Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:Ena dzwoniłam do gabinetu i wychodzi na to,ze dr W będzie normalnie przyjmował. Co innego,ze jest brak miejsc i ja dalej czekam na telefon jak sie cos zwolni
Eve ja miałam taką samą sytuację w prywatnym gabinecie. rok temu zapisalam sie na pierwsza wizyte do dr w z dwumiesiecznym wyprzedzeniem. 1,5 h przed wizyta zadzwonila do mnie pani i powiedziala ze dr w dostal wezwanie do szpitala (jakis ciezki przypadek) i wizyte odwolala. powiedzialam zeby mnie wpisala w najblizszy wolny termin jaki sie zwolni i zadzwonila. Do tej pory "czekam" na telefon ha ha. także jak chcesz sie eve dostac to najlepiej zapisz sie na najblizszy wolny termin i czekaj na pewna wizyte. U mnie skonczyla sie historia tym, ze i tak spotkalam dr w w artemidzie rok pozniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 15:30
-
nadziejka88 wrote:Eve ja miałam taką samą sytuację w prywatnym gabinecie. rok temu zapisalam sie na pierwsza wizyte do dr w z dwumiesiecznym wyprzedzeniem. 1,5 h przed wizyta zadzwonila do mnie pani i powiedziala ze dr w dostal wezwanie do szpitala (jakis ciezki przypadek) i wizyte odwolala. powiedzialam zeby mnie wpisala w najblizszy wolny termin jaki sie zwolni i zadzwonila. Do tej pory "czekam" na telefon ha ha. także jak chcesz sie eve dostac to najlepiej zapisz sie na najblizszy wolny termin i czekaj na pewna wizyte. U mnie skonczyla sie historia tym, ze i tak spotkalam dr w w artemidzie rok pozniej.
od razu się jakiś wolny termin zwolnił i na wrzesień też mnie gdzieś wcisnęła.
-
Pazdziernik
07:ona84 - laparoskopia
21:gosia321-transfer
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol
Listopad
1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
4:Ena -wizyta
Luty
03.02.2017:Leo termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 16:49
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Gosia to jutro ważny dzień dla Ciebie i dla nas też. Dziewczyny ale powiem wam że jestem przerażona tym że tak jak u Gosi z 6 został tylko 1 wierzę oczywiście że Gosi się uda ale martwi mnie to że z tylu komórek nie będzie nic do mrożenia.Zaczynam trochę wątpić w skuteczność tej całej procedury ivf .
Gosia321 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia reguły na to wszystko nie ma. U nas np pobrali 18 czy 20 komórek z czego 6 zapłodnili i 4 przetrwały do blastki. Jednego Kropcia juz mamy i 3 czekają, wiec aby podnieść Cie na duchu czasem udaje sie i tak
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Gosia to jutro ważny dzień dla Ciebie i dla nas też. Dziewczyny ale powiem wam że jestem przerażona tym że tak jak u Gosi z 6 został tylko 1 wierzę oczywiście że Gosi się uda ale martwi mnie to że z tylu komórek nie będzie nic do mrożenia.Zaczynam trochę wątpić w skuteczność tej całej procedury ivf .
Karcia lubi tę wiadomość
-
Gosia! Bardzo mocno trzymam kciuki!
O wszystkich dziewczynach myślę!
Ana jakie masz amh, że się tak martwisz?
Dopiszę się do kalendarza w weekend, bo nie znam konkretów.
Kurczę! Boję się!!! Niedługo kończę stymulację.. Chyba...
Asia M-b poradź coś! Potrafisz uspokajaćKarcia lubi tę wiadomość
-
Asia m-b powiedz mi czy jest sens zebym relanium wziela po transferze w sobote i w niedziele. Niestety tabsy zostaly w domu bo byl plan ze wracamy a tu taki zonk i nie zalatwie sobie tutaj recepty
Wiec tak sobie mysle ze jutro zdam sie na zastrzyk rozluzniajacy ze szpitala a w sobote i niedziele na relanium co o tym myslisz ??Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie stresujcie się bo przecież musicie wyprodukować piękne komórki jajowe. Embriolog mówił że tak naprawdę głownie zależy wszystko od jakości komórek jajowych. Nasienie może być do bani a jak są piękne komórki to już połowa sukcesu. Trzymam za Was kciuki.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Emilko u mnie tym razem komorki byly ladne a nasienie do bani dlatego tylko 1 komorka sie zaplodnila.
I wierze ze to ta komorka i ten plemnik nic mi wiecej nie zostaloBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Tak do końca to nie wierzę że tylko nasze komórki musza być cacy...czynnik męski i jakość plemnika tez ma znaczenie.Ja w pierwszą ciążę zaszłam z innym partnetem, a teraz z drugim juz nie mogę. Po prostu ten moja komórka nie chce takiego plemnika.Mój mąż mnie strasznie doluje÷bo mówi ze ja nie chce mieć.Więc mam mentora najnowszej metody antykoncepcji.Bałwana se wzięłam za męża.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Mój wynik to 0.98 więc mało. Lekarz powiedział że przy takim amh z jakością jest kiepsko. Więc I Kiepska jakość komórki I mamy kiepskie wyniki nasienia. Wszystko na nie!
-
nick nieaktualny