Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa Jesteście kochane >3 Nasza radość jest przeogromna Dziękuję Wam za podpowiedzi, jesteście niezastąpione. Lista już się robi. Dzisiaj byliśmy u Adasia, było super. Jest taki wdzięczny i kochany. Karmiliśmy go zupą, wszyscy mamy ubrania w zupie
Izaura, Wiki03, goldenka28, sonia86, Karcia, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana a gdzie chodziliście na rehabilitację? Mogę prosić o jakieś namiary?
wKratke lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Ana a gdzie chodziliście na rehabilitację? Mogę prosić o jakieś namiary?
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Ana a na co wyszła u Was alergia, robiliście testy? Nam wyszła II klasa na białka mleka krowiego, nabiał odstawiony a skóra dalej taka sobie. Czego używasz do pielęgnacji? U nas zmiany są na rączkach i trochę mniejsze na nóżkach. Przetestowaliśmy multum emolientow i póki co najlepiej sprawdza się seria Avene xera calm.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Ana w takim razie muszę podziękować do Nidzicy mamy za daleko. Musze poszukać czegoś w Olsztynie. Chciałabym tylko coś z polecenia.Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Ana w takim razie muszę podziękować do Nidzicy mamy za daleko. Musze poszukać czegoś w Olsztynie. Chciałabym tylko coś z polecenia.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia my też chodzimy do fizjo i jak chcesz to dam Ci namiar na naszą Panią.Fajnie by było gdybyś dostała kilka zabiegów na NFZ i wspierała się prywatnie,my tak robimy.Tez mamy metodę NDT i jest ok.Maly ładnie się rozwija chociaż nie raczkuje jeszcze i nie siedzi sam,27 grudnia skończył 7 mscy.Ale rehabilitacja naprawdę dużo daje.
Ana to u nas wyszło dużo suchych miejsc na plecach i rączkach,i krostki takie małe na barkach i plecach i matka glowkoje od czego.asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
My chodziliśmy na rehabilitację. Najpierw prywatnie i czekaliśmy na rehabilitację na NFZ. Potem ciagnelismy to i to, a na koniec sama na NFZ. W sumie wyszło 6 miesięcy, byłoby krócej ale ciągnęło się przez urlopy itp
Małą szybko usiadła (w 5 miesiącu) raczkowac zaczęła pod kociec 8 miesiąca. Chodzić zaczęła pod koniec 10 miesiąca.
Ćwiczenia NDT to fajna zabawa dla malucha.
Adaś szybko nadrobi wszystkoKarcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
5.01 - 59 dzień życia Oliwki ❤❤
Weekendowo i spokojnie ale ja dziś dałam mamie i ciociom koncert a co wszyscy zachwalali ze jestem spokojna i cichutka to dziś im pokazałam diabełka co we mnie siedzi Mamy zdjęte wkłucie centralne i od jutra będzie łatwiejsze przytulanie bo nie trzeba będzie uważać
4.01 - 58 dzień życia Oliwki❤❤
Ważymy 1856g po wczorajszym męczącym dniu z badaniami dzisiaj relaksie i tylko wcinanie większych dawek mleka kąpiel tulenie się do mamy i zasrywanie pampersów i wszystkiego
Jutro maja mi zdjąć wkłucie centralne jeśli wszystko będzie ok z karmieniem i kupa będziemy mogli z mama częściej się tulić i może dostawić się do cyca ❤
Asiu wiem, że jesteś bardzo zajęta ale wysłałam Ci wiadomość na priv.Karcia, mag87, Smerfetka 84, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 wrote:Wow, dziewczyny jaki ogrom informacji, pozwoliłam sobie i ja skorzystać i porobiłam kilka notatek Narazie jestem we wszystkim zielona a to co wyczytałam mnie trochę przeraża
Jak samopoczucie?
Emilka a ty jak się czujesz?? Zdrowia i spełnienia marzeń życzę na Nowy Roke_mil_ka lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Mag no już powoli powinnaś też już zakupy robić, czas leci szybko a Ci dużo nie zostało
Jak samopoczucie?
Emilka a ty jak się czujesz?? Zdrowia i spełnienia marzeń życzę na Nowy Rok
A no ja własnie jestem po odstawieniu tramalu i uwierzcie dziewczyny już wiem co czują narkomani. To byly dwa najgorsze dni od czasu operacji. Na szczescie objawy odstawienia minęly. Teraz zmagam sie z bólem spietych mięsni. Probuje troche rozmasowac i rozruszac ale z racji tego ze nie wiem jakie juz ruchy moge wykonywac by sobie nie zaszkodzic wiec jestem ostrozna a cwiczenia jakie probuje robic nie sa na tyle intesywne by poczuc znaczacą ulgę.
Wizyta niebawem bo 11 stycznia. Mam nadzieje ze dostane jakies wskazowki i skierowanie na rehabilitacje. -
Asiu napiszę na priv nr.tel
Bardzo sympatyczna i sprawna,dzieci ja lubią A to dużo bo mój młody na obcych ryczy jak szalony.Dzieki temu rehabilitacja przebiega sprawnie.asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
O tak mam taką nadzieję. Liczę po cichy że już na dzień babci i dziadka bedziemy razem.
ana1122, Smerfetka 84, Halszka112, malgos741, Lura82 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:O tak mam taką nadzieję. Liczę po cichy że już na dzień babci i dziadka bedziemy razem.
To babcie i dziadki dostaną piękny prezent od Was - WNUKA -
ona84 wrote:Mag no już powoli powinnaś też już zakupy robić, czas leci szybko a Ci dużo nie zostało
Jak samopoczucie?
Emilka a ty jak się czujesz?? Zdrowia i spełnienia marzeń życzę na Nowy Rok
Ona wieeem, ale jakoś ciągle wydaje mi się za szybko:) spisuje póki co wszystko na Listę wyprawkowa i pewnie jak mój malz wróci z delegacji to będziemy jechać i coś w końcu kupie- nastawiam się przynajmniej na wozek:)
Dzisiaj mam wizytę także liczę że dr.na 100% stwierdzi co tam mamy między nogami i bedevtez mogła porozgladac się za ciuszkami.
Samopoczucie dobre, nie mogę się skarżyć
A jak u Ciebie? Dostałaś wyniki z krwi?
Smerfetka kiedy masz prenatalne w tym tygodniu?Halszka112 lubi tę wiadomość