Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatkaaaaa wrote:Marzycielka23 wrote:A ja biorę prolutex, acard, luteinę, pregna plus. Duphaston i luteinus brałam przy pierwszej próbie i wtedy nie udało się. Mam nadzieję,że tym razem się uda. Mam jakieś dobre i spokojne
robiłaś betę? 😊😊😊
Hej, nie nie zrobiłam dziś bety, bo auto odmówiło mi posłuszeństwa i szczerze nawet się ucieszyłam, bo strasznie boje się wyniku. A jajniki dalej mnie bolą jak na okres... Jutro pojadę na beteWiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
drożność OK, cykle nieregularne,
M: mała ilość plemników
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Marzycielka23 trzymam kciuki.
Dziewczyny u mnie od piątku mdłości, migrena ciężko funkcjonować mam wstręt do większości jedzenia. Mój jadłospis to bułka z masłem, pomarancz, rosół i woda gazowana. Powiem Wam że słyszałam że ciąży towarzyszą mdłości ale naprawdę ciężko funkcjonować. Zastanawiam się czy to jeszcze nie za wcześnie na takie samopoczucie i mam nadzieję że szybko minie.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Marzycielka23 trzymam kciuki.
Dziewczyny u mnie od piątku mdłości, migrena ciężko funkcjonować mam wstręt do większości jedzenia. Mój jadłospis to bułka z masłem, pomarancz, rosół i woda gazowana. Powiem Wam że słyszałam że ciąży towarzyszą mdłości ale naprawdę ciężko funkcjonować. Zastanawiam się czy to jeszcze nie za wcześnie na takie samopoczucie i mam nadzieję że szybko minie.
Dziękuję Arcia, trzymam za ciebie kciuki, napewno dasz radę przeżyć te młodości. Myślę, że to dobre objawy ☺️Wiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Arcia wrote:Marzycielka23 trzymam kciuki.
Dziewczyny u mnie od piątku mdłości, migrena ciężko funkcjonować mam wstręt do większości jedzenia. Mój jadłospis to bułka z masłem, pomarancz, rosół i woda gazowana. Powiem Wam że słyszałam że ciąży towarzyszą mdłości ale naprawdę ciężko funkcjonować. Zastanawiam się czy to jeszcze nie za wcześnie na takie samopoczucie i mam nadzieję że szybko minie.
Trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że objawy szybko miną i będziesz miała większy apetyt ❤❤ -
Agatkaaaaa wrote:Mówią, że to dobry objaw 🥰🥰🥰 a kiedy masz następna wizytę??
Trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że objawy szybko miną i będziesz miała większy apetyt ❤❤Agatkaaaaa lubi tę wiadomość
Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:W piątek mam wizyte może uda już się posłuchać serduszka.
Posłuchać chyba można dopiero po 12 tyg.
Mi w 9 tc dr. Zd nie puścił dźwięku, a koleżance w 8 tc dr Joanna puściła.
Chociaż słyszałam że dźwięk za wcześnie puszczony może zaszkodzić. -
youdith wrote:Posłuchać chyba można dopiero po 12 tyg.
Mi w 9 tc dr. Zd nie puścił dźwięku, a koleżance w 8 tc dr Joanna puściła.
Chociaż słyszałam że dźwięk za wcześnie puszczony może zaszkodzić.
Szczerze powiem, że nie wiem kiedy dokładnie można posłuchać może zobaczę chociaż serduszko.
Na razie nie zagłębiam się w wiedzę co jak i kiedy bo cały czas jeszcze podświadomie czuje niepewność moze jak zobacze serduszko to się zmieni. Wiem, że to dziwnie brzmi ale mi jakoś ciężko uwierzyć, że w końcu się udało to jest tak nierealne po tych 6 latach że boje sie cieszyć.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Hej dziewczyny,zrobiłam dziś sikanca wyszły mi dwie grube krechy 😍😍 jutro już jadę na bete. Trzymajcie kciuki,żeby wszystko było w porządku i beta rosła. Moze dla mnie ten styczeń też będzie dobry 😍😍😍
JuStA lubi tę wiadomość
Wiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Arcia wrote:Szczerze powiem, że nie wiem kiedy dokładnie można posłuchać może zobaczę chociaż serduszko.
Na razie nie zagłębiam się w wiedzę co jak i kiedy bo cały czas jeszcze podświadomie czuje niepewność moze jak zobacze serduszko to się zmieni. Wiem, że to dziwnie brzmi ale mi jakoś ciężko uwierzyć, że w końcu się udało to jest tak nierealne po tych 6 latach że boje sie cieszyć.
W ogóle nie brzmi to dziwnie.
To zrozumiałe co czujesz. ❤️ -
Marzycielka23 wrote:Hej dziewczyny,zrobiłam dziś sikanca wyszły mi dwie grube krechy 😍😍 jutro już jadę na bete. Trzymajcie kciuki,żeby wszystko było w porządku i beta rosła. Moze dla mnie ten styczeń też będzie dobry 😍😍😍
Gratulacje. Jak na sikańcu dwie kreski to beta na pewno będzie wysoka !Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Gratulacje. Jak na sikańcu dwie kreski to beta na pewno będzie wysoka !
Jestem po becie wyszła 529 😍😍😍 w piątek weryfikacja czy przyrasta i potem wizyta.Agatkaaaaa, Karcia lubią tę wiadomość
Wiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Marzycielka23 wrote:Jestem po becie wyszła 529 😍😍😍 w piątek weryfikacja czy przyrasta i potem wizyta.
Bardzo się Cieszę w poniedzialek wizyta. A Ty kiedy masz wizytę? ❤❤❤ -
Agatkaaaaa wrote:Wspaniałe wieści, ja dzisiaj nie wytrzymałam i znowu poleciałam na betę. Beta 2700
Bardzo się Cieszę w poniedzialek wizyta. A Ty kiedy masz wizytę? ❤❤❤
Wizyty jeszcze nie mam dopiero po drugiej becie mi ustala termin. Ale mówiła, że tak za półtora tygodnia powinna być.Wiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Marzycielka23 wrote:Dziewczyny, a wy poszliście od razu na zwolnienie czy pracujecie??Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki -
Arcia wrote:Ja pracuje i mam zamiar jak najdłużej bo jakbym siedziała w domu to nam wrażenie że jeszcze gorzej bym się czuła .
Właśnie ja też mam dylemat. Zobaczę co lekarz na wizycie mi powie i wtedy zdecyduje. Ale nie ukrywam, że zwolnienie to będzie jedyny czas, żeby odpocząćWiek 31 l | Olsztyn/ Artemida /
I IVF 28.10.2021
II IVF 13.01.2022
2 mroziaczki -
Jejku dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że wam sie udało i dołączycie do niektórych z nas. Trzymam kciuki aby wszystko było już tylko ok 🥰
Widać, że na każdą przyjdzie pora. Czasem wcześniej czasem później ale nie warto odpuszczać i wy jesteście tego przykładem💪💪💪Marzycielka23, Karcia lubią tę wiadomość
-
Marzycielka23 wrote:Właśnie ja też mam dylemat. Zobaczę co lekarz na wizycie mi powie i wtedy zdecyduje. Ale nie ukrywam, że zwolnienie to będzie jedyny czas, żeby odpocząć
Ja obecnie mam system pracy hybrydowy 3 dni jestem w trasie a dwa pracuje z domu i szczerze w te dni co pracuje z domu jakoś gorzej się czuje. Wydaję mi się, że tak jadę do pracy to jestem w takim trybie zadaniowym i mniej odczuwam mdłości itp. a w domu jakoś od razu mi gorzej . To pewnie też zależy jaką mamy formę pracy każdy powinien podjąć decyzję zgodnie ze swoim sumieniem. JA stwierdzam że nudziłabym się w domu nie miała co ze sobą zrobić.Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki