Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiek wrote:Dziewczyny, durne pytanie mam - jak z pomalowanymi paznokciami na punkcji - można? Mam hybrydę i czy nie powinnam zdjąć? Na operację musiałam, a na punkcję??? Ktoś wie????Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Mam nadzieję że dziś wyznaczą mi punkcje. Jestem wykończona. Poranne wymioty zaliczyłam przed ciąża.
Gosia właśnie tego się najbardziej boję, że sie nie obudzę więc nie mam pomalowanych paznokci. -
e_mil_ka wrote:Mam nadzieję że dziś wyznaczą mi punkcje. Jestem wykończona. Poranne wymioty zaliczyłam przed ciąża.
Gosia właśnie tego się najbardziej boję, że sie nie obudzę więc nie mam pomalowanych paznokci.A te paznokcie to U rąk I nog? Ja przy zabiegu też byłam usypiana i znieczulenie ogólne Ale nic O paznokciach nie gadali
-
Slomka trzymam kciuki za pozytywna bete &&&☺
-
Karcia super że wkońcu wychodzisz, gratulacje. Kiedy będziesz coś wiedziała? Myśl pozytywnie
Słomka trzymam kciuki &&&&&& daj znaćAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Teraz w poniedziałek zapisałam się do Zbrocha zobaczymy co mi powie. A później odpoczywam od tej kliniki.dziewczyny a mi tsh urosło do 9 po tej stymulacji myślicie że one się unormuje samo? To znaczy ja biorę tabletki ale dawkie taka jak kiedyś i zawsze było ok więc może samo się unormujeKarcia
-
Dziewczyny tak się nie mogłam doczekać tego wtorku, a teraz mam takiego stracha... Gdyby nie to że kończą mi się leki to bym chyba nie zdecydowała się na tą betę. Tak się boje, ze nie wyszło. Chyba prześledziłam wszystkie możliwe wpisy dotyczące objawów i u mnie nie wystąpił ani jeden... O 15 idę na pobranie krwi i po 3 godz będę miała wynik. Muszę go jeszcze 100 km dowieźć do Męża, niech on pierwszy go zobaczy...
-
słomka :) wrote:Dziewczyny tak się nie mogłam doczekać tego wtorku, a teraz mam takiego stracha... Gdyby nie to że kończą mi się leki to bym chyba nie zdecydowała się na tą betę. Tak się boje, ze nie wyszło. Chyba prześledziłam wszystkie możliwe wpisy dotyczące objawów i u mnie nie wystąpił ani jeden... O 15 idę na pobranie krwi i po 3 godz będę miała wynik. Muszę go jeszcze 100 km dowieźć do Męża, niech on pierwszy go zobaczy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:Asiastokrota bo ja do transferu nawet nie podeszłam bo nie miałam komórek w pęcherzykach aby 2 ale żadna nie przetrwała
Przepraszam nie doczytałam, odpoczniesz i nabierzesz nowych sił i nadziei na nową walkę. Ja też na poniedziałek jestem umówiona do ZbrochaMam nadzieję że będzie miał dobre wieści dla ciebie.
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc