Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena akurat to mój znajomy więc zna cała moją historię ale wczoraj jak z nim gadałam to był w lekkim szoku.
Smerfetka 84, Ena lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Dziewczyny, czy Wy byście się odważyły jechać w 35 tygodniu ponad 100 km poza Olsztyn, z noclegiem? Mamy imprezę w rodzinie, ale trochę się boję, że zacznę rodzić i nie zdążę dojechać do Olsztyna.. a nie chcę rodzić w małym miasteczku, w szpitalu o niezbyt dobrej renomie. I tak się zastanawiam, jechać, nie jechać 😁[/url]
-
Własnie jestesmy po wizycie. Ja schudłam, Malutka przytyła waży 2720 szyjka zamknięta
e_mil_ka, goldenka28, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Smerfetka super!!!
Jestem ciekawa jakby zareagował mój lekarz z kliniki gdybym mu powiedziała, że jestem w ciąży naturalnej. Chyba ze stołka by spadł z wrażenia. A ja po 3 procedurach z kd.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Wizyta pozytywna A z jaką wagą startowałaś i ile teraz ważysz?
Nie wiem ile było przed stymulacją bo nie ważyłam się (tak między 48-52 zawsze ważyłam) ale w 7 tyg pierwsze ważenie to było 57 a dzisiaj 64,9Ena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednak ciąża pozamaciczna:(Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
Agonia czytam was codziennie ale nie mam czasu pisać. Jednak teraz muszę. Pęcherzyk pojawia się przy becie ok 1000. Jeśli jego nie ma jeszcze to nic straconego. U mnie 2 lata temu też podejrzewano ciążę pozamaciczną. Beta urosła do 10 000 a w jajowodzie i macicy nie było nic. Leżałam w szpitalu 2 tygodnie. Ale nikt przy becie takiej jak ty masz nie mówił o ciąży pozamacicznej
Kazali czekać i mówili że już dużo widzieli i wszystko może się zdarzyć. Pęcherzyk może pokazać się z dnia na dzień. Ja tak miałam ostatnio. Lekarz powiedział że pęcherzyk za mały w stosunku do bety
Potem że serduszko powinno być a nie ma. Następnego dnia było serduszko. Jeśli jesteś wierząca módl się do sw Rity i Matki Dzieciątka Jezus.Karcia, asiastokrota, e_mil_ka, Wiki03 lubią tę wiadomość
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
Agonia777 wrote:Jednak ciąża pozamaciczna:(
Nie wiem na jakiej zasadzie lekarz postawił Ci taką diagnozę. Nie znam się na tym, ale w sensie że nic nie widać? Może warto jeszcze poczekać, skonsultować dalej. U mnie przy becie 8 tysięcy był dopiero mały pęcherzyk i w dodatku pusty, bez ciałka żółtkowego nawet. Na pierwszym badaniu mały pęcherzyk, po 3 dniach zrobił się jakiś wielki, chyba się trochę spłaszczył, dr podejrzewał, że będzie pusty, po kolejnych 3 dniach było serduszko. Lekarz był sam bardzo zdziwiony, że takie cuda się u mnie działy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 21:08
Anulka0310, asiastokrota, e_mil_ka, Wiki03, Karcia, Karcia lubią tę wiadomość
[/url] -
Moje edno jest cienkie i nie wykazuje oznak ciąży. Wczoraj miałam usg na 2 sprzętach dokładnie obejrzana byłam. Jest zmiana na prawym jajowodzie i wynika że to tam jest umiejscowiona ciąża. W niedzielę mam się pojawić i wszystko jeszcze raz sprawdzić. Jednak czekam mnie zabieg przy okazji będą sprawdzane jajowody.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Moje edno jest cienkie i nie wykazuje oznak ciąży. Wczoraj miałam usg na 2 sprzętach dokładnie obejrzana byłam. Jest zmiana na prawym jajowodzie i wynika że to tam jest umiejscowiona ciąża. W niedzielę mam się pojawić i wszystko jeszcze raz sprawdzić. Jednak czekam mnie zabieg przy okazji będą sprawdzane jajowody.
Agonia a masz jeszcze powtórzyć betę hcg czy nie, bo przy ciąży pozamacicznej to raczej by właściwie nie przyrastała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 09:17
[/url] -
Dzisiaj zrobiłam, popołudniu będzie wynik to dam znać lekarzowi. Czekam do niedzieli wtedy na usg zobaczymy co widać.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualnyAgonia777 wrote:Moje edno jest cienkie i nie wykazuje oznak ciąży. Wczoraj miałam usg na 2 sprzętach dokładnie obejrzana byłam. Jest zmiana na prawym jajowodzie i wynika że to tam jest umiejscowiona ciąża. W niedzielę mam się pojawić i wszystko jeszcze raz sprawdzić. Jednak czekam mnie zabieg przy okazji będą sprawdzane jajowody.
Agonia domyślam się jak się czujesz... Masa emocji, stresu, bicia się z losem...