Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Martwiłam się na brak objawów ciążowych, teraz od kilku dni mi nie dobrze więc objawy ciążowe są. To teraz się martwie czy to aby dobrze, czy może coś nie tak z Kropkiem.... ehhh teraz to już chyba wszystko będzie budzilo obawy i wątpliwości
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Smerfetka - ooo tak - my kobiety lubimy sobie wymyślać powody do zmartwień.
Wiki - czekam na wyniki młodego i wszystko się wyjaśni, czy zostajemy czy ruszamy do domu.
Dziś już znowu odzyskałam moc - może taką jeszcze na pół gwizdka, ale idzie wszystko w pozytywną stronę.
Smerfetka 84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kochane ja już teraz chciałabym życzyć Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń (sobie też tego życzę)!!!
nick nieaktualny, Smerfetka 84, Karcia, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena, jaki piękny nowy suwaczek

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, juz drugi tydzien walcze z wynikami moczu i cały czas mam marne, jakies bakterie i inne swinstwa, podwyzszonych mam sporo tych parametrów, posiew robiłam i jest ujemny a wyniki za każdym razem zle, już nie wiem co działać...
-
Ena wrote:Emilka a jak ty się czujesz?
Ena dziekuję niestety nie czuję się zbyt dobrze. Wczoraj mialam bardzo kiepski dzień i moja psychika zaczęla siadać. Dziś jest troche lepiej ale po operacji poprawa z dnia na dzien byla widoczna a teraz jakby wszystko spowolniło.
Chcialam odstawic leki przeciwbolowe ale to jeszcze jednak za wczesniej. Chyba zbyt szybko oczekuję duzej poprawy. Mąż mnie wspiera i uczy cierpliwosci której niestety jak sie okazuje mam mało.
Ciagle mysle o powrocie do pracy a tak naprawde jeszcze nawet nie wysiedze godziny na fotelu.
Cieszę się że odzyskujesz siły. Naturalny porod to jednak wyzwanie. Mam nadzieje ze niebawem bedziecie w komplecie w domku. A jak Zu? Widziala juz braciszka?
Ja również Wam wszystkim kochane życzę Szczęśliwego Nowego Roku.
-
Hej Agonia leki poszły w swiat:) ale.pewnie i tak do Ciebie dotrą o nowym roku.
Smerfetka A co dostałaś na te zle wyniki? Ja jak miałam bakterie to dostalam antybiotyk i przeszło, mam co prawda za każdym razem śladowe.ikosc białka ale dr mówił że tak może być w ciąży.

-
Smerfetka z tymi objawami ciążowymi, to tak jest, raz są, raz ich nie ma, u mnie czasem 2-3 dni nic nie ma (oczywiście już wtedy głupie myśli przychodzą), później wracają, czasem nawet ze zdwojoną siłą, potem kilka dni lepiej i znów. Z tego co czytałam, mogą pojawiać się i ustępować w różnym okresie ciąży, więc do Ciebie pewnie dopiero teraz zawitały.
Emilka, oby szybko nastąpił powrót do zdrowia, zarówno fizyczny jak i psychiczny
Tego Ci życzę w Nowym Roku !
e_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
mag87 wrote:Hej Agonia leki poszły w swiat:) ale.pewnie i tak do Ciebie dotrą o nowym roku.
Smerfetka A co dostałaś na te zle wyniki? Ja jak miałam bakterie to dostalam antybiotyk i przeszło, mam co prawda za każdym razem śladowe.ikosc białka ale dr mówił że tak może być w ciąży.
Miałam jakiś antybiotyk. Posiew był ok ale ogólne znowu nie szałowe -
ona84 wrote:Smerfetka kiedy masz teraz wizyte
3 stycznia -
Mag dziękuję bardzo

Dziewczyny wszystkim Wam życzę aby przyszły rok był lepszy, szczęśliwy, pełen miłości, by marzenia się spełniały a worek cierpliwości nie miał dna, by mamom dzieci sprawiały dużo radości, ciąże przebiegały spokojnie a oczekującym by ten rok przyniósł tłuste kreski na teście i ciążowe brzuszki. Moc buziaków
e_mil_ka, Smerfetka 84, mag87, asiastokrota, nick nieaktualny, Karcia, ana1122, nick nieaktualny, Halszka112, malgos741, ZosiaSamosia3, eve87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Szczęśliwego Nowego roku i spełnienia marzeń...
Smerfetka 84, nick nieaktualny, Karcia, ana1122, e_mil_ka, mag87, nick nieaktualny, Halszka112 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia wszystkich marzeń!
nick nieaktualny, Karcia, ana1122, e_mil_ka, mag87, nick nieaktualny, Halszka112, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane w Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim żebyście były szczęśliwe... Niezależnie od okoliczności...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 22:40
Karcia, ana1122, Smerfetka 84, e_mil_ka, mag87, nick nieaktualny, Halszka112, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetka Nie wiem co ci doradzić z tym badaniem moczu. U mnie raz wyszedł z bakteriami, ale zrobiłam posiew i wyszedł ujemny. Skończyło się na Urofuraginum i wit. C.
EMILKA - Ja też właśnie chciałabym tak jak ty, wrócić do formy w błyskawicznym tempie i wkurza mnie ta niemoc. Dla mnie teraz siedzenie to wyczyn nad wyczynami
My dziś o 16 dostaliśmy zielone światło, że możemy ruszać do domu. Zuzka przyjechała po brata taka szczęśliwa, przejęta i zadowolona. Jest ostrożna jak coś przy nim robi i na razie okazuje mu ogromną love 
Dziewczyny samych pozytywów w nowym roku.
nick nieaktualny, e_mil_ka, mag87, nick nieaktualny, Halszka112, malgos741 lubią tę wiadomość