo też chyba dobre. -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana _ na czczo 100.
Gosia ta dieta cukrzycowa nie jest zła - małe porcje, częste i zdrowo
Smerfetka ja bym tuli tuli zawiesiła na jakiś czas.
Tak czasem mam, że oczy szeroko otwarte w nocy... Ehhhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana _ na czczo 100.
Gosia ta dieta cukrzycowa nie jest zła - małe porcje, częste i zdrowo
Smerfetka ja bym tuli tuli zawiesiła na jakiś czas.
Tak czasem mam, że oczy szeroko otwarte w nocy... EhhhhBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Ena ja miałam do 105 i też na spokojnie
Po jedzeniu szaleje choc na diecie udaje mi sie zeby utrzymac go na poziomie 110-124 raz jak narazie bylo 151 ale pewnie tu kawusia pomoglaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Ana dziś sprawdziłam na dwóch glukometrach i na jednym na czczo 88, a na drugim 108. Także ten... ŚREDNIĄ wyciągnę
Gosia jak wizyta u Hoppe?
Z Oliwia wszystko w porzadku rozwija sie prawidlowo. Torbiel nadal jest i niestety urosla ale jak to powiedziala doktor dziecko uroslo i dlatego tez torbiel powiekszyla w rzucie swoja objetosc o 1.5cm nie jest to wzrost ktory bylby pilnym do dalszej diagnostyki czy konsultacji u specjalistow. Napewno torbiel bedzie do diagnostyki po urodzeniu i operacji. W zwiazku z tym ze mala ma torbiel rozwiazanie bedzie przez cc ufff czyli to co chcem
Najwazniejsze ze nie jest to torbiel zagrazajaca zyciu Oliwki wykluczono uklad moczowy i jajnik. Prawdopodobnie to torbiel drog zolciowych lub kreski albo nerki. Ale w tej chwili to gdybanie wszystko sie okaze po porodzieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia Ojej - najważniejsze, że ta torbiel nie zagraża życiu malutkiej i oby wszystko rozwiązało się pozytywnie. Z tym cc - mówisz i masz Ja się nie nastawiam ani na cc, ani na sn - zobaczymy. Ostatnio młody miał położenie pośladkowe i czuję po ruchach, że na 98% nadal tak siedzi, czyli naturalny poród odpada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 19:42
-
już od samego rana dzisiejszy dzień zaczyna mi się wlec, nie mogę się doczekać jutra, chociaż baaardzo się boje...
-
Gosiu dobrze że małej nic nie grozi. To najwazniejsze.
Smerfetka musisz znalezc sobie zajecie i wtedy szybko zleci. Trzymam kciuki.
Godlenka nie wiem czy wszystkie ale robią bo ja robilam w Art.
Wiecie co? Jak sobie pomysle o kolejner procedurze to zamiast sie cieszyc to płakac mi się chce. Już jestem przerazona. -
goldenka28 wrote:Smerfetka spróbuj się czymś zająć... tym razem na pewno będzie dobrze i kropek zostanie z Wami Będę trzymać kciuki !
Dziewczyny, a u nas w Artemidzie robią badania genetyczne?
Nie-dziękuje.
Jakieś robią tylko nie wiem jakie dokładnie. Mojemu mężowi coś robili, żeby sprawdzić czy takie nasienie jakie ma to sprawa nabyta czy genetyczne sprawy i robili mu to na miejscu w Artemidzie -
e_mil_ka wrote:Gosiu dobrze że małej nic nie grozi. To najwazniejsze.
Smerfetka musisz znalezc sobie zajecie i wtedy szybko zleci. Trzymam kciuki.
Godlenka nie wiem czy wszystkie ale robią bo ja robilam w Art.
Wiecie co? Jak sobie pomysle o kolejner procedurze to zamiast sie cieszyc to płakac mi się chce. Już jestem przerazona.
No niby probuje się zajmować pracą, a dużo tego mam ale mimo wszystko...