Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEni - Teraz masz już inny model rodziny i tryb życia i nie ma czasu na słodkie lenistwo Moim zdaniem to dobrze, bo czas ci szybko zleci do betowania. Moją ciążę prowadzi dr Zd w Artemidzie. Ona 84 też go wybrała Mag chodzi do dr W do jego prywatnego gabinetu. Dziewczyny odpowiedziałam za was
eni33, mag87 lubią tę wiadomość
-
A ile placicie u dr Z za wizytę ciazowa
-
Ena wrote:Cześć
Smerfetka masz już pomysł kto poprowadzi twoją ciążę?
No właśnie o tym myśle, o 3 się obudziłam i się tak zastanawiam. Dzisiaj będę dzwoniła do Artemidy żeby podać sobotni wynik i musze się umówić. Naszym prowadzącym był dr D. Ale transfery robił dr Zd więc nie wiem teraz. A kiedy powinnam w ogóle mieć te pierwszą wizyte, już teraz? -
Smerfetka 84 wrote:No właśnie o tym myśle, o 3 się obudziłam i się tak zastanawiam. Dzisiaj będę dzwoniła do Artemidy żeby podać sobotni wynik i musze się umówić. Naszym prowadzącym był dr D. Ale transfery robił dr Zd więc nie wiem teraz. A kiedy powinnam w ogóle mieć te pierwszą wizyte, już teraz?
-
Wiki03 wrote:Właśnie Gosiu... Co u ciebie i Twojej Oliwki?
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
eve87 wrote:To ja przy okazji podpytam - Mag w jakie dni i w jakich godzinach teraz prywatnie przyjmuje dr W? Muszę się umowic,bo ostatni raz byłam na wizycie popołogowej...czyli dawno temu
Eve dr przyjmuje od pon do czwartku od 14 do bodajże 16.40. Dzwon Kochana być może zwolni się jakiś termin bo normalnie już nie ma zapisów do końca roku, wszystko zajęte. Zapisy na styczeń chyba ruszają w styczniu żeby każda pacjentka miała równe szanse. -
nick nieaktualny
-
azja_am wrote:cześć dziewczyny
powiecie mi ile czasu po punkcji dzwonili do was z informacją że coś wyszło...?
Ja sama zadzwoniłam tego samego dnia którego miałam punkcje po południu zadzwoniłam zapytac ile komrek zapłodnili i pani embriolog kazała mi nastepnego dnia zadzwonic zapytac ile zaczelo sie dzielic więc ja nie czekałam na telefon tylko sama dzwonilam więc dzwoń śmiało one są tak miłe, że wszystko CI powiedząazja_am lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Agonia coś nie tak z tą torbielą? O kurcze... musimy dziś mocno trzymać kciuki... jak będziesz coś wiedziała, a Gosia się zgodzi... to daj znać jak się operacja udała...Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Gosiu my tu wszystkie trzymamy kciuki i modlimy się za pomyślny zabieg:*
Wiki dziękuję,trochę jeszcze jestem podziebiona ale.ogolnie samopoczucie bardzo dobre. Nic mi nie dolega, nie mogę się skarzyc. Od czasu do czasu mam.tylko zle sny że wracam do pracy co u mnie jest równoznaczne z tym że coś się stało z malenstwem. No ale staram się nie świrowac. U mnie zaraz połówka na początku grudnia mam.usg połówkowe, czas zaczął szybko leciec:)
A co u Ciebie? Zbierasz siły na nowy rok? Zostajesz w Wawie czy domyślasz nad zmianą kliniki?
Smerfetka ja przy 1 podejściu byłam na ich 18dpt i był pęcherzyk, serduszko zobaczyłam 28dpt. Teraz przy drugim podejściu usg miałam 21dpt i było już serduszko:)Wiki03, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Wizyta umówiona do dr Zd. na czwartek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Gosiu my tu wszystkie trzymamy kciuki i modlimy się za pomyślny zabieg:*
Wiki dziękuję,trochę jeszcze jestem podziebiona ale.ogolnie samopoczucie bardzo dobre. Nic mi nie dolega, nie mogę się skarzyc. Od czasu do czasu mam.tylko zle sny że wracam do pracy co u mnie jest równoznaczne z tym że coś się stało z malenstwem. No ale staram się nie świrowac. U mnie zaraz połówka na początku grudnia mam.usg połówkowe, czas zaczął szybko leciec:)
A co u Ciebie? Zbierasz siły na nowy rok? Zostajesz w Wawie czy domyślasz nad zmianą kliniki?
Smerfetka ja przy 1 podejściu byłam na ich 18dpt i był pęcherzyk, serduszko zobaczyłam 28dpt. Teraz przy drugim podejściu usg miałam 21dpt i było już serduszko:)
Mag czas naprawdę szybko leci... Niedawno dowiedziałaś się o ciąży, a tu już połówkowe...
Tak, zostaje w Warszawie. Mój dr bardzo fajnie zachował się po nieudanej procedurze i myślę, że zasługuje na drugą szansę teraz odpoczywam, suplementuję się, od grudnia dieta nie poddamy się tak łatwo -
mag87 wrote:Eve dr przyjmuje od pon do czwartku od 14 do bodajże 16.40. Dzwon Kochana być może zwolni się jakiś termin bo normalnie już nie ma zapisów do końca roku, wszystko zajęte. Zapisy na styczeń chyba ruszają w styczniu żeby każda pacjentka miała równe szanse.