Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Martwiłam się na brak objawów ciążowych, teraz od kilku dni mi nie dobrze więc objawy ciążowe są. To teraz się martwie czy to aby dobrze, czy może coś nie tak z Kropkiem.... ehhh teraz to już chyba wszystko będzie budzilo obawy i wątpliwości
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Smerfetka - ooo tak - my kobiety lubimy sobie wymyślać powody do zmartwień.
Wiki - czekam na wyniki młodego i wszystko się wyjaśni, czy zostajemy czy ruszamy do domu.
Dziś już znowu odzyskałam moc - może taką jeszcze na pół gwizdka, ale idzie wszystko w pozytywną stronę.Smerfetka 84, Izaura lubią tę wiadomość
-
Kochane ja już teraz chciałabym życzyć Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń (sobie też tego życzę)!!!
Izaura, Smerfetka 84, Karcia, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena, jaki piękny nowy suwaczek
Ena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, juz drugi tydzien walcze z wynikami moczu i cały czas mam marne, jakies bakterie i inne swinstwa, podwyzszonych mam sporo tych parametrów, posiew robiłam i jest ujemny a wyniki za każdym razem zle, już nie wiem co działać...
-
Ena wrote:Emilka a jak ty się czujesz?
Ena dziekuję niestety nie czuję się zbyt dobrze. Wczoraj mialam bardzo kiepski dzień i moja psychika zaczęla siadać. Dziś jest troche lepiej ale po operacji poprawa z dnia na dzien byla widoczna a teraz jakby wszystko spowolniło.
Chcialam odstawic leki przeciwbolowe ale to jeszcze jednak za wczesniej. Chyba zbyt szybko oczekuję duzej poprawy. Mąż mnie wspiera i uczy cierpliwosci której niestety jak sie okazuje mam mało.
Ciagle mysle o powrocie do pracy a tak naprawde jeszcze nawet nie wysiedze godziny na fotelu.
Cieszę się że odzyskujesz siły. Naturalny porod to jednak wyzwanie. Mam nadzieje ze niebawem bedziecie w komplecie w domku. A jak Zu? Widziala juz braciszka?
Ja również Wam wszystkim kochane życzę Szczęśliwego Nowego Roku.
-
Hej Agonia leki poszły w swiat:) ale.pewnie i tak do Ciebie dotrą o nowym roku.
Smerfetka A co dostałaś na te zle wyniki? Ja jak miałam bakterie to dostalam antybiotyk i przeszło, mam co prawda za każdym razem śladowe.ikosc białka ale dr mówił że tak może być w ciąży.
-
Smerfetka z tymi objawami ciążowymi, to tak jest, raz są, raz ich nie ma, u mnie czasem 2-3 dni nic nie ma (oczywiście już wtedy głupie myśli przychodzą), później wracają, czasem nawet ze zdwojoną siłą, potem kilka dni lepiej i znów. Z tego co czytałam, mogą pojawiać się i ustępować w różnym okresie ciąży, więc do Ciebie pewnie dopiero teraz zawitały.
Emilka, oby szybko nastąpił powrót do zdrowia, zarówno fizyczny jak i psychiczny Tego Ci życzę w Nowym Roku !
e_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
mag87 wrote:Hej Agonia leki poszły w swiat:) ale.pewnie i tak do Ciebie dotrą o nowym roku.
Smerfetka A co dostałaś na te zle wyniki? Ja jak miałam bakterie to dostalam antybiotyk i przeszło, mam co prawda za każdym razem śladowe.ikosc białka ale dr mówił że tak może być w ciąży.
Miałam jakiś antybiotyk. Posiew był ok ale ogólne znowu nie szałowe -
ona84 wrote:Smerfetka kiedy masz teraz wizyte
3 stycznia -
Mag dziękuję bardzo
Dziewczyny wszystkim Wam życzę aby przyszły rok był lepszy, szczęśliwy, pełen miłości, by marzenia się spełniały a worek cierpliwości nie miał dna, by mamom dzieci sprawiały dużo radości, ciąże przebiegały spokojnie a oczekującym by ten rok przyniósł tłuste kreski na teście i ciążowe brzuszki. Moc buziakówe_mil_ka, Smerfetka 84, mag87, asiastokrota, Wiki03, Karcia, ana1122, Izaura, Halszka112, malgos741, ZosiaSamosia3, eve87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Szczęśliwego Nowego roku i spełnienia marzeń...
Smerfetka 84, Wiki03, Karcia, ana1122, e_mil_ka, mag87, Izaura, Halszka112 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia wszystkich marzeń!
Wiki03, Karcia, ana1122, e_mil_ka, mag87, Izaura, Halszka112, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane w Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim żebyście były szczęśliwe... Niezależnie od okoliczności...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 22:40
Karcia, ana1122, Smerfetka 84, e_mil_ka, mag87, Izaura, Halszka112, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetka Nie wiem co ci doradzić z tym badaniem moczu. U mnie raz wyszedł z bakteriami, ale zrobiłam posiew i wyszedł ujemny. Skończyło się na Urofuraginum i wit. C.
EMILKA - Ja też właśnie chciałabym tak jak ty, wrócić do formy w błyskawicznym tempie i wkurza mnie ta niemoc. Dla mnie teraz siedzenie to wyczyn nad wyczynami My dziś o 16 dostaliśmy zielone światło, że możemy ruszać do domu. Zuzka przyjechała po brata taka szczęśliwa, przejęta i zadowolona. Jest ostrożna jak coś przy nim robi i na razie okazuje mu ogromną love
Dziewczyny samych pozytywów w nowym roku.Wiki03, e_mil_ka, mag87, Izaura, Halszka112, malgos741 lubią tę wiadomość