Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Ja tez z tego powodu mam przesunięta wizytę na poniedziałek. Mialam mieć u dr W w piątek a mam przeniesione na 24 października do dr Z.Ciągle do kogos innego,mało komfortowo się czuje-wiem ze to lekarz ale kurcze na każdej wizycie ściągam majtki u innego hehe.Śmiechem żartem ale mamy przekichane.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Strasznie się zestresowala I teraz boli mnie mocno dol brzucha. Co robić?
czym się zestresowałaś?01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Taka masowke z nas robią, sztuka goni sztukę! A każda pacjentka potrzebuje uwagi i zainteresowania.Strasznie komercyjne stało się ivf.
Lekarze nie mają czasu,są zmeczeni-a my nie jestem zmęczone i w dodatku zestresowane.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Ana co się stalo?
Może ciepły kompres pomoże. -
Gosia321 wrote:Ojeju no co ty opowiadasz w mieszkaniu w kuchence czy z butli ??
Noc ci sie nie stalo ?? -
[email protected] wrote:O Matko,nic się Wam nie stalo?
-
Nagietka masz rację, dla nich to praca i oni się nie wczuwaja a my świecimy tyłkami
Ja miałam szczęście podczas całej stymulacji chodziłam do dr Z a na dwie ostatnie wizyty do dr D
więc nie było tak źle. Bardziej skrępowana czułam się przy dr D
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana biedactwo usiądź spokojnie rozluźnij nogi pooddychaj głęboko poczekaj może no spa zadziałaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Juz u dr D byłam. Teraz dr Zbroch,a podgladanie pewnie jeszcze u kogoś innego...Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Asiastokrota kiedy zaczynasz stymulację?
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
[email protected] wrote:O właśnie, tak dużo nas jest ze gubię rachube.
Kiedy będziesz testowac?Testować powinnam 27.10
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny[email protected] ja też się gubię w tych naszych historiach.
Dziś byłam u dr Pauliny. Wystawiam jej pozytywną opinięWieści z wizyty już nie tak happy _ owulacji nie było, zatem Duphaston na wywołanie okresu i kolejny - trzeci cykl stymulacji. Zapisałam się na 4 listopada do dr W - niby ma być, ale różnie to bywa...