Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Myślę że już do stycznia uda nam się uzbierać odpowiednią kwotę. Jeśli się to uda to bedę chciała w styczniu lub w lutym umowic sie na bezplatną wizytę po niepowodzeniach. U nas wszystko troche sie rozciagnie w czasie bo moj mąż w domu jest co 4 tygodnie. Musimy to jakos tak ogarnac zeby byl na punkcji. Mam nadzieję ze lekarz wymysli taki plan zeby wszystko jakoś zgrać.
Emilko nie chce Cię w błąd wprowadzać ale mi pani mówiła, że te darmowe konsultacje tylko do końca roku ale może się coś zmieniło ?? -
ona84 wrote:Z więc tak serduszko jest bije ma 3,5"mm i jest wszystko ok z2tyg wizyta. "to mój 5tc 3dni a jest wieje na 6tc
Ona ogromne gratulacje !!!! -
Halszka112 wrote:Emilko nie chce Cię w błąd wprowadzać ale mi pani mówiła, że te darmowe konsultacje tylko do końca roku ale może się coś zmieniło ??
No trudno na razie jeszcze chcemy odpocząć. Ale dzieki za informację -
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Dziękuję za odpowiedź. Jakoś tak ta cc mnie nie pociesza...
Kochana zamiast się zamartwiać szykuj papiery do becikowego -
A co tu taka cisza znowu??
-
Czekamy na ciebie aż zrobisz betę.
-
eni33 wrote:Czekamy na ciebie aż zrobisz betę.
Jutro z samego ranaWiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
To jutro będziemy wchodziły non stop na forum i czekały na pozytywne wieści od Smerfetki.
Smerfetka nie martwi mnie ta cc, tylko trochę miałam inny plan, ale cóż... Becikowe i jeszcze 500 plus dostanę na jedno dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 17:27
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Cześć
To jutro będziemy wchodziły non stop na forum i czekały na pozytywne wieści od Smerfetki.
Smerfetka nie martwi mnie ta cc, tylko trochę miałam inny plan, ale cóż... Becikowe i jeszcze 500 plus dostanę na jedno dziecko
No to zaszalejesz z tymi świadczeniami
Z jednej strony nie moge sie juz doczekać tej bety z drugiej znowu czuje strach. Jakoś tak okresowo się czuje... -
nick nieaktualny
-
Smerfetka to jutro od rana pracować nie będę mogła z zaciśniętymi kciukami
Mag a Ty już jak daleko jesteś w ciąży ?? Brzuszek już masz ?? -
Halszka112 wrote:Smerfetka to jutro od rana pracować nie będę mogła z zaciśniętymi kciukami
Mag a Ty już jak daleko jesteś w ciąży ?? Brzuszek już masz ??
Nie dziękujęHalszka112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki03 wrote:======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła ANTOSIA !
27.05.2018: malawiki1 - na świat przyszedł FILIP !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Listopad 2018
15: Smerfetka - Beta &&
Grudzień 2018
8: Halszka112- wizyta Gdańsk &&
27: Halszka112- wizyta Paśnik &&
25: Ena - termin porodu
Luty 2019
16-19: Gosia 321 - termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 10:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lura, właśnie sobie skojarzyłam, że nam przez dochód się nie należało. Smerfetka niech moc bedzie z Tobą. Trzymam kciuki Muszę się Wam pochwalić- moja Mala przestała potrzebować pampersa. Az sama nie mogę w to uwierzyć i mam taki dylemat, bo mój M mówi, że mogą jej się zdarzać jakieś wpadki i lepiej żeby jeszcze nosiła, a ja chyba wolałabym juz jej tego pampersa noe ubierać. Jak myślicie jak zrobić?
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość