Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Pazdziernik
07:ona84 - laparoskopia
21:gosia321-transfer
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol
Listopad
1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
4:Ena -wizyta
Styczeń
18:asia-m-b - termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 21:59
-
asia-m-b wrote:Makumba ♥ nerwy w konserwy i w kosmos! nie nakręcaj się kochana, bo to nic nie zmieni, będzie co ma być, a pozytywne myślenie działa cuda!!! Zobacz na Gosię
Podziwiam JĄ inne by się smuciły, denerwowały, że TYLKO jeden został a Ona jest wdzięczna i szczęśliwa, że ma po kogo jutro wrócić ♥
Gosiu jesteś wielka, będę się modliła, żeby siłacz został z Wami na zawsze ♥
z relanium to trochę szkoda, ze został w domu, ale myślę, ze lepiej wziąć w sobotę i niedzielę niż wcale.. tak jak piszesz jutro będzie Cię rozluźniał zastrzyk&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny nas też wpiszcienarodziny Jaśka styczeń prawdopodobnie 18
Szkoda troche ale co zrobic czasu nie cofne wiec trudno relanium lezy w szafce w domui czeka na sobote
Nie jest tak ze nie ma smutku bo jest rozczarowanie ze z 16 komorek tylko 7 bylo dojrzalych i tylko jedna sie zaplodnila ale widocznie tak musialo byc. Raz sa kiepskie komorki raz kiepskie plemniki mimo wspomagaczy nie mamy na to wplywu
Zostalo mi cieszyc sie z tego jednego jedynego zarodeczka ktory jest i wierzyc ze jest to ten zarodek ktory bedzue od jutra sie we mnie pieknie rozwijal i pozwolinam sie cieszyc za 9 miesiecy piekna dzidzia. Nic innego mi nie zodtalo tylko w to wierzyc
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosieńko ja oczywiście rozumiem, że jest rozczarowanie. To jest zupełnie zrozumiałe, ale Twoje podejście jest piękne! Wiadomo, ze każdy chciałby jak najbardziej owocnej stymulacji, ale czasami naprawdę ten jeden jedyny zarodek wystarczy. Wierz w Niego mocno i z całych sił ♥ proś żeby został z Wami ♥
malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja jutro biorę ostatni zastrzyk fraxeparyny. Jak się cieszę. Mam już dość tego kłucia. Liczyłam po gazikach do dezynfekcji że przyjęłam już ponad 50 zastrzyków. Nie liczę już zastrzyków które przyjęłam w szpitalu. Już zaczęły robić się siniaki. Nie wiem jak ludzie chorzy na cukrzycę dają radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 22:45
-
ana1122 wrote:Eve chyba twoje słowa napiszę sobie na lodówce. Napisałaś mi motto na cały czas procedury. Obyś miała rację.
-
e_mil_ka wrote:Ja jutro biorę ostatni zastrzyk fraxeparyny. Jak się cieszę. Mam już dość tego kłucia. Liczyłam po gazikach do dezynfekcji że przyjęłam już ponad 50 zastrzyków. Nie liczę już zastrzyków które przyjęłam w szpitalu. Już zaczęły robić się siniaki. Nie wiem jak ludzie chorzy na cukrzycę dają radę
licząc ze stymulacją to kłuję się co najmniej raz dziennie od czerwca
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ja jutro biorę ostatni zastrzyk fraxeparyny. Jak się cieszę. Mam już dość tego kłucia. Liczyłam po gazikach do dezynfekcji że przyjęłam już ponad 50 zastrzyków. Nie liczę już zastrzyków które przyjęłam w szpitalu. Już zaczęły robić się siniaki. Nie wiem jak ludzie chorzy na cukrzycę dają radę
-
ana1122 wrote:Amh nie jest wyznacznikiem bo I Z gorszym wynikiem może się udać przy którejs probie. Ale my podchodzimy 1 raz aby.
No wlasnie nie jest. Ja też 1 raz podchodzę.
Może dr D odniósł się do Twojego wieku mówiąc, że niskie. Ale ogólnie to Twoj wynik daje radę. Dobrze, że się za to zabierasz w wieku 27 lat, a nie czekasz jak ja do (prawie) ostatniego momentu, a potem hmm sraka -
Pazdziernik
07:ona84 - laparoskopia
21:gosia321-transfer
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol
Listopad
1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
4:Ena -wizyta
Luty
03.02.2017:Leo termin porodu
-
Kochane trzymajcie kciuki pomodlcie sie odtanczcie taniec co tam kto woli
za mojego kropka ❤
O 10 ide po moj zarodeczek ktory zostanie ze mna przez 9 miesiecyasiastokrota, eni33, Izaura, malgos741, Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Zaciskam kciuki&&&☺
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny