Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Który to już dzień po transferze? Dziś 7?
Nie, dopiero 6 -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Miałam krótki detox od forum, żeby się wyciszyć przed kolejną wizytą :)U nas wszystko dobrze. Mały ładnie rośnie, nie ma się czego czepiać. Nie robiłam żadnych dodatkowych genetycznych badań, zawierzamy doktorowi. Musze na kolejną wizytę dorobić badanie na konflikt serologiczny i nieszczęsna glukoza mnie czeka. Mam nadzieję, że nie będę musiała przechodzić na dietkę.
A Ty jak się czujesz? Jutro masz wizytę?
Ana gratuluję serduszka:)
Eni trzymam kciuki za wizytę, a u Ciebie Smerfetko za pozytywną betę. 7 dpt już powinna wyjść 2-cyfrowa, natomiast jeśli się boisz to w poniedziałek mozesz zrobić i wtedy już na pewno będzie miarodajna.
Agonia, Halszka jak Wasze kiry? Macie juz wyniki?
Emilko bardzo się ciesze z takiego obrotu spraw u Was. Wierzę, że to 2 podejście do pełnej procedury da Wam upragnione szczęście. Czy już zdecydowaliście się na klinikę? Co z zaleceniami od Docenta? Będziecie brać pod uwagę?
Pozdrawiam i całuję :*Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag - Skoro nie ma nic niepokojącego, to po co wydawać kasę na tak drogie badanie - zrobiłbym tak samo. Dziękuję - ja pozytywnie. Ta bostonka trochę mnie wybiła z rytmu, ale już wracam do normalności. Tak jutro wizyta, a potem kurs do rodziców. Wracamy w poniedziałek. Zu codziennie pyta czy dziś się urodzi brat - mam przez to urojone skurcze wrócę do pracy, to od razu przejdą mi głupoty
Smerfetka i co - odważysz się jutro podreptać na betę?
-
Ena wrote:Mag - Skoro nie ma nic niepokojącego, to po co wydawać kasę na tak drogie badanie - zrobiłbym tak samo. Dziękuję - ja pozytywnie. Ta bostonka trochę mnie wybiła z rytmu, ale już wracam do normalności. Tak jutro wizyta, a potem kurs do rodziców. Wracamy w poniedziałek. Zu codziennie pyta czy dziś się urodzi brat - mam przez to urojone skurcze wrócę do pracy, to od razu przejdą mi głupoty
Smerfetka i co - odważysz się jutro podreptać na betę?
Oczywiście, że nie. Mój mąż też jest przeciwny bo powiedział że jak coś będzie nie tak to znowu będę świrowała,więc spokojnie mam czekać. Pewnie dopiero zgodnie z tym co dr kazał w czwartek pojedziemy. Albo chociaż we wtorek bo w poniedz przecież wolne -
Mam być przed 8 bo mnie wcisnela. mówiłam im że jutro robię roczek małej i popołudniu nie dam rady.
-
nick nieaktualny
-
Plasterek dzisiaj?
-
Halszka112 wrote:Agonia jak tam, zrobiłaś badanie ??
Mag odpoczywaj od forum jak chcesz cieszę się że wszystko z małym w porządku.
Eni Ty się już nie przemęczaj bo coraz bliżej tego najważniejszego dnia.
Ona ogromne kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na wieści & & & & & & & & &
Miłego weekendu dziewczyny!!!Smerfetka 84, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Z więc tak serduszko jest bije ma 3,5"mm i jest wszystko ok z2tyg wizyta. "to mój 5tc 3dni a jest wieje na 6tc
mag87, Smerfetka 84, Izaura, groszeek, Wiki03, e_mil_ka, ana1122, asiastokrota, polopiryna, Karcia, eni33, Gosia321, malgos741, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona super gratuluję serduszka teraz będziesz gruba
Smerfetka a ty kiedy robisz betę?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Ona super gratuluję serduszka teraz będziesz gruba
Smerfetka a ty kiedy robisz betę?
Nie wiem. W następnym tygodniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeja
Ja się z Ona 84 widziałam, zatem już wcześniej wiedziałam o tej radosnej nowinie
U mnie i we mnie wszystko w porządku. Szyjka długa i zamknięta, wyniki badań ok. Jedyne "ale", to pewnie cc będzie, bo mój syn ma położenie miednicowe. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.Izaura, asiastokrota, mag87 lubią tę wiadomość
-
Ona84 gratulacje na pewno to niesamowita radość zobaczyć że w Tobie rozwija się nowe życie.
Mag na pewno in victa w Gdańsku. Co do zaleceń docenta raczej nie zdecyduje sie na szczepienia moje wyniki ogolnie są bardzo dobre oprócz tej interlukiny 10 ktora nie jest nawet poniżej normy tylko docent powiedział ze mogłaby być wyzsza. Poza tym pod wzgledem immuno jestem ideałem. Nie wiem czy decyzji tej nie zmienie jesli okaze sie że transfery nadal nie konczyc się bedą upragnioną ciążą ale na chwilę obecną wierzę ze nie są one konieczne.
Podjeliśmy decyzję że chcemy skorzystać z dawcy nasienia i nasienia męża (pół na pół).Wiki03, mag87, Izaura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilko kiedy zaczynacie?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.