Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:A jak to jest z tym płaceniem. Chciałam gotówką bo pisalyscie że tak lepiej. A one że dziś nie da rady i przelew zrobić.
Lepiej przelew niż gotowka. Kiedy my zaplacilismy gotowka po miesiacu prz6szlo upomnienie ze nie zaplacilismy i dobrze ze mialam paragon bo inaczej pewnie kusialabym zaplacic drugi raz. -
Mam bete 931,1
groszeek, azja_am, Lura82, mag87, goldenka28, eni33, asiastokrota, e_mil_ka, ana1122, Asia08, Halszka112, Izaura, Karcia, xyz159, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
azja_am wrote:A powiedzcie co lepiej brać Luteine 100 czy Lutinos 100 bo poza ceną nie widzę różnicy a doktor przepisał mi droższy i nie wiem co robić?
Ja mam luteine 100 -
Smerfetka super beta, gratulacje:) Pisałaś już do dr?
Azja ja też brałam Luteinę, niestety nie mam porównania bo zawsze ją mi przypisywali. BTW trzymam kciuki za piękne zapłodnienie i jak najwięcej zarodeczków:)
Eni no to teraz relax (chociaż o to pewnie ciężko przy małym dziecku) i niech drugi kropek się pięknie wgryza &&& -
mag87 wrote:Smerfetka super beta, gratulacje:) Pisałaś już do dr?
Azja ja też brałam Luteinę, niestety nie mam porównania bo zawsze ją mi przypisywali. BTW trzymam kciuki za piękne zapłodnienie i jak najwięcej zarodeczków:)
Eni no to teraz relax (chociaż o to pewnie ciężko przy małym dziecku) i niech drugi kropek się pięknie wgryza &&&
Nie, dzisiaj nie. Pisałam w czwartek bo pierwszej becie -
nick nieaktualny
-
azja_am wrote:A powiedzcie co lepiej brać Luteine 100 czy Lutinos 100 bo poza ceną nie widzę różnicy a doktor przepisał mi droższy i nie wiem co robić?
Słyszalam że lutinos mniej uczula i mniej powoduje infekcji. Ja po luteinie infekcje zsliczalam za kazdym razem. Jednak u mnie by tdgo uniknac potem dostawalam crinone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 16:52
-
Izaura wrote:Azja kciuki za owocne przytulanki na szkiełku
Eni33 a Ty ile masz zapłać w Białymstoku? -
nick nieaktualny
-
groszeek wrote:Dziewczyny wiecie ile kosztuje ovitrelle w Artemidzie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 17:15
-
Eni jak się czujesz???
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka 84 wrote:Eni jak się czujesz???
A propo Ena się pyta kogo wybierzesz do prowadzenia ciąży. Mnie też to interesuje. I przypomnijcie kto wam prowadzi Ena i Meg. No i teraz Ana i Ona na kogo się zdecydowalysci. Pytam tak na zapas bo mi pierwsza ciążę dr D. A tak poza tym to dr D robił mi transfer to mu powiedziałam że ostatnio miał dobra rękę więc teraz też musi.
A co się dzieje z Gosią bo coś jej tu dawno nie widzialam.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny