Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
polopiryna wrote:Dzięki dziewczyny, wysyłam wiruski oczywiście
Eve, kolejne badanie zrobię dopiero w poniedziałek. Mam kartę stałego klienta w Diagnostyce, więc wynik będzie w necie około trzynastej. A wizyta na 14:40 u dr Zbrocha. -
Gosia321 wrote:Ja juz ze swoim kropkiem.wyspana po obiadku odpoczywam dalej
Jutro powrot do domkui 9 miesiecy laby i cieszenia sie z ciazy
✊✊✊✊
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, help! To moj 37dc... test jest z teraz...
https://zapodaj.net/dd400979f0303.jpg.html
https://zapodaj.net/5468fb98750a7.jpg.htmlU mnie przy pierwszej becie ponad 400 test sikany też wyszedł z taką bladą drugą kreską
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, nie mam jak juz dzisiaj. Za chwile wyjezdzamy i dopiero w poniedzialek zrobie.
Nadziejka, od kilku cykli odpoczywamy. Bez lekow, lekarzy... Mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni przez weekend i bede w koncu mogla rzucic robote!
Trzymajcie za mnie kciuki, ja o Was nieustajaco mysle, ale czasu brak.asiastokrota, asia-m-b lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 ja tam widzę 2 krechy jak nic, gratulacje.Potwierdź betą i dbaj o siebie. Trzymam mocno kciuki, powodzenia
Asia08 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia to teraz odpoczywaj i niech Twój kropek się wgryza
,polopiryna kurcze super wieści gratuluje , Asia08 nie wierze no 2 krechy jak nic. Coś chyba jest w powietrzu ciążowego to może i ja test zrobię heh mimo że mam @ na całego heh.Asaia08 ja też odpuściłam leki lekarzy i wszystko co dotyczy dziecka ale do końca nie da rady odpuścić a czy Ty masz regularne cykle? i którego zazwyczaj masz owulacje? mi się rozregulowało teraz więc ciężko utrafić.
Karcia -
A ja mam inny problem,odebrałam dziś wyniki z posiewu i wiecie wyszła mi bakteria:enterococcus faeculis(możliwa kolinizacja).Miała ktoras z was takie rzeczy.??Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Gosia to teraz odpoczywaj i niech Twój kropek się wgryza
,polopiryna kurcze super wieści gratuluje , Asia08 nie wierze no 2 krechy jak nic. Coś chyba jest w powietrzu ciążowego to może i ja test zrobię heh mimo że mam @ na całego heh.Asaia08 ja też odpuściłam leki lekarzy i wszystko co dotyczy dziecka ale do końca nie da rady odpuścić a czy Ty masz regularne cykle? i którego zazwyczaj masz owulacje? mi się rozregulowało teraz więc ciężko utrafić...
polopiryna lubi tę wiadomość
Karcia -
Polopiryna super wieści gratulacje.Asia testuj na najszybciej bo te zawroty głowy podejrzane.
Gosia dużo spokoju Tobie życzę aby maluszek gniazdko sobie śliczne uwil.polopiryna, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia08 nie widzę na telefonie..Ale wierzę dziewczyna..super teraz beta ..czekamy na wynik..
super..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Dziewczyny, help! To moj 37dc... test jest z teraz...
https://zapodaj.net/dd400979f0303.jpg.html
https://zapodaj.net/5468fb98750a7.jpg.html
Czasem na słuch mi coś pada i nie słyszę jak ktoś czegoś ode mnie chce, niekiedy węch szwankuje, ale wzrok to ja mam sokoliBrawo, brawo i gratuluję. Wakacje z brzuszkiem i pewnie w lipcu rozwiązanie. SuPeR!!!
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:A ja mam inny problem,odebrałam dziś wyniki z posiewu i wiecie wyszła mi bakteria:enterococcus faeculis(możliwa kolinizacja).Miała ktoras z was takie rzeczy.??
Poszukam moich wyników, bo coś mi się wydaje, że albo taką, albo podobną cholerę miałam. Potem napiszę.
Asia ja bym zapodała Luteinę. -
Dziewczyny ja tu muszę nie zaglądać Chyba was opuszczę na dłuższy czas! Jak co 5 min zaglądam to same zle wiadomości jak mnie cały dzień nie było to tyle super wiadomości że aż płakać mi się chce ze szczęścia. Widzę że jeszcze jest Trochę sprawiedliwości W tym świecie. Polopiryna i Asia gratulacje. Trzymam kciuki za resztę
malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość