Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana. Przy normalnym in vitro podaje się plemniki do środowiska komórki jajowej i do zapłodnienia dochodzi samoistnie. Przy icsi podaje sie tak jak malawiki powiedziała pojedyncze plemniki do wnętrza komórek jajowych.
-
Koszt jest ten sam.Metoda jest inna i powiem szczerze że może nawet bardziej skuteczna.No i plemnik jak najlepszej jakości trafi do twojej komoreczki. Wyjdą z tego piękne zarodeczki i śliczne dzieciątko.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki dzięki za słowa wsparcia. Na razie jesteśmy z mężem spokojni ale kto wie jak będzie po punkcji
Słomka odezwij się bo ja co minutę tu wchodzę i mam nadzieję że zobaczę Twój wpis.słomka :) lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki dziekuje Wam z całych sił za wsparcie, za pamięć za to że pamiętacie i co chwile mnie wywołujecie. Będziecie Ciociami, JESTEM W CIĄŻY
Buzia nie przestaje mi się śmiać, z emocji nie mogłam w nocy spać.
Trzymam za Was kciuki.
Moja beta 122,5Izaura, ana1122, polopiryna, nadziejka88, Lura82, asiastokrota, eni33, asia-m-b, malgos741, Ali.G, Asia08, rybka33 lubią tę wiadomość
-
My z Mężem mieliśmy icsi. U nas było i słabo z ilością, ale nie pamiętam ile i słabo z ruchliwością. Ani jeden procent o ruchu A.
Jak byłam na wizycie ostatniej monitorującej to z dr P uzupełnialiśmy dokumenty te co się daje w szpitalu podczas przyjęcia na punkcje i tam m.in. było pytanie na jaką metodę zapłodnienia sie zgadzamy- zaznaczyliśmy dwie opcje i klasycznie i icsi
-
nick nieaktualny
-
Słomka, gratuluję z całego serca
U nas, jeśli chodzi o badanie męża, wygląda to tak, że mamy 9,5 mln plemników typu A (ruch postępowy szybki), 12 mln typu B (ruch postępowy wolny), 9,8 mln niepostępowy i 27 mln typ D nieruchome. Mam nadzieję, że nie jest najgorzej, bo tych A i B jest ponad 20 mln.. Od poniedziałku hodujemy nowe żołnierzyki na jutrzejszą punkcjęTrzymajcie kciuki
Oby ze 2 komóreczki z tych moich 5 się zapłodniły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 07:09
Monisiek -
Karcia wrote:Teraz w poniedziałek zapisałam się do Zbrocha zobaczymy co mi powie. A później odpoczywam od tej kliniki.dziewczyny a mi tsh urosło do 9 po tej stymulacji myślicie że one się unormuje samo? To znaczy ja biorę tabletki ale dawkie taka jak kiedyś i zawsze było ok więc może samo się unormuje
Tsh nie unormuje sie samo na tej samej dawce lekow musisz isc do endo zeby zmienil ci dawkowanie lekuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Słomka SUPER, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Cudownie się spisaliście z mężem brawo, brawo, brawo. Dbajcie o siebie teraz, trzymam kciuki
eni33 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Tak czekalam na ta wiadomosc Slomka i jak tylko otworzylam oczy to od razu na forum. I co i jestes tak sie ciesze to takie budujace dla innych.
-
A propo dokumentow to wypelnia sie je samemu juz po wizycie recznie czy moze z lekarzem przez komputer a potem drukuja. Jak bylam na wizytach to dr Z juz o cos tam pytal i notowal w komputerze. A i placilyscie teraz za wszystko na wtorkowej wizycie.