Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa ale super. Asiu najserdeczniejsze gratulacje.
Już jest z Wami? Opowiadaj. Jak się czujecie w roli rodzicow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 18:32
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny odebraliśmy TEN telefon. 6 miesięcy i jeden dzień oczekiwania i MAMY SYNA 11- miesięcznego uśmiechniętego i pogodnego szkraba:-D JESTEŚMY RODZICAMI!!!!!!!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
Asiastokrota wielkie gratulacje!!!
-
Asiu gratuluję synka super!!!!!! Ale to szybko zleciało
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Dziękuję dziewczyny Urodził się 7 lutego 2018 roku w 8 m-cu ciąży waga 2400 50 cm i 8 pkt. Zadzwonili do nas w środę myślałam że oszaleje ze szczęścia. Wczoraj byliśmy w ośrodku poznać jego historię, jest ciężka ale to historia teraz liczy sie tylko jego przyszłość z nami. Dzisiaj pojechaliśmy go poznać. Jesteśmy zauroczeni, jest malutki, drobniutki, bardzo pogodny i non stop się uśmiecha. Ma tak zwane opóźnienia względem rówieśników ok 2 m-ce. Jeszcze nie raczkuje. Rozmawialiśmy z jego rehabilitantką uważa że szybko powinien nadrobić. Mama i tata mu pomogą. Jutro jedziemy ponownie. W poniedziałek składamy wnioski do sądu przy baaaardzo dobrych wiatrach może uda nam sie go zabrac do domu w przeciągu dwóch tygodni. Oby sąd nie utrudniał. Teraz jest szał musimy ogarnąć dla niego wszystko w dwa tygodnie. A my nawet nie wiemy co. Podpowiedzi mile widziane Nasz synuś będzie miał na imię ADAŚ
Wiki03, groszeek, goldenka28, e_mil_ka, Asia08, eni33, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiu rozbiłaś bank ta wiadomością! Ale się cieszę z Twojego szczęścia, ogromne gratulacje. Adaś nie mógł lepiej trafić, będzie miał najlepszych rodziców pod słońcem. Kochana mam ciary na całym ciele:) GRATULACJE raz jeszcze:*
-
Dziękuję dziewczyny, życie już się nam zmieniło 2 stycznia 2019. Jesteśmy mega szczęśliwi Ena ja nie wiem o co pytać, jestem totalnie zielona a do tego w szoku. Co powinnismy kupić? grubsze rzeczy to wiem ale drobiazgi? Kosmetyki, leki, posciel nie wiem ile tego, ile butelek, po prostu wszystko???
ona84 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyIzaura też się poryczalam ze szczęścia Asi... Aż mąż się pytał dlaczego płaczę haha taki był dziś ciężki dzień, a kończy się tak rewelacyjnie Asiu zasługujecie niesamowicie na takie szczęście... niestety nie jestem w stanie Ci doradzić co kupić... Ale podejrzewam, że to będą Wasze najpiękniejsze zakupy w życiu
Izaura, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ena gratuluję Olafka. Silna z Ciebie kobietka! Jak się czujesz, lepiej już?
Asiastokrota ale zaskoczylas nas ta wspaniała nowina. Adaś ma niesamowite szczęście że na Was trafił.dacie mu miłość i rodzicielskie wsparcie którego by nie miał od biologicznych rodziców. Gratuluję!asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ena to super że wracasz już do formy po trudnym porodzie. Dzielna babka z Ciebie. Że też te naturalne porody muszą nas tak zmasakrować, ja to czasami do tej pory odczuwam skutki swojego
Asia cudowne wieści, Synek w końcu Was odnalazł mam 14 miesięcznego szkraba, więc jeśli chodzi o listę zakupową to mogę coś podpowiedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 00:23
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Sonia 86 - po tych porodach mamy znaki szczególne
Nadziejka dziękuję. Jest już dużo lepiej. Piąta doba była dla mnie kryzysowa, ale od tamtego czasu wszystko idzie w dobrym kierunku. Dzieciaki słodziaki wszystko mi wynagradzają
ASIASTOKROTKA - Na pewno potrzebne będą -
-ubranka - bluzki, spodenki, body na długi i krótki rękaw, jakieś bluzy, kombinezon na zimę (może dwuczęściowy, żebyś mogła założyć osobno kurtkę), skarpetki, czapka, szalik, rękawiczki.
-spanie... Hmmmm tutaj to nie wiem, bo moja mała bardzo mało spała w łóżeczku - ciekawe jak Adaś.
- krzesło do karmienia
- pampersy
-kosmetyki - żel do mycia, szampon, jakiś krem do buzi
-wózek spacerowy
-kocyk grubszy, cienki
- jakieś zabawki - bezpieczne klocki, sorter...asiastokrota lubi tę wiadomość