Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:2bb no i będę Gruba
"Emilka super że jest ok już z mężem, ja ze swoim też ostatnio spiny mam hihi może być tak że wkurzy i pójdę do mamy na jakiś czas.Izaura lubi tę wiadomość
-
Agonia777 wrote:Emilko kiedy zaczynacie?
Myślę że już do stycznia uda nam się uzbierać odpowiednią kwotę. Jeśli się to uda to bedę chciała w styczniu lub w lutym umowic sie na bezplatną wizytę po niepowodzeniach. U nas wszystko troche sie rozciagnie w czasie bo moj mąż w domu jest co 4 tygodnie. Musimy to jakos tak ogarnac zeby byl na punkcji. Mam nadzieję ze lekarz wymysli taki plan zeby wszystko jakoś zgrać.Izaura, mag87 lubią tę wiadomość
-
"Emilka super że jest ok już z mężem, ja ze swoim też ostatnio spiny mam hihi może być tak że wkurzy i pójdę do mamy na jakiś czas.
Gruba kurcze jak bym chciala być taka gruba i mieć cyce jak donice hahaha.
Co do męża no znam te spiny ale na szczescie u nas na chwilę obecną zapanowała harmonia i spokój. Ja też mam odskocznie bo zaczęłam chodzić na jazdę konną to mi bardzo pomaga. Zajmuje głowe i jest źrodlem innych tematów rozmów oprocz starań o dziecko.Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
"Emilka super że jest ok już z mężem, ja ze swoim też ostatnio spiny mam hihi może być tak że wkurzy i pójdę do mamy na jakiś czas.
Super, że wszystko dobrze Może i gruba ale szczęśliwa -
Cześć Dziewczyny, jestem Emilko czytam was cały czas z za krzaków. Gratuluję przyszłym mamusiom, serce się raduje czytając wasze radosne wpisy. U nas wszystko dobrze, moja ciąża adopcyjna przebiega spokojnie, hormony też dają mi się we znaki
Izaura, Smerfetka 84, e_mil_ka, ana1122, Gosia321, mag87 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
mam zgagę i zachcianki. Wiec wszystko tak jak powinno być
Izaura, polopiryna, e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Żyjemy sobie z Marcinem pomału w zawieszeniu bo telefon nie dzwoni jednak żadnej spiny nie ma. Dziękuję za pamięć ściskam Was wszystkie mocno mocno
Izaura, Wiki03, xyz159, eni33 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Ona Ty masz endometrioze... Czy zdarzały Ci się plamienia po miesiaczce?
Jak by któraś chciała to mam kropelki z zyworodki -
ona84 wrote:Hey Anna kiedy odstawiasz plasterek i estrofem?
ona84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey endo tak ale od uniecia torbiela boli już takich nie miałam tylko czasami skurcz macicy czułam, ból pleców przeszedł czasami krzyża i to wszystko.
Jak by któraś chciała to mam kropelki z zyworodki