Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Halszka112 wrote:My już jesteśmy po. Bąbelek z nami. Dwa zarodki jeszcze obserwują a reszty nie ma. Siedzę i wyje. Coś z nami jest ewidentnie nie tak...
Musisz wierzyć że będzie dobrze. Mam nadzieję że maluch z Wami już zostanie. Trzymam mocno kciuki.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:My już jesteśmy po. Bąbelek z nami. Dwa zarodki jeszcze obserwują a reszty nie ma. Siedzę i wyje. Coś z nami jest ewidentnie nie tak...
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Hszka ważne że masz babelka na pokładzie. Musisz myśleć pozytywnie żeby i maluch miał spokój podczas wgryzania się . Lekarz coś mówił o zarodkach? Ile się zaplodnilo a ile odpadli w 3 dobie? Bo to może dużo mówić w czym jest problem.
Trzymam kciuki :*Halszka112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:My już jesteśmy po. Bąbelek z nami. Dwa zarodki jeszcze obserwują a reszty nie ma. Siedzę i wyje. Coś z nami jest ewidentnie nie tak...
Halszka kochana.. Tak bardzo wiem co czujesz... 😪 Ciężkie to wszystko... Ale pomyśl, że masz to szczęście, że masz swojego Kropka ze sobą... tylko wierzyć, że będzie siłaczem i zostanie z Tobą ❤️ a może jeszcze te pozostałe dwa dadzą radę... Mocno trzymam kciuki ✊✊✊Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:My już jesteśmy po. Bąbelek z nami. Dwa zarodki jeszcze obserwują a reszty nie ma. Siedzę i wyje. Coś z nami jest ewidentnie nie tak...
Postaraj się myśleć, że to właśnie ten jedyny, który chciał bardzo z Wami być, jest silny i przetrwa 🙂 domyślam się, że to wszystko musi być bardzo trudne, ale trzeba wierzyć do końca, by pomóc bąbelkowi, a nie zaszkodzić. Najlepiej zajmij się czymś co choć trochę potrafi Cię odciągnąć od myśli 🙂 trzymam mocno kciuki ![/url] -
Dziękuję kochane, już się ogarnęłam i wierzę w tego Bąbelka. Mocno, mocno. Ale przykro mi się zrobiło i smutno bo nastawiałam się na więcej zarodków.
Mag transfer robił mi inny dr, dr Z.i nie bardzo się orientował co z tymi zarodkami. Pytał się tej Pani z okienka ale ona też nie pamiętała i powiedziała, że będą dzwonić.
Wiecie co trochę mi się to teraz nie podoba, że nie dzwonią wcześniej co z zarodkami bo tak to przed samym transferem mnie zestresowali. -
Halszka &&& za Bąbelka. Teraz zrelaksuj się odpoczywaj i myśl pozytywnie. Pamiętasz moją historię, moja gwiazda wgryzła się mimo iż dzień po transferze dostałam ospę. Będzie dobrze. Trzymam kciuki za pozostałe 2
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Mag przyglądam się tej tabelce to transferowania nam blastke 3 .2.1 co kolejek to znaczy. Jeden z tych do obserwacji też jest blastka a drugi motyla. Jeden zatrzymał się w 3 dobie a dwa pozostałe w 5 dobie nie były ani motyla ani blastka
-
Halszka112 wrote:Mag przyglądam się tej tabelce to transferowania nam blastke 3 .2.1 co kolejek to znaczy. Jeden z tych do obserwacji też jest blastka a drugi motyla. Jeden zatrzymał się w 3 dobie a dwa pozostałe w 5 dobie nie były ani motyla ani blastka
Halszka trzymam mocno kciuki za Was & & & &Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka, no to masz bardo ładna blastke, daj jej szansę!!!
Kolejna pewnie też pójdzie do zamrozenia.
Dr. Z robił mi pierwszy transfer, jak dla mnie bardzo miły i kompetentny
No niestety nie dzwonią. Ja sama dzwoniłam przy drugiej procedurze po dobie, i po 3 dobie. Ale miałam przy tym takiego stresa że szok. Głos mi drzal jak rozmawiałam z Panią embriolozka a serce walilo jak oszalałe.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny ja w szpitalu jestem. Czekam na przyjęcie. Mam powiększone jajniki, wodę w brzuchu i wyniki nie za dobre. Pani dr zostawia mnie do obserwacji.
Rano złapał mnie straszny ból jajników, szczególnie tego z torbielą. Teraz już mnie nie boli, nawet mówiłam Pani dr.ale nic to nie dalo. -
Aaaa i dzwonili z labu, że jeden zarodek zamrozili, duży i super jakości. Drugi pozostał na etapie moruli i się nie podzielił. Czyli jeden zarodek
Smerfetka 84, Wiki03, Karcia, goldenka28, Izaura, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka jaka super wiadomość!! Bardzo się cieszę 😊 współczuję hiperki... Wiem, że chciałabyś być w domu, ale może dobrze, że Cie obserwują... Jak będzie ok to na pewno nie będą Cie długo trzymać, a jak coś się będzie działo to dostaniesz szybką pomoc... Coś czuję, że Twoj transfer będzie szczęśliwy ... 🌺
Halszka112, Smerfetka 84, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Hej, dziewczyny ja w szpitalu jestem. Czekam na przyjęcie. Mam powiększone jajniki, wodę w brzuchu i wyniki nie za dobre. Pani dr zostawia mnie do obserwacji.
Rano złapał mnie straszny ból jajników, szczególnie tego z torbielą. Teraz już mnie nie boli, nawet mówiłam Pani dr.ale nic to nie dalo.Halszka112 lubi tę wiadomość
Karcia