Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Hej
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła sobie płukania wody z solą na bolace gardło? Ile soli dawalyscie na szklankę wody?
Coś mnie zaczyna brać a wolę najpierw spróbować podkurowac się domowymi sposobami. Zaraz wezmę zjem czosnek z miodem. -
mag87 wrote:Hej
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła sobie płukania wody z solą na bolace gardło? Ile soli dawalyscie na szklankę wody?
Coś mnie zaczyna brać a wolę najpierw spróbować podkurowac się domowymi sposobami. Zaraz wezmę zjem czosnek z miodem.
Wiesz co, solanki to nie robiłam ale jak masz dostęp do lipy albo bzu to ja tym się tylko lecze i pomaga taka herbatka z miodem i tosty czosnkowe -
ona84 wrote:Smerfetka jak się czujesz?
A dziękuje dobrze. Pobolewają mnie cycki, miałam mały problem z lutką przy i po włożeniu coś mnie tam bolało ale dzisiaj troche płycieć wsadziłam i jest ok. Jakoś tak okresowo się czułam ale już minęło. Pryszcze ospowe już prawie poznikały zrobimy bete i będzie jasne co i jak -
Smerfetka 84 wrote:A dziękuje dobrze. Pobolewają mnie cycki, miałam mały problem z lutką przy i po włożeniu coś mnie tam bolało ale dzisiaj troche płycieć wsadziłam i jest ok. Jakoś tak okresowo się czułam ale już minęło. Pryszcze ospowe już prawie poznikały zrobimy bete i będzie jasne co i jak
-
ona84 wrote:Jutro idziesz na betę? Mi wieczorem lukę ciężko wsadzić in
Chyba w czwartek po 12 dniach. Boję się więc chociaż te 2 dni jeszcze przeciągne -
ona84 wrote:Ja po 7dpt zrobiłam już wiec spokojnie ty też już mozesz
Boje się że ta ospa mi troche narozrabiała -
Dzieki Dziewczyny, herbatka z lipy z miodem i cytryną poszła w ruch:)Czosnek jeszcze raz na wieczór. Oby ładnie przeszło.
Smerfetka, Ty dzisiaj masz 8 dpt? beta powinna wyjść jednoznaczna, nic już raczej tu nie zmienisz, czy zrobisz ją w 12 dpt czy teraz. Tyle że będziesz żyła dłużej w niepewności, lub jak wolisz- w nadziei
Oczywiście nie namawiam, ale koleżanki tu mocno Ci kibicują, także szoruj na betę
Najważniejsze, że nie masz plamień jak ostatnio, bo chyba jakoś na tym etapie się pojawiały nie?
Ona a Ty teraz kiedy masz wizytę? Ciążę chcesz prowadzić w Art czy gdzieś indziej? -
mag87 wrote:Dzieki Dziewczyny, herbatka z lipy z miodem i cytryną poszła w ruch:)Czosnek jeszcze raz na wieczór. Oby ładnie przeszło.
Smerfetka, Ty dzisiaj masz 8 dpt? beta powinna wyjść jednoznaczna, nic już raczej tu nie zmienisz, czy zrobisz ją w 12 dpt czy teraz. Tyle że będziesz żyła dłużej w niepewności, lub jak wolisz- w nadziei
Oczywiście nie namawiam, ale koleżanki tu mocno Ci kibicują, także szoruj na betę
Najważniejsze, że nie masz plamień jak ostatnio, bo chyba jakoś na tym etapie się pojawiały nie?
Ona a Ty teraz kiedy masz wizytę? Ciążę chcesz prowadzić w Art czy gdzieś indziej?
Dzisiaj 9dpt, no naszczęście nic nie mam, ale ostatnio jakoś w 11dpt plamienia były, w 10dpt robiłam pierwszego sikańca. Szkoda że dzisiaj laboratorium nie działa bo mąż w pracy to ja po cichaczu żeby go nie denerwować podjechałabym. To chyba nawet ze wzg na niego tak przedłużam tą bete bo jest bardziej szerażony niż ja -
ona84 wrote:Smerfetka a ty z Olsztyna jesteś?
Mag tak z i staje w art. Będę chodzić do dr Zd. Wizytę kolejna za 2tyg i do tego czasu badania mam porobic
Nie, do Olsztyna mam 80 km -
Dziewczyny potrzebne namiary na nocleg w Białymstoku. Logado zajęte ale wiem ze jeszcze coś polecalyscie.
-
eni33 wrote:Dziewczyny potrzebne namiary na nocleg w Białymstoku. Logado zajęte ale wiem ze jeszcze coś polecalyscie.
Ja Zawsze nocowalam na gradowej 6. Tel 533036011 wynajem calego mieszkania. -
W sobotę. to nasz dzien.
Smerfetka 84, e_mil_ka, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość