Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziewczyny mam nietypowe pytanie. Moja bratowa była dziś umówiona na wizyte do dr W ale w jego prywatnym gabinecie na ul. Zientary-Malewskiej. W zeszłym tygodniu potwierdzała wizyte a jak dziś pojechała to ani doktora, ani pacjętek ani Pani Ani. Miałyscia tak kiedyś?? Mi sie nigdy nic takiego u niego nie zdarzyło. Moja bratowa to nerwowa istota więc jak ja znam to pani ania biedna będzie
[email protected] ja prl mam w normie. Raz mi wyszła tylko trochę poniżej, ale dr W mówił, że na mój aktualny stan to spoko.
Gosia 321 kiedyś miałam takie duże pęcherzyki - 25-26, ale to było przy zbyt dużej reakcji organizmu na clo.
Tak liczyłam na jutrzejszą wizytę u dr W... Dopiero będzie 4 listopada... Wrrrrr Idę do dr M. -
ana1122 wrote:Ja mam wysoka I biore leki ale Doktor kawa mi jeszcze zbadac przed stymulacja I wyslac mu smsem. Tak patrzyłam na cenę bez refundacji to 1500 za m 1200 a 700 za M 600. Masakra bez. A jeszcze musiała torbę Z wkładami dokupić01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a może wiecie czy po criotransferze dostanę zwolnienie lekarskie? Bo wyczytałam gdzieś że jak nie było stymulacji to nie dają zwolnienia lekarskiego. Ciekawa jestem jak jest w Artemidzie.
-
Ena wrote:A właśnie - czy któraś z was wizytowała w Artemidzie u dr Pauliny? Jakie odczucia?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny a może wiecie czy po criotransferze dostanę zwolnienie lekarskie? Bo wyczytałam gdzieś że jak nie było stymulacji to nie dają zwolnienia lekarskiego. Ciekawa jestem jak jest w Artemidzie.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Tak na ten menopur było wpisane refundacja A na ten drugi 50%
Jedynie jedna kumpela z ovu mi sprzedała po tej samej cenie co kupiła..ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:to masz dobrze, ja nawet odkupując od kogoś co ma refundację to płacę więcej..dziewczyny na tym zarabiają..
Jedynie jedna kumpela z ovu mi sprzedała po tej samej cenie co kupiła..
Ten drugi lek to cetrotidemalgos741 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:A właśnie - czy któraś z was wizytowała w Artemidzie u dr Pauliny? Jakie odczucia?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ana1122 wrote:To jak mi się uda W tym cyklu to śmiało mogę ci sprzedać W tej samej cenie:-)
Ten drugi lek to cetrotide01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
polopiryna wrote:Robiła mi drugą IUI. Strasznie bolało, ale nie wiem, czy to nie przez fakt, że miałam zupełnie pusty pęcherz, może miała problem z "dobraniem się" do mnie. Poza tym, to bardzo sympatyczna kobieta. Z tego, co pamiętam, dokładnie mnie o wszystko wypytała. Ze wszystkich razy u niej najdłużej leżałam po IUI. Trochę to było nawet zabawne, bo dobrą chwilę po zabiegu została ze mną w gabinecie i rozmawiałyśmy.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:to masz dobrze, ja nawet odkupując od kogoś co ma refundację to płacę więcej..dziewczyny na tym zarabiają..
Jedynie jedna kumpela z ovu mi sprzedała po tej samej cenie co kupiła..
Gosia moge ci dac 3 amp gonapeptylu jak chceszmalgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:fajnie by było..
Ja nawet dzisiaj się zasmialam do męża że może narazie nie kupujemy tych leków bo jak się uda naturalnie to się zmarnuje. Ale kupiłam I nadzieję mam do końca. Doktorowi Z podczas wizyty kazałam szukać małego zarodka małego dzidziusia to się uśmiechnął I powiedział pęcherzyk jest I jeszcze może dzidzius się jeszcze rozwinie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 21:44
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:No jakis zart masakra jak tak mozna.
Gosia moge ci dac 3 amp gonapeptylu jak chcesz
Menopur 600 mogę kupić za 500zł.. a wiecie jaka jest cena..
a za Cetrodite 90zł
ps. gonapeptylu mam 3 op. ale dziękuję ci bardzoodkupione z refundacją..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 21:44
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:nie żartuję..
Menopur 600 mogę kupić za 500zł.. a wiecie jaka jest cena..
a za Cetrodite 90zł
ps. gonapeptylu mam 3 op. ale dziękuję ci bardzoodkupione z refundacją..
Małgoś trzymaj mocno kciuki. Jeszcze tydzień a jak się uda to co do leków to się dogadamy:-)malgos741 lubi tę wiadomość