Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak to jest z tymi genetycznymi bo niedawno któraś robila. Gin daje skuerowanie a potem do rodzinnego. I w Olsztynie to w Wojewydzkim przyjmuje? Napiszcie cos wiecej.
-
eni33 wrote:A jak to jest z tymi genetycznymi bo niedawno któraś robila. Gin daje skuerowanie a potem do rodzinnego. I w Olsztynie to w Wojewydzkim przyjmuje? Napiszcie cos wiecej.
Ja mialam zlecony kariotyp mutacje v-leiden i mutacje mhftrBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Polopiryna, jak Twoje samopoczucie?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Polopiryna nie wszystko tylko ciążę ♥ tego się trzymaj! :*
polopiryna, Makumba lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia-m-b, ja się staram tego trzymać
A w ogóle, to z tym Lutinusem się zagapiłam. Jak to jest, dziewczyny? W aptece dostalam dwa opakowania, i teraz mam się kopsnąć do Artemidy z paragonem i dostanę jeszcze jedno?19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ana1122 wrote:Nie wiem sama O co pytam. Ja ide krótkim. Teraz do @ biore estrofem. A pozniej nie wiem co dalej?
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Jak bierzesz estrofem to od 3dc menopur lub gonalf..
-
polopiryna wrote:
A w ogóle, to z tym Lutinusem się zagapiłam. Jak to jest, dziewczyny? W aptece dostalam dwa opakowania, i teraz mam się kopsnąć do Artemidy z paragonem i dostanę jeszcze jedno?
Ja praktycznie całe 3 miesiące się załapałam na to jak dziewczyny z Artemidy źle wydawały Lutinusdopiero na sam koniec babka w aptece powiedziała,że to było źle wydawane.
-
Z tym lutinusem jest teraz tak, że juz nie dają tego trzeciego opakowania w artemidzie, ale jak kupujesz od razu 2 opakowania w aptece pod gryfem to masz rabat 30%. Ale i tak cena kosmiczna...
-
Dziewczyny a ja też biorę lutinus, sprawdziłam nie starczy mi na 2 tygodnie ale mam luteine z poprzedniej próby. Zadzwoniłam do artemidy czy musze wykupować lutinus skoro mam luteinę a one powiedziały żebym skontaktowała sie z dr Zbrochem. Zadzwoniłam zgodził sie na branie luteiny tylko mam pilnować dawki. Szkoda wydawać mi pieniędzy skoro mam 4 opakowania luteiny. Jak by sie nie zgodził to oczywiście bym wykupiła.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ana1122 wrote:Dzięki Malgos za info. A średnio ile trwa stymulacja? Wiem to zależy od tego jak się reaguje ale chodzi mi tak mniej więcej01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eve87 wrote:Ja chyba nawet bardziej po kieszeni odczułam cenę leków,które brałam po transferze niż tych do stymulacji. Za cały zestaw 400zł, gdzie Lutinus na tydzień tylko,a Clexane na 10dni.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Eve87 jak byś chciała to ja mam Clexane, brałam go przy poprzedniej próbie. Tu stwierdzili że nie ma takiej potrzeby. Mam 10szt (ampułek) po 60ml, ważne do 2018 r.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Chyba musimy jakąś tabelkę stworzyć - która na jakim etapie, bo nie ogarniam
Ile kasy na te leki idzie...
Ja jutro idę na wizytę do dr W. Ostatnio w czwartek dr D widział ciałko żółte i ciekawa jestem czy dr W potwierdzi owulkę.wiem na pewno że idziemy tak samo i czekamy na pozytywna betę
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Gosia321 wrote:To nie mislas refundacji na clexan ??