Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Ona wieeem, ale jakoś ciągle wydaje mi się za szybko:) spisuje póki co wszystko na Listę wyprawkowa i pewnie jak mój malz wróci z delegacji to będziemy jechać i coś w końcu kupie- nastawiam się przynajmniej na wozek:)
Dzisiaj mam wizytę także liczę że dr.na 100% stwierdzi co tam mamy między nogami i bedevtez mogła porozgladac się za ciuszkami.
Samopoczucie dobre, nie mogę się skarżyć
A jak u Ciebie? Dostałaś wyniki z krwi?
Smerfetka kiedy masz prenatalne w tym tygodniu?
tak, w czwartek lecimy. ALe mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze -
mag87 wrote:Ona wieeem, ale jakoś ciągle wydaje mi się za szybko:) spisuje póki co wszystko na Listę wyprawkowa i pewnie jak mój malz wróci z delegacji to będziemy jechać i coś w końcu kupie- nastawiam się przynajmniej na wozek:)
Dzisiaj mam wizytę także liczę że dr.na 100% stwierdzi co tam mamy między nogami i bedevtez mogła porozgladac się za ciuszkami.
Samopoczucie dobre, nie mogę się skarżyć
A jak u Ciebie? Dostałaś wyniki z krwi?
Smerfetka kiedy masz prenatalne w tym tygodniu? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Mag - ale ty jesteś już na dalekim etapie ciąży!!!
Smerfetka to w czwartek trzymany za was kciuki.
Ona - ciekawe co ci jutro powie dr.
ASIASTOKROTKA - to idziesz teraz na macierzyński a potem rodzicielski?Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
6.01 - 60 dzień życia Oliwki ❤❤
Bez wkłucia jest super mama nie musi prosić pielęgniarek o pomoc w wyjęciu mnie z inkubatora wiec tym samym przytulamy się częściej a dziś spalam sobie przy piersi i nawet trochę ja possałam.
Nasza mała Wojowniczka na zdjęciu wygląda dorodnie, już nie jest ta mała kruszynką. Oliwcia i Gosiu moc buziaków.Smerfetka 84, Halszka112, asiastokrota, malgos741, mag87, e_mil_ka, Karcia, Asia08 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Ena wrote:
ASIASTOKROTKA - to idziesz teraz na macierzyński a potem rodzicielski?
Tak Ena biorę wszystko co mi się należy Chcęm jak najdłużej być z Adasiem w domu.Smerfetka 84, malgos741, Halszka112, e_mil_ka, Izaura, polopiryna, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Tak Ena biorę wszystko co mi się należy Chcęm jak najdłużej być z Adasiem w domu.
Pamiętaj też o becikowym -
Asiu cieszę się twoim szczęściem- mamusko;)
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:A jak to się załatwią?
Musisz wziąć akt urodzenia, postanowienie sądu, wypełnić wniosek i juz. Oczywiście jak zwykle ograniczenie jest co do dochodu tzn 1922 zł na osobę (wliczając dziecko) -
nick nieaktualny
-
ONa, Ana czy usg prenatalne to jest brzuszkowe czy dopochwowe?? już mam lekkiego stresika przed czwartkiem....
-
Hej
Ena- tak nawet nie wiem kiedy to zleciało. Pierwszy trymestr mega stresujący a teraz 2 minął w oka mgnieniu.
Emilka- dziękuję, wizyta udana, doktor potwierdził dziewczynkę na 100% mała waży już 983g w tym tygodniu pęknie nam 1kg. Wszystko dobrze się rozwija.
Smerfetka wszystko bedzie dobrze, jutro jesteśmy z Tobą.
Dziewczyny czy mogę was o coś spytać? Nie chce żadnej z was urazić i jeśli przesadzam że swoją radością to ustawcie mnie do pionu. Jak termin porodu mam na połowę kwietnia to jakich ubranek mam najwięcej kupić? Na krótki rękaw , na długi? Czy opłaca się kupić jakiś kombinezonik albo spiworek?Izaura, e_mil_ka, Smerfetka 84, goldenka28, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mag super. Duża już Dziewczynka Teraz myśl nad imieniem dla Księżniczki Nie przesadzasz z radością toć to normalne
Myślę, że na początek to długi rękaw, jeśli będzie taka pogoda jak w tamtym roku to od maja już na letniaka -
ona84 wrote:Hey Mag super że zdrowa dziewucha. Imię ja już bym miała jak będę mieć dziewczynkę.
Smerfetka ja miałam tak i tak ale ja to i na historia. Dół przygotuj też
Ja już mam imię i dla dziewczynki i chłopca, tzn mój mąż wybrał, taki udział w tym mialam -
ona84 wrote:Jakie???
Jaś i Marysia - takie jest życzenie mojego mężaona84 lubi tę wiadomość