Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia 321 Ty szłaś właśnie takim cyklem tak jak piszesz? Wtedy od kiedy lekarz wystawia l-4?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ile lutinus kosztuje? Naprawdę jest tak drogi?wiec czemu przepisuje właśnie to a nie luteine?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Makumba, ja się bałam, że sobie nie poradzę z Menopurem, ale dałam radę, to nic trudnego. Ulotka jest dobrze "rozrysowana", poza tym obejrzałam dla pewności filmik na youtubie. Generalnie wbijasz igłę, którą masz w pudełku, w ampułkę z proszkiem (tam jest taki gumowy wierzch na tej buteleczce), nakładasz na igłę ampułkę z roztworem (fuj, śmierdzący jest, jak dla mnie) i powoli wpuszczasz roztwór do proszku, elegancko się wszystko miesza. Jak masz dawkę 1200 to wpuszczasz drugą ampułkę roztworu. Potem każdorazowo przed zastrzykiem nabierasz tyle leku, ile potrzebujesz. Trzymać trzeba w lodówce. Powodzenia.Monisiek
-
[email protected] wrote:Gosia 321 Ty szłaś właśnie takim cyklem tak jak piszesz? Wtedy od kiedy lekarz wystawia l-4?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lutinus 1 opakowanie z tego co pamietam 150 zeta kupujesz 2 i 3 artemida daje gratis za rachunek ja przy pierwszej kupilam 1 pojechalam po drugie ale z tego co slyszalam zalapalam sie na niewiedze dziewczyn
zle wydaly bo tylko za 2 dostawalo sie 3 op.
Ja powiem tak poniewaz pracuje w szpitalu i wiem jak to jest przychodzi firma sciemnia daje gratisy za wypisywanie leku i tu mamy twierdzenie ze jest najlepszym lekiem wedlug lekarzy.
Sklad jest ten sam co luteiny ktora kosztuje ok 7 czy 8 zeta. Podobno wchlanialnosc troche lepsza. Ale gdyby byl taki niezastapiony to lekarze nie zmieniali by go na zyczenie pacjentki.
A luteiny za niecale 10 zeta firma reklamowac nie bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:48
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia a co to za rasa psa? my też kupujemy jeśli nam się nie uda podejście teraz. Bo na drugie nas nie Stac chyba że za 5 lat
-
[email protected] wrote:Cholerę ja jestem kierowca i planuje jechać tylko na punkcje i zaraz po wracać. Nie lubię zostawać w obcych miejscach na noc.Przyzwyczajona jestem też do raniego wstawania.przmęczenie się jeden raz,prędzej wrócę do synka-nie lubię go zostawiać. Ja tak już na zapas mam rozplanowane.A powie mi ktoras z was jak szła całym protokołem z antykami od 5 dc.Jak i kiedy zaczęła się prawidlowa stymulacja? Po antykach czeka się na @ i którego dnia wprowadza się leki.??01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja też kierowca ..ale nie zaleca się prowadzić auto po narkozie..
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Ale pytasz o antyki? Gonapeptyl ?czy wlasciwa stymulacje ?
-
Monisiek wrote:Makumba, ja się bałam, że sobie nie poradzę z Menopurem, ale dałam radę, to nic trudnego. Ulotka jest dobrze "rozrysowana", poza tym obejrzałam dla pewności filmik na youtubie. Generalnie wbijasz igłę, którą masz w pudełku, w ampułkę z proszkiem (tam jest taki gumowy wierzch na tej buteleczce), nakładasz na igłę ampułkę z roztworem (fuj, śmierdzący jest, jak dla mnie) i powoli wpuszczasz roztwór do proszku, elegancko się wszystko miesza. Jak masz dawkę 1200 to wpuszczasz drugą ampułkę roztworu. Potem każdorazowo przed zastrzykiem nabierasz tyle leku, ile potrzebujesz. Trzymać trzeba w lodówce. Powodzenia.
Dziękuję, udało się. -
ana1122 wrote:Nie wiem sama O co pytam. Ja ide krótkim. Teraz do @ biore estrofem. A pozniej nie wiem co dalej?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Karcia a co to za rasa psa? my też kupujemy jeśli nam się nie uda podejście teraz. Bo na drugie nas nie Stac chyba że za 5 lat
Weźcie adopciakabędzie Was kochał ponad życie
)
Mam rasowego psa i same kłopoty z jego zdrowiem. Teraz doszła dysplazja... -
Gosia321 wrote:Mezowi tez artemida moze wystawic zwolnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 08:08
Gosia321 lubi tę wiadomość