Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
goldenka28 wrote:Ok, chyba mnie przekonałyście. A kto wykonuje te badania w Artemidzie, każdy lekarz, można wybrać, czy tylko jeden? Ja u dr H też bym płaciła, może też się przejdę do Artemidy, bo o nim również słyszałam różne opinie.
Ja jestem zapisana do dr Zdanowskiego, dziewczyny też u niego byłygoldenka28, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
28.12 - 51 dzień życia Oliwki ❤❤
Dziś nerwowy dzień wczoraj wszystko działo się trochę za szybko. Awans na patologie i zmiana inkubatora na otwarty zbyt szybkie zwiększanie porcji jedzenia i niestety zakorkowałam się i znowu były zalegania w żołądku. Było podejrzenie ze być może powstały zrosty i jeśli się to potwierdzi to będzie konieczność zrobienia ponownego zabiegu aby je usunąć. Na szczęście przed przyjściem chirurgów wszystko poszło w pampa ufff tak jak dziś to chyba nigdy nie cieszyło się z kupy tyle osób. Wróciliśmy wieczorem do zamkniętego inkubatora bo musimy jeszcze trochę podrosnąć. Zmniejszyli nam porcje mleka i musieli ponownie założyć wkłucie centralne żeby moc posawac tez żywienie dożylne.
Mag mam pytanko czy nadal masz bromergon do odsprzedania?? Jednak muszę na razie przyjmować jedną tabletkę dziennie i wyniki do powtórki za dwa miesiące.Karcia, malgos741, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia pewnie że mam, wyślij mi na priv adres do Ciebie to postaram się w poniedziałek zorganizować wysyłkę
Ena przypomnij mi proszę, jaki Ty teraz kupowalas wózek i gdzie ? Po nowym roku muszę zrobić atak na sklepy a z x-landera się wyleczylam chyba i szukam alternatywy w oko wpadł mi espiro next flow -
nick nieaktualnyOliwka o to dostarczyłaś emocji. Walcz maleńka.
Mag my kupiliśmy Espiro next manhattan w Kangurku - 2 in 1. Jeszcze nie testowany, zatem nic poza tym, że mi się podoba, to nie powiem. Mam do niego fotelik Maxi cosi po Zuzce. A czemu Xlander został zdyskwalifikowany? A ciekawe czym się różni espiro next manhattan od espiro next flow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 19:32
-
A to nawet nie doczytałam że są różne rodzaje: manhattan/flow...x-lander odpadł ze względu na ciężar, wydaje sie być dość potęzny a ja do dużych osób nie należę, ale też kwestie estetyczne. Ten espiro jest bardzo ładny i zdaje się być zgrabniejszy a też chce 2 w 1 .
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka 84 wrote:Goldenka, z racji mojego wieku tzn rodząc będę miała już 35 lat, dostałam skierowanie na darmowe genetyczne właśnie do zrobienia u Hoppe. Nie zdecydowaliśmy się na nie i będziemy robili w Artemidzie. Odradzono nam te darmowe. Męża siostra jest ginekologiem położnikiem i powiedziała że on nie widzi często wad, nie są to dokładne badania i absolutnie mamy tam nie iść. Dlatego zapisaliśmy się w Artemidzie
Mi robił dr hoppe i gdybym miała robić to badanie ponownie na 100 %poszłabym do niego. Badanie trwało długo, sprawdzał dokładnie wszystko po kolei. Miałam badanie darmowe tzn usg i test pappa.
W 12 tygodniu powiedział też nam płeć i trafił w 10
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Też mam wózek espiro next Manhattan. Używamy ponad rok. Rewelacyjna gondola, a spacerówka jeszcze lepsza. Lot samolotem zaliczony z wózkiem też na plus. Teraz zastanawiam się czy na wiosnę kupić lżejsza spacerowke, bo ten jednak zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Córka już chodzi od 2 miesięcy i mam obawy czy będzie jeszcze chciała jeździć w wózku.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ooo czyli mamy już jedną pozytywną opinię co do wózka wyczytałam że cena vs jakość idą naprawdę w parze. Dzisiaj na chwilkę przymierzałam się do jednego Espiro i bardzo mi odpowiadał.
Ona, wiesz że też o tym wczoraj myślałam. Gosia i Ena już urodziły, a teraz na mnie kolej. W styczniu będę umawiać się do szkoły rodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 12:29
-
29.12 - 52 dzień życia Oliwki ❤❤
Weekendowo i spokojnie nic się nie dzieje. Coraz częściej przytulam się do mamy wręcz jest tak ze jak leże w inkubatorze to jeśli nie śpię to jestem niespokojna niedotykalska mam spadki saturacji a jak leżę u mamy to jest cudownie. Dziś mama mnie zmierzyła przy okazji mierzenia gniazda na którym leżę mam cale 45cm bez wyprostu.
Mag wysłałam wiadomość na priv. Jesteś Kochana a na kiedy masz termin?
Dziewczyny, która teraz szykuje się do transferu?? No i nasze ciężaróweczki, na kiedy macie terminy??Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Hey u mnie nadal krwawienia brak. Czwartkowa wizytę odwołali bo dr Zd nie było. Umówili nas na sobotę ale ja się tak rozchorowalam. Ze idę dopiero jutro. Cały wczorajszy dzień do dupy. Co zjadłam. To zwymiotowalam. Ja już nie wiem co mi jest. dziś lepiej. A do tego mała ma zapalenie uszu i też z nią problemy bo po jednym antybiotyku biegunka a. Nowy jest tak nie dobry że ranna i wieczorna dawkę zwymiotowala wczoraj. Dziś jej dałam znowu ten pierwszy. Jutro znów do rodzinnej. Ogólnie nie jest z nią tak źle ale leki brać musi ale strasznie nam to idzie. Do tego calay czas biegunka.
Ten rok kończy się fatalnie dla nas. -
Lura82 wrote:Pierwszy raz słyszę taka opinie.
Mi robił dr hoppe i gdybym miała robić to badanie ponownie na 100 %poszłabym do niego. Badanie trwało długo, sprawdzał dokładnie wszystko po kolei. Miałam badanie darmowe tzn usg i test pappa.
W 12 tygodniu powiedział też nam płeć i trafił w 10
Nie wiem, powtarzam to co usłyszałam -
Agonia777 wrote:29.12 - 52 dzień życia Oliwki ❤❤
Weekendowo i spokojnie nic się nie dzieje. Coraz częściej przytulam się do mamy wręcz jest tak ze jak leże w inkubatorze to jeśli nie śpię to jestem niespokojna niedotykalska mam spadki saturacji a jak leżę u mamy to jest cudownie. Dziś mama mnie zmierzyła przy okazji mierzenia gniazda na którym leżę mam cale 45cm bez wyprostu.
Mag wysłałam wiadomość na priv. Jesteś Kochana a na kiedy masz termin?
Dziewczyny, która teraz szykuje się do transferu?? No i nasze ciężaróweczki, na kiedy macie terminy??
Ja mam na 22 lipca -
nick nieaktualnyEni przykro mi, a jak duży pęcherzyk był ostatnio na wizycie? U mnie był 20mm i czułam się tak samo fatalnie, doktor mi tłumaczył, że to dlatego że pęcherzyk jest duży i mocno się usadowił -organizm odbiera to jak normalną ciążę
Zdrówka dla CóreczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 14:52