Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Eve87 jak byś chciała to ja mam Clexane, brałam go przy poprzedniej próbie. Tu stwierdzili że nie ma takiej potrzeby. Mam 10szt (ampułek) po 60ml, ważne do 2018 r.
-
Dziewczyny mam nietypowe pytanie. Moja bratowa była dziś umówiona na wizyte do dr W ale w jego prywatnym gabinecie na ul. Zientary-Malewskiej. W zeszłym tygodniu potwierdzała wizyte a jak dziś pojechała to ani doktora, ani pacjętek ani Pani Ani. Miałyscia tak kiedyś?? Mi sie nigdy nic takiego u niego nie zdarzyło. Moja bratowa to nerwowa istota więc jak ja znam to pani ania biedna będzieAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
eve87 wrote:Nie,bo nie mam stwierdzonego problemu z krzepliwością,żeby dostać refundację. Dlatego też już na najbliższej wizycie spytam dr W czy i ew. ile mam je jeszcze brać skoro one były tylko tak profilaktycznie na hiperkę,której nie było. Mam nadzieję,że to już ostatnie dni,bo naprawdę coraz trudniej się Małżowi robi zastrzyki w brzuch. Plus w sumie na ostatnich wizytach zeszliśmy najpierw z Dostinexu,potem Lutinus,więc teraz już musi odpaść Clexane
nadkrzepliwosc kuzwa refundacji nie podlega
Ewentualnie chyba w ciazy juz tak.
Ahh wkurzona dzis wyszlam z wizyty
Dr Z tak sobie mnie wypuscil bez recept sama sie musialam dopraszac. Wywiad w polowie mam z poprzedniego podejscia jakas masakra.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A pozatym dzis koniec stymulacji 21 ovitrele. Sroda rano punkcja
I jednak jedziemy w nocy
Jajnik prawy 5 pecherzykow 18-21 i jakies mniejsze
Jajnik lewy 7 pecherzykow 21-26mm i pare mniejszych
polopiryna lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asiastokrotka, to pilnujemy się razem
Gosia321, niefajnie, że tak wyszło. Choć ostatnio któraś pisała, że Zbroch mocno zmęczony chodzi, więc może chłopak zapomniał, o co ma pytaćA jeśli chodzi o pęcherzyki, to ja miałam jeden 14mm, reszta 18-25.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 17:04
asiastokrota lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
asiastokrota wrote:Dziewczyny mam nietypowe pytanie. Moja bratowa była dziś umówiona na wizyte do dr W ale w jego prywatnym gabinecie na ul. Zientary-Malewskiej. W zeszłym tygodniu potwierdzała wizyte a jak dziś pojechała to ani doktora, ani pacjętek ani Pani Ani. Miałyscia tak kiedyś?? Mi sie nigdy nic takiego u niego nie zdarzyło. Moja bratowa to nerwowa istota więc jak ja znam to pani ania biedna będzie
Miałam zaplanowaną w tym tyg wizytę, ok. godziny temu dzwoniła dziś do Pani Ania z informacją, że doktora nie będzie w tym tygodniu.
-
Hej ja od 2 dc mam brać menopur 225 j przez 5 dni I wizyta kontrolna. Wydałam dziś na leki 500 zł oczywiście Z refundacja. Doktor zrobił mi usg jajniki ładne I endo ok. Jest jeszcze pęcherzyk ale trzeba czekać do @ i ruszamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 17:33
malgos741, nadziejka88 lubią tę wiadomość
-
ana ja stymulację zaczynałam 3 dnia cyklu a 15 jechałam na punkcję. Pies to zwykły biały kundel jest super tylko nie mam cierpliwości uczyć go wychodzić bo i tak wychodzę z nim 3 razy a on i tak robi w domu.A no i przed chwilą przyszła małpa @. A na wynikach byłam i nic niby nie wyszło kilka badań złych i szukaj wiatru w polu a ja sapie jak sapałam
kupiłam ten acard w nim moja ostatnia nadzieja.Emilka a jak u Ciebie?
Karcia -
ana1122 wrote:Hej ja od 2 dc mam brać menopur 225 j przez 5 dni I wizyta kontrolna. Wydałam dziś na leki 500 zł oczywiście Z refundacja. Doktor zrobił mi usg jajniki ładne I endo ok. Jest jeszcze pęcherzyk ale trzeba czekać do @ i ruszamy01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
polopiryna wrote:Asiastokrotka, to pilnujemy się razem
Gosia321, niefajnie, że tak wyszło. Choć ostatnio któraś pisała, że Zbroch mocno zmęczony chodzi, więc może chłopak zapomniał, o co ma pytaćA jeśli chodzi o pęcherzyki, to ja miałam jeden 14mm, reszta 18-25.
Faktycznie na zmeczonego wygladalBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Emilka jaki miałaś wynik i w którym dniu cyklu? Przy antykach można badać?