Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:Smerfetka ale super wynik. Teraz kolej na mnie.
Jak dziewczyny rozpoczęły taką dobrą passe to teraz już zostanieana1122 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny za &&& pomogly
teraz powtórka w sobote -
ona84 wrote:A jaki ki ike dniowy zarodek?
5 dniowy, klasy 4BB -
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Smerfetka piękny wynik, gratulacje:)! Kciuki za przyrosty:)
Na te przyrosty po cichutku liczę.... -
ana1122 wrote:Tylko wieczorne mdlosci a u ciebie?
-
nick nieaktualny
-
Ale piękna passa. Tak trzymać dziewczyny.
Gratuluję wszystkim brzuchatkom, a za resztę trzymam kciuki.
Ena moja córcia do 38 Tc była cały czas miednicowo, a dwa tyg przed się ustawiła glowkowo także może mały jeszcze się namysli.
Mag współczuję choroby. Też to przechodzilam w ciąży. Same naturalne metody czyli miód, czosnek, inhalacje z soli, soki z bzu i z owoców malin. Z liści malin nie wolno bo powodują skurcze macicy. Zdrówka!Smerfetka 84, mag87 lubią tę wiadomość
-
Smerfetka ja miałam podobna betę i już nie robiłam więcej, czekałam na serduszko. W ciąży jesteś na 100%, ale jeśli ma cie to uspokoić to zrób. Gratulacje!
Ona koniecznie porozmawiaj z lekarzem o plamieniach bo to nie ma żartów. Albo prg za mało albo nadzerka, polip. Trzeba to sprawdzić. -
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Smerfetka ja miałam podobna betę i już nie robiłam więcej, czekałam na serduszko. W ciąży jesteś na 100%, ale jeśli ma cie to uspokoić to zrób. Gratulacje!
Ona koniecznie porozmawiaj z lekarzem o plamieniach bo to nie ma żartów. Albo prg za mało albo nadzerka, polip. Trzeba to sprawdzić.
WIesz co, kazały mi w klinice zrobić jeszcze raz w sobote więc zrobie