Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mam do Was pytanko. Wcześniej brałam cleo i lutke, dzień badź dwóch po pierwszej tabletce luteiny bolały mnie piersi. Miesiąc przerwy w braniu czegokolwiek w którym tak jak by organizm był przyzwyczajony do leków reagował w dany dzień identycznie pomimo że luteiny nie brałam. Ten cykl jestem na anty i ból piersi jest okrutny, są twarde bolesne jak by igły ktoś mi wbijał. Czy wy też mieliście takie odczucia? Obawiam się że może za dużo już tego brałam i teraz stymulacja do ivf mi zaszkodzi? Co myślicie?Wiek 34 starania od 2 lat
Drożność ok, nasienie super żołnierze , AMH 2,43 , niepłodność idiopatyczna, wyniki immunologi - ANA miano 1:160
2.2018- ciąża poroniona
od tej pory acard
4X iui Artemida Olsztyn 7-10.2018
od 02.01.2019 r. pierwsze ivf
(antyki, później od 22 dnia cyklu Gonapeptyl Daily później dołożony Monopur byłam stymulowana przez 12 dni, punkcję 31.01.2019 r , transfer 3.02.2019 r. ( 3mrożarki,4AB, 4BB, 4CC świeży 11AA 3 dniowy)
11dpt 18,1
13dpt 61,4 (przyrost 250%)
16 dpt 107.4 (przyrost 45%)
18 dpt 101 (spadek) -
aha i jeszcze jedno pytanko, gdzie się leczycie czy tylko w Artemidzie czy któraś w Artemidzie miałam ivf z powodzeniem?
Moje wszystkie znajome leczyły się w Gamedzie w Gdyni każdej prędzej czy później sie udało. Ja zdecydowałam się na Olsztyn z uwagi na czasochłonne dojazdy do Gdyni, ale przyznam szczerze że nie znal osobiście osób które zostały rodzicami właśnie po Artemidzieana1122 lubi tę wiadomość
Wiek 34 starania od 2 lat
Drożność ok, nasienie super żołnierze , AMH 2,43 , niepłodność idiopatyczna, wyniki immunologi - ANA miano 1:160
2.2018- ciąża poroniona
od tej pory acard
4X iui Artemida Olsztyn 7-10.2018
od 02.01.2019 r. pierwsze ivf
(antyki, później od 22 dnia cyklu Gonapeptyl Daily później dołożony Monopur byłam stymulowana przez 12 dni, punkcję 31.01.2019 r , transfer 3.02.2019 r. ( 3mrożarki,4AB, 4BB, 4CC świeży 11AA 3 dniowy)
11dpt 18,1
13dpt 61,4 (przyrost 250%)
16 dpt 107.4 (przyrost 45%)
18 dpt 101 (spadek) -
ZosiaSamosia3 wrote:aha i jeszcze jedno pytanko, gdzie się leczycie czy tylko w Artemidzie czy któraś w Artemidzie miałam ivf z powodzeniem?
Moje wszystkie znajome leczyły się w Gamedzie w Gdyni każdej prędzej czy później sie udało. Ja zdecydowałam się na Olsztyn z uwagi na czasochłonne dojazdy do Gdyni, ale przyznam szczerze że nie znal osobiście osób które zostały rodzicami właśnie po Artemidzie -
ZosiaSamosia3 wrote:aha i jeszcze jedno pytanko, gdzie się leczycie czy tylko w Artemidzie czy któraś w Artemidzie miałam ivf z powodzeniem?
Moje wszystkie znajome leczyły się w Gamedzie w Gdyni każdej prędzej czy później sie udało. Ja zdecydowałam się na Olsztyn z uwagi na czasochłonne dojazdy do Gdyni, ale przyznam szczerze że nie znal osobiście osób które zostały rodzicami właśnie po Artemidzie
My tylko art. Tam trafiliśmy w lipcu i już jesteśmy w ciąży -
Dziewczyny ona84, ana - macie już wyniki Pappa?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Dziewczyny ona84, ana - macie już wyniki Pappa?
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Tak u mnie wszystko ok;-)
Super gratulacje -
Cześć
Ena jak tam pierwsze dni z Olafkiem w domu? Grzeczny Twój synek? Czy nie daje pospać?
Dziewczyny- mamy, mam pytanko, czy przed pierwszym porodem chodziłyście do szkoły rodzenia? Jeśli tak to jaką polecacie? Widze w necie że funkcjonuje chyba jedna w szpitalu miejskim i w malarkiewiczu. Będę wdzięczna za podpowiedzi:) -
Eni, a jak Ty się czujesz???
-
2.01 - 56 dzień życia Oliwki ❤❤
Waże 1765g jem coraz więcej mleczka jutro ma przyjść rehabilitant który ma nas nauczyć ładnie koordynacji ssania połykania i oddychania tak abym mogła pięknie jeść z butelki cale porcje i pozbyć się w końcu sondy
1.01. - 55 dzień życia Oliwki ❤❤
Waże już 1678g rosnę jak na drożdżach. W świąteczny czas oczywiście nic się nie dzieje dopiero od jutra wszystko ruszy. Tulimy się z mama coraz częściej. Mama nawet mnie myje z rana co prawda na razie w inkubatorze. Ciotki Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
Przepraszam za opóźnienia z wieściami o Oliwce i Gosi, ale w pracy w tym czasie mam urwanie jajec, a w domu jestem późno i nie mam na nic ochoty.Karcia, Smerfetka 84, asiastokrota lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
polopiryna wrote:ZosiaSamosia, my mamy dzidziula z Artemidy
Mag, polecam szkołę rodzenia w Humanusie
Dziękuję Polopiryna, już jestem zapisana z miejscami ciężko a ja się trochę za późno obudziłam W ostateczności zacznę kurs w 33 tygodniu, na styk
Oliwka jaka już siłaczka:) i pięknie przybiera na wadze, kto wie, może już niedługo wróci do domku
Agonia, leki doszły? -
Mag wczoraj nie było a dzisiaj nie patrzyłam jutro sprawdzę i dam znać.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyCześć
Oliwka 3>
Mag ja nie chodziłam do szkoły rodzenia. Dzięki - dzieciaki spoko. Zu była non stop na cycku, a młodzieniec zje, śpi w łóżeczku i mam czas dla siebie... Dziś mieliśmy sesję foto - spokojniuteńki, tylko dwa razy puścił siku. Jest fajnie Dziś mały spał i został w domu z mężem, a ja ruszyłam z małą na sanki. Wracam do formyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 16:34
Smerfetka 84, Karcia, e_mil_ka, ana1122, mag87 lubią tę wiadomość
-
My właśnie po wizycie. Dzidziol rośnie, wgrzystko ok, strasznie ruchliwy za tydzień prenatalne, mam nadzieje że też będzie dobrze.
Od dzisiaj schodzimy z lutki i dupkaasiastokrota, e_mil_ka, goldenka28, Halszka112, ana1122, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka 84 wrote:My właśnie po wizycie. Dzidziol rośnie, wgrzystko ok, strasznie ruchliwy za tydzień prenatalne, mam nadzieje że też będzie dobrze.
Od dzisiaj schodzimy z lutki i dupka
Smefetka to do kiedy będziesz kończyć luteine?