Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Izaura tak - to już tuż, tuż
Smerfetka - kciuki zaciśnięte.
Słomka - brawo brawo. To bardzo szybko pampersy poszły w kąt. Ja na pewno bym nie zakładała, tylko nosiła przy sobie ciuchy na przebranie. Może być jeszcze regres i powrót do częstego sikania i kupkania w majtki, ale trzeba wspierać ten etap, kiedy dziecko samo odrzuca ceratę od pupySmerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka ogromne kciuki za Twoje bętę!!!
Halszka u mnie końcówka 18 tygodnia, brzuszek lekki jest wg mnie nawet całkiem spory. Ale teraz mnie rozłożyło, od poniedziałku rozkręca mi się przeziębienie że stanem podgoraczkowym, na szczęście już ostatnia faza kaszlu ale tak się boje że może zaszkodzić maluszkowi.
Dzisiaj muszę jechać do szpitala na badanie odczynu pta, czy któraś z Was robiła?
Ena no to kiepsko z ta cesarka ale wiele kobiet chwali także może nie masz czego się obawiac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 07:38
Halszka112, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
-
słomka :) wrote:A jak to jest z tym becikowym, czy ono jest jakoś uzależnione od dochodu?
Do becika kryteriu 1922 zł na osobe. Dochód z 2017 r aktualnie no chybaże były dochody utracone lub uzyskane -
Smerfetka kciuki !!!
Mag to już prawie połowa, czas tak szybko leci. A przeziębienia współczuję bo pewnie nie możesz wziąć nic konkretnego by się tego pozbyć tylko naturalne metody.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Wpisujecie się dziewczyny Ena Ty zaraz rodzisz &&
Izaura ja bym się wpisała ale nie umiem
Mam wizytę 8 grudnia w Gdańsku a 27 w Łodzi -
Załatwione. Teraz czekamy
-
ona84 wrote:To o której wynik
Powiedzialy ze między 13-14 ale myśle że może będzie szybciej... -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Mag to zdrowia życzę. Ja robiłam pta w szpitalu miejskim. Oooo teraz mi się przypomniało, że muszę odebrać oryginał Ja po pierwszej nieplanowanej cc bardzo szybko doszłam do siebie - oby teraz też.
Smerfetka daj nam szybko znać.
Oczywiście, że dam ale moja cierpliwość już jest na skraju wytrzymałości, najpierw mąż do czwartku mnie przetrzymał teraz laboratorium... licze na to że szybciej wrzucą te wyniki a im dłużej czekam to wydaje mi się że są złe dlatego nie spieszą się....groszeek lubi tę wiadomość
-
hej. mam
421,6asiastokrota, eni33, Halszka112, groszeek, Lura82, e_mil_ka, ana1122, Karcia, mag87, malgos741, Asia08, polopiryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka ale super wynik. Teraz kolej na mnie.
Smerfetka 84, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny