Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Bez przytulanka przez 2 do 5 dni.Zjadłam literki. Aż się boje co się będzie działo przy stymulacji.Nawet od stresu boli mnie głowa a jak to się wszystko nawarstwi to strach pomyslec.Praca za kierownicą przez 8 godzin czy ja dam rade.
-
Słomka pamiętaj trzymamy się razem.Każda z nas o Tobie myśli i cie wspiera.
słomka :) lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:My w razie braku plemników w oddanym nasieniu mamy depozyt.
-
[email protected] wrote:Przemysł ciężki. Jeżdżę wózkiem widłowym.
-
U nas jest 14 ml na mili litr. Ale mało ejakulatu-zazwyczaj nie więcej niż 2 mili litry.Przy 3 uiu średnio wy chodziło około 20-26 milionów na calosc.Chyba nie jest tak źle.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Bardzo ciężko,praca zmianowym.Tydzień pracy zaczynam w poniedziałek o rano i po 7 dniach kończę.A przełożeni szkoda gadać. Dlatego jak najszybciej musze sobie zrobić przerwę i to długa.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:U nas jest 14 ml na mili litr. Ale mało ejakulatu-zazwyczaj nie więcej niż 2 mili litry.Przy 3 uiu średnio wy chodziło około 20-26 milionów na calosc.Chyba nie jest tak źle.
-
[email protected] wrote:Bardzo ciężko,praca zmianowym.Tydzień pracy zaczynam w poniedziałek o rano i po 7 dniach kończę.A przełożeni szkoda gadać. Dlatego jak najszybciej musze sobie zrobić przerwę i to długa.
-
Praca w różnych godzinach i dlatego martwię się stymulacja,przecież nie będę biegała po hali ze strzykawkami.Nie wyobrażam sobie tego.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Praca w różnych godzinach i dlatego martwię się stymulacja,przecież nie będę biegała po hali ze strzykawkami.Nie wyobrażam sobie tego.
-
W tych czasach jest wszędzie ciezko-może dlatego ze za dużo bierzemy na siebie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Mezu mówi żebym posła na urlop bezpłatny. ..rozważę to.Sądzę ze lepiej nie przysparzac dodatkowego stresu..a przy tej pracy to nieuniknione.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
U nas w pierwszym badaniu tylko 200 tys plemników. 0 prawidłowych. Lekarz podjął decyzję o depozycie. Mąż w marcu pojechał oddać nasienie. Oczywiście znowu tylko ok 200 tys. Ale 2 % plemników prawidłowych. Oni to nasienie zamrażają aż do in vitro. Gdyby nie było plemników to wtedy mąż musiałby mieć biopsję jąder. Nie pamiętam ile kosztował depozyt. Jutro jedziemy po depozyt do Olsztyna i razem z nami jedzie do Białegostoku. My będziemy mieli in vitro metodą ICSI czyli podanie plemnika bezpośrednio do komórki jajowej ze względu na bardzo słabe nasienie.
-
e_mil_ka wrote:U nas w pierwszym badaniu tylko 200 tys plemników. 0 prawidłowych. Lekarz podjął decyzję o depozycie. Mąż w marcu pojechał oddać nasienie. Oczywiście znowu tylko ok 200 tys. Ale 2 % plemników prawidłowych. Oni to nasienie zamrażają aż do in vitro. Gdyby nie było plemników to wtedy mąż musiałby mieć biopsję jąder. Nie pamiętam ile kosztował depozyt. Jutro jedziemy po depozyt do Olsztyna i razem z nami jedzie do Białegostoku. My będziemy mieli in vitro metodą ICSI czyli podanie plemnika bezpośrednio do komórki jajowej ze względu na bardzo słabe nasienie.
-
[email protected] wrote:Mezu mówi żebym posła na urlop bezpłatny. ..rozważę to.Sądzę ze lepiej nie przysparzac dodatkowego stresu..a przy tej pracy to nieuniknione.
-
Normalnego juz nie mam.Decyzja o in vitro zapadła w trakcie wakacji.Wtedy miałam torbiele i nie mogłam nic zaczynać.
Do jednej komórki podaje się 100 tys.plemników. Do ICSI potrzebne są pojedyncze ale prawidłowe. Depozyt chyba kosztuje 300 za rok.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Normalnego juz nie mam.Decyzja o in vitro zapadła w trakcie wakacji.Wtedy miałam torbiele i nie mogłam nic zaczynać.
Do jednej komórki podaje się 100 tys.plemników. Do ICSI potrzebne są pojedyncze ale prawidłowe. Depozyt chyba kosztuje 300 za rok. -
EMILKA, MONISIEK gratulacje rewelacyjne pęcherzyki, trzymam kciuki za dojrzałe komóreczki.Powodzenia na punkcji, myślami na pewno będę z Wami, chrzanić pracę kciuki też będę trzymała
Monisiek, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc