Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Mój wynik to 0.98 więc mało. Lekarz powiedział że przy takim amh z jakością jest kiepsko. Więc I Kiepska jakość komórki I mamy kiepskie wyniki nasienia. Wszystko na nie!
-
Ena wrote:Eve to już nie wiem o co chodzi z tymi wizytami Dr W w Artemidzie. Mnie ta Ania zawsze wciskała - dzwoniła sama a jak nie telefonowała, to ja się jej przypomniałam.
-
Ana bierze się go po to żeby komórki się równo rozwijały i zapobiega mutacjom komórek żeby po prostu nie było tak że jedna komórka będzie piękna a inne do bani.Bierze się go podobno przy krótkim protokole ja go też miałam i po już pytałam dr Z na co ten lek to tak mi wytłumaczył.Karcia
-
eve87 wrote:A mimo to cuda się zdarzają i trzba w to wierzyć,że i Wam się uda
-
Karcia wrote:Ana bierze się go po to żeby komórki się równo rozwijały i zapobiega mutacjom komórek żeby po prostu nie było tak że jedna komórka będzie piękna a inne do bani.Bierze się go podobno przy krótkim protokole ja go też miałam i po już pytałam dr Z na co ten lek to tak mi wytłumaczył.
Brałas go aby do @? -
Karcia wrote:A co do kalendarza to po pierwsze nie potrafię się wpisać a po drugie co niby bym miała tam wpisać jak u mnie żadnych postępów i na razie nic nie planuje żadnych wizyt ni nic
,
-
Gosia321 wrote:Emilko u mnie tym razem komorki byly ladne a nasienie do bani dlatego tylko 1 komorka sie zaplodnila.
I wierze ze to ta komorka i ten plemnik nic mi wiecej nie zostalo
Gosiu a u nas znowu nasienie było tragiczne. Mieli problem z odnalezieniem plemników i to z dwóch porcji nasienia ( jedna poracja z depozytu a druga oddana przed punkcją). Embriolog mówił, że jeszcze z takim nasieniem nie miał do czynienia. Mówił że tragiczne. Ale wspomniał też że komórki super i że będzie dobrze. Sprawdziło się bo mamy 3 zamrożone zarodki.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu a u nas znowu nasienie było tragiczne. Mieli problem z odnalezieniem plemników i to z dwóch porcji nasienia ( jedna poracja z depozytu a druga oddana przed punkcją). Embriolog mówił, że jeszcze z takim nasieniem nie miał do czynienia. Mówił że tragiczne. Ale wspomniał też że komórki super i że będzie dobrze. Sprawdziło się bo mamy 3 zamrożone zarodki.
-
Makumba ♥ nerwy w konserwy i w kosmos! nie nakręcaj się kochana, bo to nic nie zmieni, będzie co ma być, a pozytywne myślenie działa cuda!!! Zobacz na Gosię
Podziwiam JĄ inne by się smuciły, denerwowały, że TYLKO jeden został a Ona jest wdzięczna i szczęśliwa, że ma po kogo jutro wrócić ♥
Gosiu jesteś wielka, będę się modliła, żeby siłacz został z Wami na zawsze ♥
z relanium to trochę szkoda, ze został w domu, ale myślę, ze lepiej wziąć w sobotę i niedzielę niż wcale.. tak jak piszesz jutro będzie Cię rozluźniał zastrzyk&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny nas też wpiszcienarodziny Jaśka styczeń prawdopodobnie 18
Makumba, leo, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ana1122 wrote:Mój wynik to 0.98 więc mało. Lekarz powiedział że przy takim amh z jakością jest kiepsko. Więc I Kiepska jakość komórki I mamy kiepskie wyniki nasienia. Wszystko na nie!
Który lekarz Ci to powiedział? 0,98 to jest 1. Ile masz lat? Czy badanie AMH miałaś robione po stymulacjach? Czy AMH jest rzeczywiście takim 100% wyznacznikiem - uda się czy nie? Twój wynik miesci się w normie, prawda?
Nasienie? Czy Twój partner ma azoospermie? Czy raz jest lepiej, a raz gorzej? -
Makumba wrote:Który lekarz Ci to powiedział? 0,98 to jest 1. Ile masz lat? Czy badanie AMH miałaś robione po stymulacjach? Czy AMH jest rzeczywiście takim 100% wyznacznikiem - uda się czy nie? Twój wynik miesci się w normie, prawda?
Nasienie? Czy Twój partner ma azoospermie? Czy raz jest lepiej, a raz gorzej?