Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Ena co do przewrotu to czułam jak się mała przekrecila. Tak dziwnie mnie brzuch zabolał i te kopniaki były takie dziwne. Później się okazało że już głowa w dole
Azja a ile masz pęcherzyków? Powodzenia na punkcji!
16 dokor naliczył i dziękujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 06:50
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Smerfetka jak. Się czujesz?
Dobrze. Dzisiaj jestem już troche spokojniejsza -
Ena wrote:Nadziejka to może i moje chłopaczysko się przekręci... A jaki masz plan teraz? Starania o drugie? Malutka zostaje z tobą w domu?
Ena w planach mamy powrót po rodzeństwo za pół roku. Wrócę do pracy po macierzyńskim ale mam nadzieję że tylko na jakieś 3-4 miesiące i pójdę na zwolnienie,aby siedzieć z małą w domu. A podczas pracy babcie pomogą w opiece -
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena w planach mamy powrót po rodzeństwo za pół roku. Wrócę do pracy po macierzyńskim ale mam nadzieję że tylko na jakieś 3-4 miesiące i pójdę na zwolnienie,aby siedzieć z małą w domu. A podczas pracy babcie pomogą w opiece
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
My dziś byliśmy w Warszawie u androloga, ale w sumie nic ciekawego, wizyta bardzo krótka, powiedział, żeby odczekać rok od operacji ( koniec maja-czerwiec) i wtedy zobaczymy jeśli do tego czasu nasienie się jeszcze poprawi spróbujemy inseminacji, a jak nie to gdzieś w lipcu podejdziemy do in vitro. Radził ten rok odczekać, bo jakaś tam poprawa jest już po operacji, może jakimś cudem coś jeszcze ruszy ☺️no i suplement zmienił na jakiś inny, nowość dopiero wchodzi. Ogólnie chciałabym szybciej ruszyć, no ale trzeba być cierpliwym i zobaczyć co to będzie, chociaż jakoś słabo wierzę w tą poprawę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 15:41
[/url]
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:My dziś byliśmy w Warszawie u androloga, ale w sumie nic ciekawego, wizyta bardzo krótka, powiedział, żeby odczekać rok od operacji ( koniec maja-czerwiec) i wtedy zobaczymy jeśli do tego czasu nasienie się jeszcze poprawi spróbujemy inseminacji, a jak nie to gdzieś w lipcu podejdziemy do in vitro. Radził ten rok odczekać, bo jakaś tam poprawa jest już po operacji, może jakimś cudem coś jeszcze ruszy ☺️no i suplement zmienił na jakiś inny, nowość dopiero wchodzi. Ogólnie chciałabym szybciej ruszyć, no ale trzeba być cierpliwym i zobaczyć co to będzie, chociaż jakoś słabo wierzę w tą poprawę...
-
A ja się melduję już z Białegostoku. Jutro 8:30 mam się wstawić do szpitala.
Lura82, Smerfetka 84, Halszka112, asiastokrota, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Smerfetka gratulację
Goldenka a co to za nowy suplement?
Ona nie lekcewarz żadnego krwawienia, lepiej 10 razy być u lekarza i usłyszeć że nic sie złego nie dzieję niż pójść o jeden raz za późno.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:A ja się melduję już z Białegostoku. Jutro 8:30 mam się wstawić do szpitala.
To jutro mocno zaciskam kciuki!!!eni33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny