X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey mozesz wpisac mnie do kalendarza7pazdziernik laparoskopia

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena dzwoniłam do gabinetu i wychodzi na to,ze dr W będzie normalnie przyjmował. Co innego,ze jest brak miejsc i ja dalej czekam na telefon jak sie cos zwolni :/

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    hey mozesz wpisac mnie do kalendarza7pazdziernik laparoskopia

ona84 7 pazdziernik czy 27? bo 7 to juz byl...

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve87 wrote:
    Ena dzwoniłam do gabinetu i wychodzi na to,ze dr W będzie normalnie przyjmował. Co innego,ze jest brak miejsc i ja dalej czekam na telefon jak sie cos zwolni :/

Eve ja miałam taką samą sytuację w prywatnym gabinecie. rok temu zapisalam sie na pierwsza wizyte do dr w z dwumiesiecznym wyprzedzeniem. 1,5 h przed wizyta zadzwonila do mnie pani i powiedziala ze dr w dostal wezwanie do szpitala (jakis ciezki przypadek) i wizyte odwolala. powiedzialam zeby mnie wpisala w najblizszy wolny termin jaki sie zwolni i zadzwonila. Do tej pory "czekam" na telefon ha ha. także jak chcesz sie eve dostac to najlepiej zapisz sie na najblizszy wolny termin i czekaj na pewna wizyte. U mnie skonczyla sie historia tym, ze i tak spotkalam dr w w artemidzie rok pozniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 15:30

• ona84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 mialam a25 czekam na@ by moc zapisac sie do doktora W na4-8,pazdz

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Eve ja miałam taką samą sytuację w prywatnym gabinecie. rok temu zapisalam sie na pierwsza wizyte do dr w z dwumiesiecznym wyprzedzeniem. 1,5 h przed wizyta zadzwonila do mnie pani i powiedziala ze dr w dostal wezwanie do szpitala (jakis ciezki przypadek) i wizyte odwolala. powiedzialam zeby mnie wpisala w najblizszy wolny termin jaki sie zwolni i zadzwonila. Do tej pory "czekam" na telefon ha ha. także jak chcesz sie eve dostac to najlepiej zapisz sie na najblizszy wolny termin i czekaj na pewna wizyte. U mnie skonczyla sie historia tym, ze i tak spotkalam dr w w artemidzie rok pozniej.
    Najbliższy wolny termin to pewnie na styczeń jest, wiec nawet nie wchodzi w grę. I wiem,ze z panią Ania to rożnie bywa dlatego sie przypominam. Jak bedzie trzeba to Męża na nią naśle tak jak w sierpniu :D od razu się jakiś wolny termin zwolnił i na wrzesień też mnie gdzieś wcisnęła.

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pazdziernik

07:ona84 - laparoskopia
    21:gosia321-transfer
    24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
    25:polopiryna - betowanie 1
    27:asiastokrota - betowanie 1
    27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
    27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
    27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol

Listopad
    1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
    4:Ena -wizyta

Luty
    03.02.2017:Leo termin porodu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 16:49

ana1122 lubi tę wiadomość

• ona84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :)

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia to jutro ważny dzień dla Ciebie i dla nas też. Dziewczyny ale powiem wam że jestem przerażona tym że tak jak u Gosi z 6 został tylko 1 wierzę oczywiście że Gosi się uda ale martwi mnie to że z tylu komórek nie będzie nic do mrożenia.Zaczynam trochę wątpić w skuteczność tej całej procedury ivf .

Gosia321 lubi tę wiadomość

Karcia
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia reguły na to wszystko nie ma. U nas np pobrali 18 czy 20 komórek z czego 6 zapłodnili i 4 przetrwały do blastki. Jednego Kropcia juz mamy i 3 czekają, wiec aby podnieść Cie na duchu czasem udaje sie i tak :)

Karcia lubi tę wiadomość

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Gosia to jutro ważny dzień dla Ciebie i dla nas też. Dziewczyny ale powiem wam że jestem przerażona tym że tak jak u Gosi z 6 został tylko 1 wierzę oczywiście że Gosi się uda ale martwi mnie to że z tylu komórek nie będzie nic do mrożenia.Zaczynam trochę wątpić w skuteczność tej całej procedury ivf .
    Karci ja jakoś też zaczynam się bac. Im blizej tym większy mętlik w głowie. Boję się że co ja będę mogła wyhodować przy takim niskim amh...

Karcia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia! Bardzo mocno trzymam kciuki!
    O wszystkich dziewczynach myślę!

Ana jakie masz amh, że się tak martwisz?

Dopiszę się do kalendarza w weekend, bo nie znam konkretów.

Kurczę! Boję się!!! Niedługo kończę stymulację.. Chyba...

Asia M-b poradź coś! Potrafisz uspokajać

Karcia lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia m-b powiedz mi czy jest sens zebym relanium wziela po transferze w sobote i w niedziele. Niestety tabsy zostaly w domu bo byl plan ze wracamy a tu taki zonk i nie zalatwie sobie tutaj recepty :(
    Wiec tak sobie mysle ze jutro zdam sie na zastrzyk rozluzniajacy ze szpitala a w sobote i niedziele na relanium co o tym myslisz ??

Karcia lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec to nie tylko ja mam dzisiaj takie pesymistyczne nastawienie. Jak tylko sie obudzilam jakies zle mysli mnie zaczely ogarniac...mam nadzieje ze jutro juz będzie lepiej ;)

Karcia lubi tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie stresujcie się bo przecież musicie wyprodukować piękne komórki jajowe. Embriolog mówił że tak naprawdę głownie zależy wszystko od jakości komórek jajowych. Nasienie może być do bani a jak są piękne komórki to już połowa sukcesu. Trzymam za Was kciuki.

Karcia lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko u mnie tym razem komorki byly ladne a nasienie do bani dlatego tylko 1 komorka sie zaplodnila.
    I wierze ze to ta komorka i ten plemnik nic mi wiecej nie zostalo

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak do końca to nie wierzę że tylko nasze komórki musza być cacy...czynnik męski i jakość plemnika tez ma znaczenie.Ja w pierwszą ciążę zaszłam z innym partnetem, a teraz z drugim juz nie mogę. Po prostu ten moja komórka nie chce takiego plemnika.Mój mąż mnie strasznie doluje÷bo mówi ze ja nie chce mieć.Więc mam mentora najnowszej metody antykoncepcji.Bałwana se wzięłam za męża.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wynik to 0.98 więc mało. Lekarz powiedział że przy takim amh z jakością jest kiepsko. Więc I Kiepska jakość komórki I mamy kiepskie wyniki nasienia. Wszystko na nie!

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po co bierze się estrofem przed stymulacja?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve to już nie wiem o co chodzi z tymi wizytami Dr W w Artemidzie. Mnie ta Ania zawsze wciskała - dzwoniła sama a jak nie telefonowała, to ja się jej przypomniałam.

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ