Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Ana super Ale po tym, co piszesz, to wyciągam wniosek, że jesteśmy podobnie mało wylewne i ostrożne w okazywaniu emocji
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Domyślam się, że nie narzekasz na nudę
-
ana1122 wrote:Hehe nie narzekam. Pamiętam jak w pierwszej ciąży cały czas myślalam leżalam i czytała po kolei co się dzieje z dzidzia a teraz brak czasu. Teraz liczy się żeby aby ciąża przebiegała prawidłowo i maleństwo było zdrowe
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Hehe nie narzekam. Pamiętam jak w pierwszej ciąży cały czas myślalam leżalam i czytała po kolei co się dzieje z dzidzia a teraz brak czasu. Teraz liczy się żeby aby ciąża przebiegała prawidłowo i maleństwo było zdrowe
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Nie proponowali ani teraz ani poprzednio. Dr powiedział że po transferze normalnie funkcjonować
Ja tam nie czekałam aż zaproponują. Od razu mowiłam że mam stresującą prace i chciałabym zwolnienie ale nie kazdy chce siedzieć w domu. -
Smerfetka 84 wrote:Ok to moze jutro albo sobota. Tylko czy jest sens... Czy te zaczynające pobolewać cycki to jakiś znak, czy ja na siłe szukam
Ja też doszukiwałam sie zawsze objawów ciąży jednak na takie konkretne jeszcze jest za wcześnie. Ból piersi spowodowany moze byc prztjmowaniem progesteronu. Z resztą ja i bez tego przed miesiączką mam takie bolące cycki ze po schodach cieżko mi chodzic
Objawy moga byc objawem ciazy brak ich tez moze byc objawem ale objawy tez mogą byc ze wzgledu na przyjmowane leki i ze wzgledu na to ze te 9bjawy sobie wymyslimy wiec najlepiej nad niczym sie nie zasranawiac tylko czekać
Beta. Nie rob zbyt szybko zeby potem nie bylo paniki ze za niska. Mysle ze 8-9 dzien to tak optymalnie. Ale to już Twoja decyzja.trzymam kciukiSmerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
A u mnie endometrium 10. Ale dalej walczymy z czystością pochwy. We wtorek kupiłam globulki dopochwowe wydałam ok 60 zł a dziś już dr. D przepisał jakiś krem i kolejne 80 zł. A tamtych jeszcze nie zużylam. Jutro wizyta u dr. M.
-
e_mil_ka wrote:Ja też doszukiwałam sie zawsze objawów ciąży jednak na takie konkretne jeszcze jest za wcześnie. Ból piersi spowodowany moze byc prztjmowaniem progesteronu. Z resztą ja i bez tego przed miesiączką mam takie bolące cycki ze po schodach cieżko mi chodzic
Objawy moga byc objawem ciazy brak ich tez moze byc objawem ale objawy tez mogą byc ze wzgledu na przyjmowane leki i ze wzgledu na to ze te 9bjawy sobie wymyslimy wiec najlepiej nad niczym sie nie zasranawiac tylko czekać
Beta. Nie rob zbyt szybko zeby potem nie bylo paniki ze za niska. Mysle ze 8-9 dzien to tak optymalnie. Ale to już Twoja decyzja.trzymam kciuki
Masz zupełną racje. Staram się za dużo nie myśleć ale przychodzą momenty zamyślenia, szczególnie w nocy. A dzisiaj marnie mi się spało bo bolące cycki mnie budziły. Przed okresem aż tak nie było ale tak jak mówisz leki działają. Z betą poczekam, odwleke wyrok... Dzisiaj jeszcze odczuwam lekki świąd jakby infekcja intymna ale po poprzednim transferze też się pojawiła i zniknęła. -
Liczyłam że Smerfetka podzieli się dziś z nami dobra wiadomoscia.
A która mi przypomni. Kiedy zaczyna się brać acard? W dniu transferu? Dziś się dowiem na wizycie ale moze któreś mi przypomni szybciej -
eni33 wrote:Liczyłam że Smerfetka podzieli się dziś z nami dobra wiadomoscia.
A która mi przypomni. Kiedy zaczyna się brać acard? W dniu transferu? Dziś się dowiem na wizycie ale moze któreś mi przypomni szybciej
Za bardzo się boje -
A która mi przypomni. Kiedy zaczyna się brać acard? W dniu transferu? Dziś się dowiem na wizycie ale moze któreś mi przypomni szybciej -
A która mi przypomni. Kiedy zaczyna się brać acard? W dniu transferu? Dziś się dowiem na wizycie ale moze któreś mi przypomni szybciej
Mi kazali brać już 3dni przed transferem. -
Ja też nie brałam -
Ja po wizycie. Ale jutro jeszcze znowu bo pęcherzyk nie pękł. Jutro się dowiem co z tym akardem bo i tak pewnie będzie mi dawał luteine.