Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Hey dziewczyny wczoraj przez cc przyszła Maja.53cm i 2950wagi, 22 odeszly mi wody, i zero skurczy. Oxy i inne leki nie pomagały na skurcze. Macica wogole nie przygotowana. Ale już córka jest z nami zdrowa to najważniejsze.
Agonia to chyba dla ciebie brzuszek zwolniłam. GRATULACJE
Gratuluję !!! -
nick nieaktualny
-
Ona gratuluję!!!!!!!! Jak czytałam ostatnio co u Ciebie to pomyślałam, że rozwiązanie już tuż tuż. A tu taka niespodzianka. Witamy córcię na świecie. Ucałowania od ciotki.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
ona84 wrote:Hey dziewczyny wczoraj przez cc przyszła Maja.53cm i 2950wagi, 22 odeszly mi wody, i zero skurczy. Oxy i inne leki nie pomagały na skurcze. Macica wogole nie przygotowana. Ale już córka jest z nami zdrowa to najważniejsze.
Agonia to chyba dla ciebie brzuszek zwolniłam. GRATULACJE
Wow, ale dziś się dzieje 🙂 super, gratuluję i życzę dużo zdrówka mamie i córeczce 😄 niech Gwiazdeczka rośnie duża 🙂
[/url] -
Ena wrote:Kupowałaś online czy stacjonarnie?
Online, nie mam już siły chodzić po sklepach 😁 a nawet tak wolę, bo sobie spokojnie przejrzę wszystko, przemyśle, czy kupuję to co trzeba 😂a w sklepie to mam wrażenie, że wiecznie rozmiarów nie ma, albo czegoś nie mogę znaleźć. Wzięłam tylko odbiór do sklepu, to wtedy jest darmowy koszt dostawy, chyba że się zapłaci z góry to kurier też darmowy od 150 zł chyba.[/url] -
Jejku Ona, gratulacje!!!!! Jak się ciesze że wszystko dobrze!!!!
Kurcze to ja już następna!!!! Teraz to na pewno po nocach spać nie będę.
Dużo zdrówka dziewczyny i buziole!!!! -
Ona wymęczyłaś się, ale teraz już Majusia jest z Wami. Kochana jeszcze raz gratulacje:* Wczoraj od 15 byłam z Tobą myślami ;* Jak już dojdziesz do siebie, a wiem że łatwo nie jest to zdaj nam tu relację z pierwszych wspólnych dni, będziemy cierpliwie czekać.
Ucałowania od Gosi -
Agonia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za wieści cudowne. Czułam że wkońcu się uśmiechnie szczęście do Ciebie kochana &&&&&&&&&&Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ona Gratulacje ogromne, dałaś radę dzielna kobieto! Majeczko witaj na świecie kruszynko. Buziaczki dla Was dziewczyny >3Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
O matko co tu sie wyprawia
AGONIA moze i wczesnie ale to mi wygląda na cud i wierzę że zobaczysz piekną betę. Mało co mi oczy z orbit nie wyszły jak zobaczylam Twoj post. Dobrze ze z męzem wszystko ok i nic powaznego sie nie stało.
Szkoda że nie zrobiłas bety w szpitalu. Wynik bys miala juz po godz. 14.
Ona serdeczne gratulacje. Witamy małą na swiecie.
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Kiedyś Wam wspominałam że miałam problem z nawracajacymi infekcjami. Mialam prawie 3 lata spokoju i znowu się zaczęło. Co miesiac jestem u gina a infekcje pojawiaja sie z nikąd. Juz nawet mąż myslał ze mam moze na niego jakies uczulenie ale kiedy go nie ma też dostaje infekcji.
Szukam dobrego specjalisty w tej dziedzinie. Kogos kto zleci odpowiednie badania wymazy. Jestem juz bliska depresji czasami. Co miesiac jest to sam po owulacji infekcja. Lece do lekarza, leki. Dostaje miesiaczke do owulacji wszystko ok po owulacji znowu to samo.
-
Ena wrote:A do kogo się zapisałaś?
Agonia nie mogę z tego... Cieszę się niezmiernie. -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Kiedyś Wam wspominałam że miałam problem z nawracajacymi infekcjami. Mialam prawie 3 lata spokoju i znowu się zaczęło. Co miesiac jestem u gina a infekcje pojawiaja sie z nikąd. Juz nawet mąż myslał ze mam moze na niego jakies uczulenie ale kiedy go nie ma też dostaje infekcji.
Szukam dobrego specjalisty w tej dziedzinie. Kogos kto zleci odpowiednie badania wymazy. Jestem juz bliska depresji czasami. Co miesiac jest to sam po owulacji infekcja. Lece do lekarza, leki. Dostaje miesiaczke do owulacji wszystko ok po owulacji znowu to samo.
Emilko a jaki masz typ infekcji? Bakteryjne czy grzybicze? -
e_mil_ka wrote:Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Kiedyś Wam wspominałam że miałam problem z nawracajacymi infekcjami. Mialam prawie 3 lata spokoju i znowu się zaczęło. Co miesiac jestem u gina a infekcje pojawiaja sie z nikąd. Juz nawet mąż myslał ze mam moze na niego jakies uczulenie ale kiedy go nie ma też dostaje infekcji.
Ja bym Ci poleciła swojego lekarza, nie wiem czy jest specjalistą w zakresie infekcji, ale ogólnie jest bardzo dobrym lekarzem o wielkim sercu i na pewno postara się pomóc. Tylko czas oczekiwania na wizytę może być dość długi, czasem to 2 miesiące.[/url] -
Agonia to chyba dla ciebie brzuszek zwolniłam. GRATULACJE -
goldenka28 wrote:Ja bym Ci poleciła swojego lekarza, nie wiem czy jest specjalistą w zakresie infekcji, ale ogólnie jest bardzo dobrym lekarzem o wielkim sercu i na pewno postara się pomóc. Tylko czas oczekiwania na wizytę może być dość długi, czasem to 2 miesiące.
Dasz namiary? Jak juz dostane sie na pierwsza wizyte i wyjaśnię temat to moze pomoze i bedzie bardziej dostepny.