Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
To czemu ja mam tak dziwnie?jak zacznę brać marvelon to wizyta między 20 a 24 dc.Wyniki zrobione tylko czekam na cytologie i chlamydie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Pewnie na wizycie dostaniesz receptę na gonapeptyl. Odstawisz marvelon i po 4 -5 dniach dostaniesz miesiączkę i zacznie sie stymulacja. Ja tak miałam bo nie mogłam wcześnie byc na wizycie. Miałam zgłosić sie do 15 dnia cyklu. Ja zglosilam sie 15 dnia cyklu. Gdybym była wczesniej to pewnie wcześnie miałaby marvelon. Może to zależy też jakie się ma cykle. Ja mam 33 dniowe przeważnie.
-
Gdyby lekarz chciał zacząć od 15dc to miał taka możliwość,bylam na wizycie 14dc.Ja mam 28 dniowe ale wtedy chyba nie zdarzylabym z wynikami,a nie mogłam zrobić wcześniej bo nawracaja mi stany zapalne.zreszta teraz też mam.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
A ja nie mam W ogóle wynikow a miałam podejść do ivf już W październiku. Mi się wydaje że to są minusy chodzenia do różnych lekarzy
-
Monisiek to czyli ze ty musisz sie zglosic na 10:15 a nie na 7:30 tak jak wiekszosc z dziewczyn bo tak pisaly. Dziewczyny a jak tam te papiery do wypelnienia.
-
Ja zaczelam 5 dnia cyklu mervolan 21 dni przyjmowania, od 20 dnia cyklu doszly zastrzyki z gonatropiny i bede je brac do konca stymulacji. Po 4 dniach po odstawieniu tabletek anty wystapil okres i na 3 dzien cyklu zaczela sie stymulacja doszedl memopur i dzis 3 zastrzyk i wizyta w sobote.
-
https://oko.press/cichutku-chca-zamrozic-in-vitro/
Dziewczyny chyba musimy zacząć strajkować!asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Muszę pamiętać o grupie krwi ale ta pobiorę z RCKiK.Wychodzi na to że ja zacznę pod koniec października.W listopadzie powinno być po wszystkim.A jak z tolerancja lekow-przytylyscie coś.Czesto spotykam się z tym że po hormonoterapi trochę ciałka przybywa.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
e_mil_ka wrote:Ana przeraził mnie ten artykuł. Co oni wyprawiają. To jest śmiechu warte.
-
Nasienie w dzień punkcji, Ty jedziesz na zabieg a on do pokoiku.Tylko bez przytulne przez 2 do 5 dni.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Słomka już starczy tego skakania z radości I tulenia się do męża. teraz czas dobre wieści przekazać Ciotkom
słomka :) lubi tę wiadomość
-
Bez przytulanka przez 2 do 5 dni.Zjadłam literki. Aż się boje co się będzie działo przy stymulacji.Nawet od stresu boli mnie głowa a jak to się wszystko nawarstwi to strach pomyslec.Praca za kierownicą przez 8 godzin czy ja dam rade.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Nasienie w dzień punkcji, Ty jedziesz na zabieg a on do pokoiku.Tylko bez przytulne przez 2 do 5 dni.