Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A masz jeszcze jakieś wizyty? A który dziś masz dzień cyklu? 10?
-
eni33 wrote:A masz jeszcze jakieś wizyty? A który dziś masz dzień cyklu? 10?
Nie już nie mam. Powiedzial że z tymi wynikami nie ma potrzeby. Dzisiaj 10 dzień. -
Smerfetka ładne endo kciuki za sobotę &&&&
Odpisał mi Paśnik i oprócz KIR-ów mąż musi jeszcze zrobić epitopy. Nie wiem co to za badanie muszę doczytać na innym wątku, ale może wykluczymy już wszystkie złe rzeczy i w końcu się uda.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Halszka jak po wizycie ??
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
A ile zapłaciłas bo chyba nie 400zl. A u kogo bylas?
-
eni33 wrote:A ile zapłaciłas bo chyba nie 400zl. A u kogo bylas?
Nic. Powiedziały że dopiero po transferze będę płaciła. U dr Zdanowskiego byłam -
Dziękuję kochane za kciuki,ja juz w domu. Wizyta krótka, dr pod wrażeniem, że już tyle badań zrobiłam i zalecił mi tylko dwa badania. Komórki NK,które zrobiłam od razu na miejscu a w Warszawie muszę zrobić to co Ty Agonia czyli KIR i mąż epitopy. I po tych badaniach zadecydujemy czy wlewy będę miała. A i heparyna konieczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 19:49
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:No i po wizycie. Sluzowka 12 transfer w sobote.
Super Endo, także kciuki będziemy trzymać w sobotę !!Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Halszka super. Wejdź na wątek badania kir i immunologia tam dziewczyny mają mi podać gdzie w Warszawie można te badania zrobić. Koszt spory ale sporo wyjaśnia.
Halszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
hej, Dzisiaj po raz pierwszy aplikowałam luteine i wiecie co, jednak wole zastrzyki. Teraz jestem pełna obaw czy dobrze zaaplikowana, czy nie za płytko itp.
Wczoraj dr do plasterków i estrofemu dorzucił mi jeszcze 3x1 luteine i 3x1 duphaston. Dawke estrofemu zmniejszył do 2x1 -
Smerfetka 84 wrote:hej, Dzisiaj po raz pierwszy aplikowałam luteine i wiecie co, jednak wole zastrzyki. Teraz jestem pełna obaw czy dobrze zaaplikowana, czy nie za płytko itp.
Wczoraj dr do plasterków i estrofemu dorzucił mi jeszcze 3x1 luteine i 3x1 duphaston. Dawke estrofemu zmniejszył do 2x1Smerfetka 84, Halszka112, e_mil_ka, Lura82, ana1122, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey ja wkładam palcem o jest ok. Dziś idę do dr Zd. Aa betjs wczoraj 200. Dziś sika za zrobię może wkoncu zobaczę te2krechy
Zazdroszcze takiej bety mam nadzieje, że i ja się doczekam Ale się ostatnio dzieje .... Mam nadzieje że ta dobra passa od Was przejdzie i na mnieana1122 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Agonia, Halszka cieszę się że jesteście zadowolone z zaleceń docenta. Te Kiry to chyba już jakieś mega zaawansowane badania, ale dobrze że jest ktoś kto chce pomóc, bo jednak kliniki często nie zagłębiają się aż tak.
Smerfetka masz piękne zarodki i super tłuściutkie endometrium, wiesz już na co zwracać uwagę, nie może być innej opcji jak ta że się uda i rozpoczniesz listopad dobrymi wieściami!
Ena jak Ty się czujesz? wyprawka kupiona? Jak Ci idzie na diecie? Pracujesz jeszcze? Prosze się spowiadać, bo ostatnio mało wieści od Ciebie.
Miłego dnia Kochane, dzisiaj piękna wiosenna pogoda za oknem.Smerfetka 84, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Agonia a czy Ty musiałaś na drugą wizytę jechać do docenta. Bo ja z tego wszystkiego zapomniałam mu powiedzieć że chciałabym meilowo się z nim kontaktować.
Mogłabyś mi podać adres e-mail do niego ??
Dzwoniłam dzisiaj do Warszawy gdzie robią te badania, nie trzeba się umawiać. -
Emilka nie mów tak a może to dobra passa i tobie też się uda. Zobaczysz.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:No dziewczyny spieszcie sie z tymi transferami bo jak ja wkroczę do akcji to dobra passa sie skonczy
Ja licze na to, że teraz to już nam wszystkim się uda, że dziewczyny zapoczątkowały teraz etap samego powodzenia u nas wszystkich... i nawet nie myśl inaczeje_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość