Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry pomysł z tym kalendarzem.Tylko ja się jeszcze z forum do końca nie polapalam.nawet nie wiem jak zrobić swój prywatny kalendarzyk, kiedy co było.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
no właśnie przydał by się.. ja nie dam rady bo za dużo zajęć mam..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Trzymamy kciuki za kropki ktore uwijaja sobie nowe gniazdko w maminych brzuszkach i czekamy na pozytywne bety
✊✊✊❤❤
Pazdziernik
18:gosia321 - punkcja
27:asiastokrota - betowanie 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 20:00
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze tak ale raczej na kompie tu troche inaczej dziala forum niz tamte tam kazda moglaby skopiowac nawet na komorce i dopisac siebie.
Na tamtym forum to wyglada tak kazda osoba z forum jeslu ma wizyte podglad punkcje transfer testowanie wizyte pecherzykowa serduszkowa podaje kiedy i ja dopisuje.
Kalendarz codziennie jest wklejany z gornym tekstem za co trzymamy kciuki
Jak chcecie dajcie daty waszych wizyt ja go moge stworzyc ale prowadzic niestety nie bede bo 2 kalendarze to za duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 19:59
-
Trzymamy kciuki za kropki ktore uwijaja sobie nowe gniazdko w maminych brzuszkach i czekamy na pozytywne bety
✊✊✊❤❤
Pazdziernik
27:asiastokrota - betowanie 1
Listopad
asiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie probowalam moze kazda sie dopisac sama. Trzeba zacytowac kalendarz usunac quote i caly tekst przed trzymamy kciuki. Oraz kolejne quote na koncu tekstu i wklei sie ladnie tak jakby kazda z nas to napisala. Tak wiec wpisujcie sie i poprostu ktoras ktora bedzie miala czas w danej chwili bedzie go cytowac codziennie i bedzie wiadomo co sie u nas dzieje na forum u kazdej z nas na danym etapieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny mam do oddania 10tab. Letrozole ważnego do 01.2017 który brałam przy stymulacji do inseminacji. Niestety nie przyda mi się póki co bo odkładam na in vitro. Może któraś chętna?
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
asiastokrota wrote:Ana lepiej się czujesz???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 20:40
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Tak Już brzuch nie boliAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Pazdziernik
Listopad
4 Ena- wizyta
ps. ja muszę się zapisać na 24.10. więc jeszcze nie wpisuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 21:11
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka pytałaś o d-dimery już mi się unormowały ale znów crp mi wzrosło kilkakrotnie. Ana ja to pod względem gazu - czadu to mam fioła boję się po prostu ponieważ w poprzednim mieszkaniu ulatniał się nam gaz mdleliśmy a właściciel nic sobie nie robił . W tym mieszkaniu jest lepiej ale też wiecznie coś z tymi piecykami gazowymi a to świeczka zgaśnie a to woda leci i tak wkoło.Marzy mi się swój dom w który mi nie szkoda by było inwestować pieniędzy bo na wynajem to szkoda mi kasy na czyjeś mieszkanie. A tak na marginesie oj biedna ta nasza Legia heh
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia mąż cie przymusza do oglądania meczu??? A może lubisz? Ja lubię i chętnie oglądam. Mój mąż twierdzi że lepszego komentatora jak JA to nie ma haha
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Karci ja mieszkam u siebie I płyta ma rok czasu także mój błąd bo palnik się zalał A ja chciałam zapalić I cały czas próbowałam więc W końcu mi gaz się nazbierał i wywalił.
Karcia lubi tę wiadomość
-
✊✊✊❤❤
Pazdziernik
19:gosia321 - punkcja
Listopad
4:Ena -wizyta