Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam nadzerke ale nie planie. Ja jak powiedziałam że miałam plamienia po transferze to doktor jak mi zmniejsza estrofem 3 na 2 to pow że jak będą plamienia to zwiększyć
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ale piękna passa. Tak trzymać dziewczyny.
Gratuluję wszystkim brzuchatkom, a za resztę trzymam kciuki.
Ena moja córcia do 38 Tc była cały czas miednicowo, a dwa tyg przed się ustawiła glowkowo także może mały jeszcze się namysli.
Mag współczuję choroby. Też to przechodzilam w ciąży. Same naturalne metody czyli miód, czosnek, inhalacje z soli, soki z bzu i z owoców malin. Z liści malin nie wolno bo powodują skurcze macicy. Zdrówka! -
azja_am wrote:Witam
od jakiegoś czasu obserwuje te forum i gratuluje wszystkim dziewczynom w ciąży
ja mam w sobote punkcje i jest to moje pierwze podejście także mam stresa.... -
nick nieaktualny
-
ja mam w sobote punkcje i jest to moje pierwze podejście także mam stresa....
Witamy
Dobrze trafilas na naszym forum dobra passa. Trzymamy kciuki.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
ja mam w sobote punkcje i jest to moje pierwze podejście także mam stresa....
Ja miałam punkcje w sierpniu i uwierz, że wiem co czujesz, też się bałam ale nie było źle. Tylko po tym uśpieniu podobno jakieś głupoty opowiadałam, ale nic nie pamiętamazja_am lubi tę wiadomość
-
Mam 34 lata przyczyna niepłodności nie stwierdzona bo jak to orzekł lekarz patrząc na nasze wyniki stwierdził że rewelacji nie ma ale tragedii też nie lecz nie zmienia to faktu że od 8 lat jak zakielkowala myśl o dziecku nigdy w ciąży nie byłam
Lecze się w Artemidzie w Olsztynie -
Smerfetka 84 wrote:Ja miałam punkcje w sierpniu i uwierz, że wiem co czujesz, też się bałam ale nie było źle. Tylko po tym uśpieniu podobno jakieś głupoty opowiadałam, ale nic nie pamiętam
Ja gadał jestem obym się za mocno nie rozgadala bo będą mieli ubaw
-
nick nieaktualnyAzja_am to zrozumiałe, że myśli uciekają do tego samego tematu...obyś zaliczyła szczęśliwy pierwszy transfer, a mamy tutaj takie przypadki.
Serce się raduje jak tak dzieciowo u nas. Smerfetka cieszę się. To dziewczyny może spotkanie?azja_am lubi tę wiadomość
-
azja_am wrote:Smerfetka w której dobie po punkcji miałaś transfer?
W 5azja_am lubi tę wiadomość