Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
27.12 - 50 dzień życia Oliwki ❤❤
Po świątecznej nudzie duuuzzooo się u nas zadziało badania okulistyczne ok oczywiście stała kontrola z powodu nierozwiniętej gałki ocznej. Dziś 2 szczepionki druga dawka wzw b i rvs. Awansowałyśmy dostałyśmy otwarty inkubator i jesteśmy na patologi noworodka. Nawet była propozycja żebyśmy przeniosły się do Olsztyna ale wole być tu 24 h z dzieckiemSmerfetka 84, e_mil_ka, asiastokrota, ana1122, goldenka28, Asia08, malgos741, mag87, Halszka112, Karcia lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Super Oliwka!!! Dzielna dziewczynka!
-
nick nieaktualny
-
Oliwciu ty nasza wojowniczko, pokaż tym wszystkim niedobrym ludziom że dasz radę i szybciutko wrócisz do domuAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Oliwka kochana nasza;-)
Ena gratulacje
Ona Super że jest wszystko dobrze
Ja też już miałam genetyczne...i usg ok a Czekam jeszcze na wyniki z krwiSmerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Ona, Ana, ile zapłaciłyście za prenatalne?
-
Dziewczyny odnośnie tych prenatalnych, bo właśnie dziś byłam na wizycie i dr poinformował o takiej możliwości, ale żeby robić u dr H. Może coś doradzicie, bo ja sama nie wiem. Robić, czy nie ? Mam 28 lat, ale było u nas mało plemników, badań genetycznych nie zdążyliśmy zrobić ( ciąża naturalna). Trochę się boję, bo wiem że czasem wychodzi duży współczynnik prawdopodobieństwa, a mimo to jest wszystko ok, moja koleżanka tak całą ciążę już była w stresie. Jak uważacie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 18:27
[/url] -
ona84 wrote:Anna dobrze ze wszysko ok. A ty schodzisz z progesteronu już?
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny odnośnie tych prenatalnych, bo właśnie dziś byłam na wizycie i dr poinformował o takiej możliwości, ale żeby robić u dr H. Może coś doradzicie, bo ja sama nie wiem. Robić, czy nie ? Mam 28 lat, ale było u nas mało plemników, badań genetycznych nie zdążyliśmy zrobić ( ciąża naturalna). Trochę się boję, bo wiem że czasem wychodzi duży współczynnik prawdopodobieństwa, a mimo to jest wszystko ok, moja koleżanka tak całą ciążę już była w stresie. Jak uważacie ?
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalawiki - Młody spoko - taki fajny dzidziol. Siostra nie może się doczekać kiedy będzie w domu. Na razie prowadzą konwersacje online
Ja... Już bym chciała odzyskać niedawną sprawność, ale "dół" jest w opłakanym stanie. Siedzenie to dla mnie teraz abstrakcja. Zdecydowanie wolę cc niż poród naturalny. -
nick nieaktualny
-
Goldenka, z racji mojego wieku tzn rodząc będę miała już 35 lat, dostałam skierowanie na darmowe genetyczne właśnie do zrobienia u Hoppe. Nie zdecydowaliśmy się na nie i będziemy robili w Artemidzie. Odradzono nam te darmowe. Męża siostra jest ginekologiem położnikiem i powiedziała że on nie widzi często wad, nie są to dokładne badania i absolutnie mamy tam nie iść. Dlatego zapisaliśmy się w Artemidzie
goldenka28 lubi tę wiadomość