Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak po wizytach? Jedziecie w czwartek na punkcje.
-
Ja jestem juz w domu. W czwartek jadę na punkcję. Mam być w Białymstoku na 7.30. Pęcherzyki 3x17mm reszta ponad 20mm. Estradiol 4500 , progesteron 0,39. Dziś ostatni zastrzyk o godzinie 21.00 ovitrelle. Cieszę sie że to koniec stymulacji. Trzymajcie kciuki w czwartek
Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ja jestem juz w domu. W czwartek jadę na punkcję. Mam być w Białymstoku na 7.30. Pęcherzyki 3x17mm reszta ponad 20mm. Estradiol 4500 , progesteron 0,39. Dziś ostatni zastrzyk o godzinie 21.00 ovitrelle. Cieszę sie że to koniec stymulacji. Trzymajcie kciuki w czwartek
a kciuki masz jak w banku
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka a kiedy jedziesz jutro i zostajesz na noc czy zrywasz sie z rana i jedziecie. A ty jestes z Olsztyna. I to samo pytanie do Monisiek.
-
Jeszcze nie dojechala do meza pisala ze ma 100 kim to jej troche zejdzie.
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja też już po wizycie. Estradiol 618, progesteron 0,06 ????? pęcherzyki 22, 21 i pół, 16, 15 i jednego nie zapisałam, chyba 21mm. Punkcja w czwartek, po Emilce chyba o 10.15. Dziś OSTATNI uffff zastrzyk z Ovritelle. Jeszcze nie wiem, kiedy jedziemy. Ja aktualnie mieszkam w Olsztynie.
Emilka, trzymam kciuki za Ciebie.
Słomka, jak beta???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 18:59
Izaura, asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
Monisiek -
Emilka Monisiek ile u was trwała stymulacja?Kiedy się zaczyna po marvelonie?Ja mam brać od 5dc.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Słomka ciocie czekają na dobre wiadomości.
To dziewczyny w czwartek nie pracujemy tylko kciuki trzymamy za nasze przyszle mamusie -
Malawiki u mnie było tak. Marvelon dostałam od 15 dnia cyklu. Chyba po 9 dniach został włączony gonapeptyl. Marvelon brałam 14 dni. 8 dni po odstawieniu marvelonu to był 3 dzień cyklu zaczęła sie stymulacja gonalem i trwała 8 dni.