Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Ana z estrofem i plastera jak masz schodzić. Bo mi się zdaje że coś za szybko schodze
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ooo Eni to w sobotę będziemy myślami z tobą. Jak impreza urodzinowa?
Dziewczyny jak wygląda planowana cc w szpitalu Wojewódzkim? W jaki sposób był wyznaczony termin?
Do szpitala zgłaszasz się dzień przed. Wieczorem zakładają welfron (jak się dogadasz to założą rano ale mało realne) od rana nie można jeść i pić, dostajesz kroplowki..... Czekasz na swoją kolej22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena wrote:Dziewczyny jak wygląda planowana cc w szpitalu Wojewódzkim? W jaki sposób był wyznaczony termin?
-
ona84 wrote:Hey Anna który jesteś Tc bo mamy różnice tygodnia od zabrania zarodka
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Smerfetka betujesz?
hej. Nie teraz jak już ja jestem gotowa to mój mąż jest mocno przeciwny i ćwiczy naszą cierpliwość i w czwartek dopiero pojedziemy chybaże uda mi się go jakoś przekupićana1122 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:hej. Nie teraz jak już ja jestem gotowa to mój mąż jest mocno przeciwny i ćwiczy naszą cierpliwość i w czwartek dopiero pojedziemy chybaże uda mi się go jakoś przekupić
-
ana1122 wrote:Ma chłopak cierpliwość
obawaim się, że bardziej ode mnie się boi i dlatego przeciąga -
ona84 wrote:A ty jak się czujesz?
Dobrze. ospa zniknęła, cycki nadal pobolewają, żadnych innych dziwnych rzeczy nie ma (poza jedzeniem w srodku nocy płatków z mlekiem) więc cierpliwie czekam w nadziei ze moze jednak mój kropek zechciał zostać z nami.... -
Smerfetka 84 wrote:Dobrze. ospa zniknęła, cycki nadal pobolewają, żadnych innych dziwnych rzeczy nie ma (poza jedzeniem w srodku nocy płatków z mlekiem) więc cierpliwie czekam w nadziei ze moze jednak mój kropek zechciał zostać z nami....
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hihi też w nocy szłam jeść tylko ze kanapkę i byłam zdziwiona, by w nocy chodzić i jesc
Czyli to dobry znak?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Hej Dziewczyny!
Miałam krótki detox od forum, żeby się wyciszyć przed kolejną wizytą :)U nas wszystko dobrze. Mały ładnie rośnie, nie ma się czego czepiać. Nie robiłam żadnych dodatkowych genetycznych badań, zawierzamy doktorowi. Musze na kolejną wizytę dorobić badanie na konflikt serologiczny i nieszczęsna glukoza mnie czeka. Mam nadzieję, że nie będę musiała przechodzić na dietkę.
A Ty jak się czujesz? Jutro masz wizytę?
Agonia, Halszka jak Wasze kiry? Macie juz wyniki?
Emilko bardzo się ciesze z takiego obrotu spraw u Was. Wierzę, że to 2 podejście do pełnej procedury da Wam upragnione szczęście. Czy już zdecydowaliście się na klinikę? Co z zaleceniami od Docenta? Będziecie brać pod uwagę?
Pozdrawiam i całuję :*
Mag, odpisuję z opóźnieniem lekkim razem z Agonia miałyśmy badanie w piątek ale w lab.nie mieli jakiegoś odczynnika dopiero we wtorek czyli wczoraj mieli dostać i pewnie pod koniec tego tyg.powinny być wyniki.
Ale odebrałam wyniki kariotypów i są ok.
mag87 lubi tę wiadomość