Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu cudowna wiadomość gratulacje
Masz synka 2 miesiące młodszego od mojej bardzo fajny wiek
Do spania łóżeczko, prześcieradło, kocyk grubszy lub kolderka. Polecam rozmiar 70x100 bo inne są za duże do lozeczek. Ahhh i materac zamontujcie na samym dole Teraz przy was szykbko się wszystkiego będzie uczył Adaś.
Krzesełko do karmienia najlepsze z Ikei. Przerabialam kilka i to wygrywa, przy okazji najtańszeasiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Z kosmetyków wystarczy, płyn do mycia, krem do pupy i krem zimowy do buzi. Świetny jest z nivea, bo nie zawiera wody
Nooo pampersy.... Dużo pampersow
Jeju tak się cieszę, waszym szczesciemasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Do apteczki:
Woda morska w aerozolu i ampulkach
Wit d3
Coś przeciwbólowe go, bo pewnie zęby już ida
Na katar do odciagania :frida lub "katarek"
Termometr
I nożyczki do paznokci, bo te rosną jak szalone
To chyba najważniejsze rzeczy, reszta wyjdzie w praniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 10:18
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Nie mam dzieci ale widzialam co uzywala bratowa i kolezanka to moze j ja pomogę. Mysle ze kilka pieluszek tetrowych tez sie przyda, jakis sliniak i gryzak niech sie chlooak podrapie po dziaselkach . Do pupci nawilzone chusteczki. Wanienka do kąpania chyba fajna taka ze stojakiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 10:56
-
Na wanienke, jest już pewnie za duży. Moja jak miała pół roku, to już była kapana w normalnej wannie. Ale napewno przyda się mata antypoślizgowa do wanny lub brodzika, zależy co macie. I zabawki do kąpieli
Jeszcze przewijak.
Z dużych rzeczy spacerówka i śpiworek do wózka.
Fotelik do samochodue_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
No to ja się podpisuje pod postami dziewczyn, od siebie tylko dodam że warto się w jakiś emolient zaopatrzyć, u nas niedawno zdiagnozowano atopowe zapalenie skóry, coś do pupki na odparzenia np. bepanthen, na ząbki kropelki camilia, tak jak piszą dziewczyny Frida do noska to must have każdej mamy lub "katarek" do odciągania gilów, warto też zakupić inhalator, żeby przy pierwszych objawach infekcji robić inhalacje z soli morskiej, polecam też isonasin septo do zakraplania noska przy katarku (akurat taka pora że już kilka razy walczyliśmy z katarkiem). Inhalator to spory wydatek ale czasami jest w stanie nas uratować przed rozwojem poważniejszej infekcji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 12:24
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Jak mały jeszcze nie raczkuje to można też pomyśleć o macie edukacyjnej z jakimiś bajerami żeby go zainteresowały.
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
-
Asiu ale super wiesci. Nareszcie bedziecie rodzicami. Trzymam kciuki za szybki obrót sprawy. Żeby Adaś szybko był z wami.
W poniedziałek byłam u ginekologa bo te krwawienie samo nie przyszło. Dalej potwierdził że puste jajo i wypisał tabletki których nie moglam nigdzie dostać więc dopiero w środę udało mi się je kupić i po 16 wzięłam 4 tabletki dopochwowo i po ok 2 godzinach zaczęło się krwawienie. O 19 kolejne 4. Na początku trochę mocno leciała krwi i pod wpływem kaslania wypadl też ten pęcherzyk. Sorki za szczegóły. Obecnie dalej krwawe ale nie jest to takie uciążliwe. Myślałam że będzie gorzej a to tak jak okres. Ale ciekawa jestem ile to jeszcze potrwa. Jak się skaczy to po tygodniu mam się umówić na kontrolę czy się wszystko oczyscilo. Tyle u mnie.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia super wiadomość. U nas był problem z napięciem i mały szybko też nie raczkowal więc warto pomyśleć o dobrej rehabilitancte. My chodziliśmy z pół roku prywatnie i naprawdę duże postępy robił. Ale wszystko z opóźnieniem.
Jeśli chodzi o zakupy to ja polecam pieluszki bambusowe i ręczniki 100 na 100 są fajne. Ważne też mieć silikonowe szczoteczki do zębów. Dla takiego malucha to już trzeba myśleć o talerzyki sztuccach i miseczce bo już pewnie wcina obiadki. Jeśli chodzi o butle to my mamy 4 do mleka 260 ml plus 2 do picia 120 i 3 do wody 300 ml. Podgrzewacz u nas super sprawa i kubek 360 z loviasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ja teraz bym nie kupowała łóżeczka drewnianego tylko od razu turystyczne dla małego z dobrym materacem... Bo mój śpi jak kaskader. Ale każde dziecko inne
-
Asia z leków to jeszcze polecam espumisan na bole brzucha i ja dla swojego wczesniak daje też probiotyk
-
Tak jeszcze jeden jest mrozaczek.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Asia jakbys miała pytania odnośnie alergii pokarmowej lub atopowego zapalenia skóry czego oczywiście nie życzę to służę pomocą bo temat mi znany
-
Asia gratulacje,kochana zostaliście rodzicami wspaniałego chłopca.Nasz Adaś ma już 11 lat,i super z niego chłopak.Adopciaki są takie kochane.Zacznij wyprawkę od rozmiaru 86,jeśli chłopak drobny to pewnie w ten wchodzi.Wszystkuego po kilka sztuk,później zobaczysz czego brakuje.Dziewczyny większość już Ci napisały,każda po trochu i wyprawka gotowa.Ja od siebie dodam ciepła czapkę,komin i rękawiczki na rączki.
Ana1122 ja mam pytanie o alergię,jak się pojawiają krostki to gdzie najszybciej??.Ze starszym nie miałam takiego problemu ale młodziej ostatnio spróbował czekoladę i ananasa i coś nam wyszło na skórze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 16:36
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asiu teraz lista zakupów i na miasto jestem taka zadowolona że już kosmita będzie z Wami że z wrażenia nie mogę się na niczym skupić. Teraz musicie się mocno skupić by synuś miał wszystko
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
[email protected] wrote:Asia gratulacje,kochana zostaliście rodzicami wspaniałego chłopca.Nasz Adaś ma już 11 lat,i super z niego chłopak.Adopciaki są takie kochane.Zacznij wyprawkę od rozmiaru 86,jeśli chłopak drobny to pewnie w ten wchodzi.Wszystkuego po kilka sztuk,później zobaczysz czego brakuje.Dziewczyny większość już Ci napisały,każda po trochu i wyprawka gotowa.Ja od siebie dodam ciepła czapkę,komin i rękawiczki na rączki.
Ana1122 ja mam pytanie o alergię,jak się pojawiają krostki to gdzie najszybciej??.Ze starszym nie miałam takiego problemu ale młodziej ostatnio spróbował czekoladę i ananasa i coś nam wyszło na skórze. -
Ana a na co wyszła u Was alergia, robiliście testy? Nam wyszła II klasa na białka mleka krowiego, nabiał odstawiony a skóra dalej taka sobie. Czego używasz do pielęgnacji? U nas zmiany są na rączkach i trochę mniejsze na nóżkach. Przetestowaliśmy multum emolientow i póki co najlepiej sprawdza się seria Avene xera calm.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna