Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu 16 to super wynik, gratulacje odpoczywają. Spokojnego powrotu do domu.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia ♥ pięknych podziałów i zdrowych zarodków :* JUŻ NIEDŁUGO!
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Powiedzcie mi kochane bo zapomnialam spyrac dr D (ah ta moja skleroza)
czy clexan i acard od dzisiaj biore czy dzien po punkcji?? A nie chce mu zawracac glowy taka pierdola
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Powiedzcie mi kochane bo zapomnialam spyrac dr D (ah ta moja skleroza)
czy clexan i acard od dzisiaj biore czy dzien po punkcji?? A nie chce mu zawracac glowy taka pierdola
-
Gosia321 wrote:Powiedzcie mi kochane bo zapomnialam spyrac dr D (ah ta moja skleroza)
-
Tak jak pisze Ana acard od dziś, ale z clexanem nie pomogę, bo nie brałam..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny nie wierzę, że czas tak szybko leci.. niedawno miałam crio, testowałam.. a teraz? muszę się Wam pochwalić, ze jutro zaczynamy III trymestr
jestem bardzo szczęśliwa i wdzięczna
Z głębi serca życzę Wam wszystkim tego cudownego stanu ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 19:19
malgos741, leo, asiastokrota, ana1122, Monisiek, Izaura, Makumba, słomka :), Ali.G lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
Gosia napisz sms-a on szybko odpowiada..
ps. piękny wynik...kciuki dalej..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena wrote:Gosia ja nie podpowiem co do tych leków, bo się nie znam.
Asia m_b już Trzeci trymestr - o jaaaa!!! Już niedługo 40 tydzień i poród. Nastawiasz się na SN czy Cc?malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny nie wierzę, że czas tak szybko leci.. niedawno miałam crio, testowałam.. a teraz? muszę się Wam pochwalić, ze jutro zaczynamy III trymestr
jestem bardzo szczęśliwa i wdzięczna
Z głębi serca życzę Wam wszystkim tego cudownego stanu ♥asia-m-b lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Gosia napisz sms-a on szybko odpowiada..
ps. piękny wynik...kciuki dalej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:31
malgos741 lubi tę wiadomość
-
1 podejscie dlugi protokol gonapeptyl pol ampulki i menopur 75j stymulacja 9 dni
2 podejscie dlugi protokol gonapeptyl pol ampulki menopur 50 przez 6 dni gonal f 150 6dni- 7 komorek potem zamiana dawek czyli menopur 150 przez 5 dni i gonal f 50 przez 5 dni ostatni dzien menopur 100 gonal f 50. Stymulacja 12 dni -16 komorekBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wolny dzien od wizyt betoeania i innych waznych wydazen
Trzymamy kciuki za dobre wiesci od embriologow ✊✊✊
Kciukow nie puszczamy za kropki ktore uwijaja sobie nowe gniazdko w maminych brzuszkach i czekamy na pozytywne bety✊✊✊❤❤
Pazdziernik
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
Listopad
4:Ena -wizytamalgos741 lubi tę wiadomość